Zámbó Jimmy aranylemeze segíthet a beteg kislányon

Szintiának egy műtétre lenne szüksége, ami 3,8 millió forintba kerül

Tv2.hu

Zámbó Jimmy aranylemeze segíthet a beteg kislányon

Szikszai Szintia nagyon különleges kislány, akinek már születése után nem sokkal kétszer is be kellett bizonyítania, hogy élni akar, ugyanis két alkalommal is bölcsőhalált halt, de sikerült őt visszahoznia az orvosoknak.

Sajnos mindezért nagy árat fizetett, oxigénhiányos állapota epilepsziát és 75%-os agykárosodást okozott. Szerencsére van még remény, hogy élhető életet élhessen a kislány, ebben lehet a segítségére Zámbó Krisztián, énekes és Polgár Árpád, műkereskedő, galéria tulajdonos. A Mokka vendégei Szikszai Szintia és anyukája, Bíró Evelin, valamint Zámbó Krisztián és Polgár Árpád voltak.

Bíró Evelin elmondta, hogy a kislánya fejleszthető, tornászai vannak, iskolába jár, ahol kitűnő tanuló. Evelin műanyagkupakokat gyűjt neki hatodik éve, hiszen minden rengeteg pénzbe kerül, de ő bízik a legjobbakban. Zámbó Krisztián elmondta, hogy felkeresték Szintiék, és hogy a közös barátjuk, Gigi is próbál segíteni.

Krisztián úgy döntött, hogy egy dolgot, az édesapja aranylemezét ajánlja fel, ami nagyon sokat érhet. Jimmy a halála miatt már nem kaphatta meg, ezért a fia, Krisztián kapta meg később.

Polgár Árpád elmesélte, hogy őt Krisztián kereste meg az árverés gondolatával, de mivel hamar szükségük lenne a pénzre, a médián keresztül próbálkoznak. Polgár Árpád elmondta, hogy azért vannak itt, hogy elindítsák ezt a tárgyat egy jelképes összegért. Elmondása szerint túlságosan rövid az idő, ezért ki kell találni, hogy hogy lehet erre árverezni online úton. Szintia édesanyja elmondta, hogy Bécsben végezné el a műtétet egy professzor, amelynek 3,8 millió forint az ára. Ha erre nem mennek el, visszaesik a kislány állapota.

Forrás: Tv2.hu

Itt lehet hozzászólni !