Az MSZP megújulása most már tényleg megállíthatatlan

Index, Csepel.info

A csepeli szocialisták megújulása is megállíthatatlan volt

Az EP-választáson elért katasztrofális eredmény után országszerte tisztújítást tart az MSZP, és megválasztják a megyei szervezetek új vezetőit. Így tettek többek között a Baranya megye szocialistái is, akik pénteken tartottak tisztújító értekezletet Pécsen. A csepeli MSZP szervezete is megújult, és így történt az erzsébetvárosi szocialistákkal is.

A baranyai MSZP-t eddig Puch László volt országgyűlési képviselő és MSZP-pártpénztárnok vezette. Az MSZP-től az Indexnek hivatalosan is megerősítették, hogy a tisztújítás eredményeként a megyei szervezetet a jövőben nem más vezeti, mint: Puch László. A baranyai MSZP megújulása előtt nem sokkal az erzsébetvárosi szocialisták újultak meg, ők Hunvald Györgyöt választották régi-új vezetőjüknek. A csepeli szocialisták is a közelmúltban újultak meg. Csepelen Szenteczky János pártelnököt Szenteczky János pártelnök váltotta: az új pártvezetésről lapunk itt számolt be.

Egy hozzászólás “Az MSZP megújulása most már tényleg megállíthatatlan” bejegyzésre

  1. Balos szerint:

    Bár siralmas ami történik, mivel évek óta nem frissült új emberekkel a párt, sőt Csepelen Szenteczky csak elüldözte a rendszes, tisztességes embereket, korántsem meglepő, hogy megint ugyanazok a vezetők lettek a vezetők, akik a párt pangását, népszerűségének zuhanását okozták.

Itt lehet hozzászólni !