Sas Sándor bronzérmes lett Berlinben

Csepel.hu

Sas Sándor bronzérmes lett Berlinben

Jól szerepelt Sas Sándor a nyílt para német bajnokságban. A Csepeli Diák Atlétikai Club versenyzője gerelyhajításban 1763 centiméteres legjobb dobásával bronzérmet szerzett. A már három paralimpián résztvevő csepeli válogatott sportoló diszkoszvetésben 1970 cm volt a legnagyobb dobása, ezzel épphogy lecsúszott a dobogóról, a negyedik helyen végzett Berlinben.

Súlylökésben 759 cm-t ért el, amely a hetedik helyhez volt elég. Deák Balázs, a Csepeli Diák Atlétikai Club elnöke és edzője elmondta, nagyon büszkék Sándorra, de szerinte még ennél is jobb eredményekre számíthatunk majd tőle.

„Sajnos a Skóciában megrendezésre kerülő Európa-bajnokságon nem lehetek kint, mert az F55 kategóriában nem értem el az Eb-szintet – írta Sas Sándor a közösségi oldalán. – Csak gerelyben teljesítettem a szintet, ami magasabb kategóriába tartozik. Ettől függetlenül nagyon büszke vagyok, mert súlylökésben sikerült egyéni csúcsot löknöm. Nagyon köszönöm az edzőmnek, Deák Balázsnak a felkészítést. A többieknek meg, akik kijutottak az Eb-re, sok sikert kívánok. Hajrá, magyarok!”

Forrás: Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !