Csepel Kupa a búvárúszóknál

Csepel.hu

Csepel Kupa a búvárúszóknál

A szervező, a Csepel Barakuda Búvár Sportegyesület a hét végén rendezi a kerület déli határánál található sóderbányán a Csepel Kupa tájékozódási búvárúszó versenyt.

A nemzetközi gyakorlatot követve 10-11 éves (gyerek) és 12-13 éves (serdülő) versenyzők részére is hirdetnek rövidpályás szlalom versenyszámot, amely a felnőtt viadalok szabályai szerint kerül lebonyolításra, körülbelül 200-250 méteres távon.

A gyerekversenyzők felszerelése kis uszony, légző cső és bója, a serdülőké delfin uszony, légző cső és bója lehet. A tájolót a Magyar Búvár Szakszövetség biztosítja a versenyzők részére, összesen 5 darabot. Edzés lehetőség pénteken lesz egész nap, valamint szombaton a két versenyszám közötti időben.

A nevezési a junior és felnőtt indulók részére 3000 forint, a gyermek és serdülő versenyzőknek 1500. Az 5 bójás és a szlalom versenyt szombaton rendezik, vasárnap pedig a csoportost és a rövidpályás szlalomot. A Csepel Kupa tájékozódási búvárúszó verseny várhatóan vasárnap 16órakor az eredményhirdetéssel zárul.

Forrás: Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !