Ismét rend lesz az Ady-lakótelepen

Csepel.hu

Ismét rend lesz az Ady-lakótelepen

Az elmúlt időszakban a Csete Balázs utcában és környékén a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. (FKF) eligazító helyisége közelében eluralkodott a kosz, rendszeres az alkoholfogyasztás és a hangoskodás.

Ilyen és ehhez hasonló lakossági panaszok érkeztek a csepeli önkormányzathoz a közelmúltban. Ezért Borbély Lénárd kezdeményezésére Varga László, az FKF köztisztasági igazgatója és munkatársai, valamint a Csepeli Városgazda vezetői az alpolgármesterrel közösen találkoztak a helyszínen, hogy megnyugtató megoldás szülessen a lakókat érintő kellemetlenségre.

Az Ady-lakótelepen rengeteg család él, akiket zavart, hogy FKF eligazító helyiségéből az eszközök ki- és bepakolása, tárolása zajjal jár. De sokan járnak a környéken italozni is – annak ellenére, hogy Csepelen rendelet tiltja – ami hangoskodással jár.

A bejáráson az érintettek megállapodtak abban, hogy az eszközöket máshol fogják tárolni, a terület tisztán tartására pedig különös figyelmet fordítanak. Az FKF szakemberei azt ígérték, felhívják a munkavállalók figyelmét arra, legyenek tekintettel az ott élőkre.

Borbély Lénárd elmondta, már dolgoznak azon, hogy a rendőrség és a közterület-felügyelet bevonásával biztosítsák a közterület rendjét és a lakók nyugalmát.

A fotó illusztráció, egy korábbi bejárás alkalmával készült.

Forrás: Csepel.hu

4 hozzászólás “Ismét rend lesz az Ady-lakótelepen” bejegyzésre

  1. Régi lakós szerint:

    Köszönöm a gyors intézkedést! Bízom benne, hogy a rend és a tisztaság lesz a meghatározó az emberek között. Vigyázzunk a közterületeink tisztaságára, ez mindenki érdeke.

  2. Vendetta szerint:

    Nem kimondottan ehhez a hírhedt tartozik, de árulja már el nekem valaki hogy van az hogy az Aradi Vértanuk útja első szakaszán ahol most fognak aszfaltozni, ott az esővíz elnyelőt miért a csatornába kötik?
    És hogy már 4. hete nem tudnak az ott lakó családok ki be állni kocsival? Az építés megkezdése előtt arról biztosították őket hogy minde este be tudnak majd állni, kívéve amikor betonoznak és aszfaltoznak…

  3. maminti szerint:

    Nagyon ideje volt. Nem ártana szétnézni a Majorban is, meg a Sznet Imre téren. A sétáló utcában sem sikerült még rendet csinálni. Csepeln bármerre megy az ember mindenfelé züllött emberek henyélnek a padokon, cigiznek, iszogatnak, a köztéri padokat gyakorlatilag csak ők használják, jóérzésű ember oda le nem ül. Elég átmenni Erzsébetre, a Kosutiban családok sétálnak gyerekekkel, pihennek a padon idősek, gyerekesek, fagyiznak, beszélgetnek, ott hogy tudják ezt megoldani? Pár éve nagy szokássá vált Csepelen a buszmegállókban buszra várva is sörözgetni, ( a cigizési tilalmat sem tudják betartatni) sőt, mostanában a járműveken is isznak fényes nappal sörösdobozokkal szállnak fel, és ott söröznek a buszon, HÉV-en. Talán ezt sem kéne engedni.

  4. elhallgattatni szerint:

    eddig nem volt? pintérnek nem fog tetszeni

Itt lehet hozzászólni !