Németh Szilárd a szívbeteg csepeli kislánynak, Lucának adományozza polgármesteri illetményét

Csepel.hu

Németh Szilárd a szívbeteg csepeli kislánynak, Lucának adományozza polgármesteri illetményét

A Kormány és a Fidesz-KDNP még az elmúlt ciklusban teljesítette ígéretét: felére csökkentette az országgyűlési képviselők számát, milliárdokat spórolt meg az országnak azzal, hogy, egyfordulóssá tette a választásokat, majd a képviselőséggel mindenre kiterjedő összeférhetetlenséget is megállapított.

Így összeférhetetlenné vált a polgármesterség és az országgyűlési képviselőség is. Azonban a 2010-ben megválasztott polgármesterek a ciklus végéig még irányíthatják a kerület életét, de június 1-jétől már nem vehetnek fel tiszteletdíjat. Németh Szilárd, több fideszes polgármesterrel együtt, úgy döntött, hogy májusi tiszteletdíját, amely még jog szerint járna, jótékonysági célra fordítja.

Csepel polgármestere a szívbeteg Luca gyógykezelését kívánja támogatni. Erről már beszélt a kislány édesanyjával, s a jövő hét folyamán, közjegyző előtt adja át a családnak a támogatást.

Forrás: Csepel.hu

12 hozzászólás “Németh Szilárd a szívbeteg csepeli kislánynak, Lucának adományozza polgármesteri illetményét” bejegyzésre

  1. K. szerint:

    Tisztelt elvtársak és tehetős réteg!!!
    Be lehet állni a sorba és követni ezt a jó példát.

  2. Gordon szerint:

    A csepeli mszp politikusai nyugodtan visszaadhatják a 2010-ig a fizetésükön felül (!) felvett bruttó 122 millió forintnyi jutalmakat és végkielégítéseket.

  3. grün szerint:

    “Németh Szilárd a szívbeteg csepeli kislánynak, Lucának adományozza polgármesteri illetményét”
    .
    Azt az egy hetit, amit még felvehet Arrogáns Tóni javaslatára hatodikáig?!
    Ögyes!

  4. Tóth Mária szerint:

    grün: lehet követni, nem fröcsögni!

  5. felix szerint:

    Mária.
    Hajrá.

  6. mama szerint:

    Az én szívem, torkom elszorul ilyenkor. Érintett vagyok igaz, de már korábban is megtapasztaltam az önzetlen segítséget. Sok jóember van és mindenki eltudja költeni saját jövedelmét, de ha adni tudunk az csodálatos érzés. Adni valóban öröm. Polgármester Úr hálásan köszönjük. Tisztelettel gondolunk Önre , ahogy eddig is !
    Kérem, senki ne vigyen ebbe politikát, hisz a betegséget nem kívánjuk magunknak sem és másoknak sem ! Az Isten áldjon meg minden jóérzésű és jóakaratú embert !

  7. felix szerint:

    Tisztelettel gondolok minden adakozóra aki a nyilvánosságot mellőzi.

  8. Balos szerint:

    Aki példát mutat, az nem mellőzi a nyilvánosságot Balos. Mutass egyet Csepel MSZP-s vezetői közül, akik szocdemként akár egyetlen egy fillért adakoztak a több mint százmillió forintnyi jutalomból, amit a fizetésükön felül felvettek.

    Nem kell mindenért fikázni a fideszeseket. Van, amiben utánozni kellene.

  9. Éva szerint:

    A 21. kerületi MSZP nyilvánosság mellőzésével utaltatta át saját magának a Gordon által is említett122 millió ft jutalmat.

    Ismétlem:
    utaltatta
    át
    magának!

  10. Jolly Joker szerint:

    Nagyon sok szívbeteg ember van az országban csak ha az orvosi műszerek fejlesztésére megy a pénz azzal kevésbé lehet szívet szorítani.

    Az egészségügy romokban az orvosi műszereinket lassan a harmadik világ jobban teljesítő országaiban leselejtezik, de az a lényeg, hogy EGYETLEN szívbeteg kislány meg fog gyógyulni. Hurrá!

    De tudjátok mit? Holnaptól munkahelyteremtésre sem lesz szükség, inkább kapjon mindenki 1-1 lottószelvényt. Valaki majd biztosan nyer és nagy csinnadratta közepette oda lehet adni neki a nyereményét.

    Az egyik szívet kap a másik milliárdokat. A többi sok ember meg le van szarva. A lényeg a látszat. A PR meg a statisztikák.

  11. ebihal szerint:

    Akármennyire szívszorító is Luca helyzete, ez így önmagában propaganda. Sajnos
    nap mint nap találkozunk hasonló helyzetben lévő gyerekekkel, dicső kormányunk
    azonban inkább stadionokba dönti a pénzt, minthogy rajtuk segítene. Mind ezt persze
    a Gordon félék támogatják.

Itt lehet hozzászólni !