Kamera rögzítette a soroksári anyát

Blikk.hu

Kamera rögzítette a soroksári anyát

Nemrégiben újra kihallgatták Kardos Krisztina férjét, Kardos Lajost. Mint megírtuk, az asszonyt szeptemberben gyilkolták meg Soroksáron, a szigetdűlői kerékpárúton.

A férfinak nyolc hónappal felesége halála után mutattak egy kamerafelvételt, amelyen Krisztina látható kocogás közben, nem messze onnan, ahol meggyilkolták. A férj valósággal sokkot kapott a látványtól: feleségének halála óta nem látott róla hasonló felvételt.

A nyomozók, miután megnyugtatták, közölték: legközelebb már csak akkor keresik, ha elfogták az elkövetőt, s elé tárhatják végre azokat a dokumentumokat, amelyeket az üggyel kapcsolatban összegyűjtöttek. A tragédia óta sem a férj, sem kisfia, Roland nem tudta túltenni magát a történteken.

– Vasárnap múlt 8 hónapja, hogy Kriszti meghalt. Hogy eltereljem Rolcsi figyelmét, aznap – éppen gyereknap volt – elvittem az állatkertbe. A fiam így is kiborult, mert meglátott egy hasonló hörcsögöt, mint amilyen az édesanyjának is volt. Kriszta imádta azt a kis jószágot, mindennap csókolgatta, szeretgette. Miután a feleségem meghalt, az állat belepusztult a bánatba – idézte fel Kardos Lajos.
A megkötözött, megbecstelenített és megfojtott Kardos Krisztina ügyében a nyomozást a BRFK kezdte, majd az ORFK vette át. Számtalan tanút hallgattak ki, és DNS-mintákat gyűjtöttek, elemeztek, de a gyilkost még nem találták meg.

Forrás: Blikk.hu

2 hozzászólás “Kamera rögzítette a soroksári anyát” bejegyzésre

  1. dcdscdscsdc szerint:

    csak megjegyeznén, honnan kapartak elő egy 8 hónappal ezelőtti térfigyelő felvételt?
    1. még a gyilkosság utáni napokban lementették és most jutottak el oda hogy megnézik
    2. a férjet akarják megtörni és azért mutatták meg
    3. már megnézték de nem jöttek rá hogy az áldozat van rajta, egy nyom miatt most megint elővették és rájöttek hogy nahát ez a meggyilkolt nő.

  2. elhallgattatni szerint:

    Nahát.
    Múltkor még ő volt a gyilkos.

    Faszán dolgozik ez a rendőrség. Bár csak trafizni kellene.

Itt lehet hozzászólni !