Indul a vita Welsz vagyonáért az örökösök között

Blikk, Origo

Indul a vita Welsz vagyonáért az örökösök között

Kedden kapja kézhez családja a márciusban, rejtélyes körülmények között elhunyt Welsz Tamás halotti anyakönyvi kivonatát, így el tudják kezdeni a férfi temetésének és hagyatéki eljárásának ügyintézését – írja Blikk.

Az újság információ szerint Welsz vagyonának örököse a hétéves kislánya, aki korábbi házasságából származik, de igényt tart rá az élettársa is.

Az autópark, ami két darab Q7-es Audiból, egy Cadillac Esclade-ből, két Mercedes Spyder VIP-ből, egy Flectwood Southwind luxus-lakóautóból állt, aztán ott van a 25 láb hosszúságú amerikai jacht. Az érdi telkek, szám szerint hét darab, rajtuk két hangárral, de van még pár vagyontárgy – mondta a Blikknek az egy informátor. A vagyon azonban a Charity March Kft. nevén van. Ez pedig a Cavalli nevű Seychelle-szigeten bejegyzett off­shore cégé, amelynek nem tudni, hogy ki a tulajdonsa.

A Blikk szerint jól láthatóan megkezdődött a küzdelem a vagyonért Welsz Tamás volt felesége (lányának gyámja) és élettársa között, utóbbi papírokkal próbálja alátámasztani követelésének jogosságát, ezek pedig feltehetőleg arról szólnak, hogy a Cavalli nevű offshore cég az övé, így az nem képezhetné a hagyatéki eljárás részét. Azon kívül azonban az újság szerint nincs más, amit Welsz lánya örökölhet, a vállalkozó készpénzének egy részét ugyanis lefoglalta a rendőrség.

Forrás: Origo

Itt lehet hozzászólni !