Gyász: a Csepel egykori kapusa búcsúzott

Csepel.hu

Gyász: a Csepel egykori kapusa búcsúzott

Életének 66. évében elhunyt Varga Ferenc a Csepel SC korábbi kiváló kapusa. A kerületszerte közismert egykori sportembert hosszan tartó betegség után érte a halál.

Takács László a Csepel, majd az MTK korábbi labdarúgója megdöbbenten fogadta a hírt: – Le vagyok sújtva sajnálom, hogy újabb kor- és sporttársam távozott az élők sorából. Feri korának nagyon tehetséges kapusa volt, szerencsétlenségére azonban olyan riválisokkal kellett megküzdenie, mint Fatér, vagy Lanczkor, így az első csapathoz nem tudott odakerülni. Bohém, de rendes srác volt!

Az egykori kapus Szent László utca elején található „vendéglátó ipari egysége” közkedvelt találkozóhelye volt a valaha Csepelen sportolóknak, (elsősorban a labdarúgóknak) és a házigazda a kiszolgálás illetve egy-két jó szó mellett mindig tartogatott néhány sporttal kapcsolatos sztorit a vendégeknek a régi, szép emlékeket idéző csepeli sporttal, sportolókkal kapcsolatban… Varga Ferenc temetése április 30-án, 13:15-kor lesz a Csepeli temetőben.

Forrás: Csepel.hu

4 hozzászólás “Gyász: a Csepel egykori kapusa búcsúzott” bejegyzésre

  1. szekér eperke szerint:

    Miféle cím ez már megint ? Aki meghalt, az már nem tud búcsúzni ! Pontos megfogalmazást kérünk !

  2. helyi szerint:

    Búcsúzott a földi léttől…mi ebben a hibás?Ugyan kérem…Nagyszerű ember volt, jó hogy megemlékeztek róla!Isten nyugosztalja!

  3. nagyapó szerint:

    Rövid, súlyos betegség után 65 esztendős korában vasárnap 13 órakor elhunyt Buffó Rigó Sándor, a 100 Tagú Cigányzenekar elnöke, művészeti vezetője. MTI

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop

  4. ... szerint:

    Isten nyugosztalja Feri bá!

Itt lehet hozzászólni !