Durva incidens Schumacher szobájában

Vezess.hu

AUTO-PRIX-F1-ESP-EUROPEAN-VALENCIA-PODIUM

A német Bild értesülése szerint furcsa incidens játszódott le Michael Schumacherrel, pontosabban hozzá kapcsolódóan: a lap arról tudósít, hogy nagyjából két héttel ezelőtt két idegen akart bejutni a a kómából lassan magához térő Forma-1-es legenda kórtermébe a grenoble-i egyetemi kórházban.

Az ismeretlenek – valószínűleg más, ugyanott ápolt páciensek hozzátartozói – mobiltelefonjaikkal fotókat akartak készíteni a magatehetetlen hétszeres világbajnokról, amelyeket talán eladtak volna később valamely, a sajtóetikát lazán kezelő médiumnak.

A behatolókat egy biztonsági őr még azelőtt elkapta, hogy a tervüket végigvihették volna, fotó nem készült.

Nem ez az első eset: még januárban, nem sokkal Schumacher balesete után egy újságíró magát papnak álcázva akart bejutni a 45 éves némethez, de ő sem járt sikerrel.

A még tavaly december 29-i síbalesetében súlyos agysérüléseket szenvedett versenyzőlegendabő három hónap kóma után az elmúlt egy-két hétben lépett egyértelműen pozitív útra, a családmúlt pénteken közölte, hogy Schumacher az éberség és tudatosság jeleit mutatja.

Ezt több későbbi, hivatalosan nem megerősített sajtóértesülés még jobban kibontotta, úgy tudni, hogy Schumi képes a szemkontaktusra és a szemmel követésre, valamint érdemben reagál a beszédhangokra. Az egykori versenyzőtárs, Jean Alesi nemrég járt Grenoble-ban, a francia ex-pilóta maga is érzékelhető javulásról és a család megkönnyebbüléséről számolt be.

Az ébredési fázis természetesen még nagyon sokáig, hónapokig is eltarthat, az esetleges teljes, vagy azt közelítő felépülés pedigévekben mérhető lesz majd, hosszas rehabilitációról lesz szó, Schumachernek az alapvető, mindennapos tevékenységeket, mint a beszéd, az írás-olvasás, a járás stb., újra kell majd tanulnia.

Forrás: Vezess

Egy hozzászólás “Durva incidens Schumacher szobájában” bejegyzésre

  1. nagyapó szerint:

    “fotókat akartak készíteni a magatehetetlen hétszeres világbajnokról, amelyeket talán eladtak volna később valamely, a sajtóetikát lazán kezelő médiumnak.”
    Talán a 444, vagy a Hír24 volt?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop

Itt lehet hozzászólni !