Megvan a Fidesznek a kétharmad

Index

Orbán Viktor: a szavak helyett a tettek beszélnek

A legszorosabb választókerületeket megnyerte a Fidesz a szombatig még hiányzó szavazatok összeszámolása után, így egyre biztosabb, hogy 133 képviselővel pont kétharmados többségük lesz az új parlamentben. Több fontos körzetben még számolnak, de ezekben szinte kizárt a sorrend megváltozása, és eddig egyik választókerületben sem fordult meg a korábbi eredmény.

A legszorosabb választókerületeket is megnyerte a Fidesz, aminek így kétharmados többsége lehet az új parlamentben. Kucsák László, a Fidesz-KDNP pártszövetség jelöltje nyerte el a budapesti 15-ös választókerület országgyűlési képviselői mandátumát, miután a baloldali összefogás jelöltje, Kunhalmi Ágnes 22 szavazattal volt lemaradva a legszorosabb választókerületben, de végül 60 szavazat lett a hátránya.

Kucsákra 546-an, míg Kunhalmira 508-an szavaztak a most felbontott urnák összeszámlált szavazatai alapján. A külképviseleteken és az átjelentkezéssel szavazók voksait délelőtt keverte bele a szavazatszámláló bizottság a választókerület 34. számú szavazókörének szavazatai közé, amelyeket április 6-án nem számoltak össze.

A XV. kerületben, Budapest 12. választókerületében győzött László Tamás fideszes jelölt, végül 277 szavazattal előzte meg a baloldali összefogás jelöltjét, Móricz Esztert, itt sem fordult meg az eredmény. Ez volt az a körzet, ahol a második legkisebb különbség, csak 253 szavazat volt az átjelentkezők és a külföldön leadott, hiányzó szavazatok összeszámolása előtt. A Nemzeti Választási Iroda honlapjára is felkerült adatok alapján László Tamás végül 18 955, míg Móricz Eszter 18 678 szavazatot kapott.

A Budapest 6. választókerületben is győzött az eredetileg is vezető, fideszes Vas Imre, előnye pedig még nőtt is Pál Tibor Gyulával szemben A XVI. kerületben Szatmáry Kristóf, a Fidesz-KDNP jelöltje nyert, itt azonban tényleg csak matematikai esélye volt Karácsony Gergelynek, a baloldali összefogás jelöltjének a fordításra.

valasztas2014billego

Csepelen Szabó Szabolcs, a baloldali összefogás jelöltje győzött, Németh Szilárd rezsibiztos nem tudott fordítani, végül 444 szavazattal végzett az élen.

Az eddig meg nem számolt szavazatok összesítése után a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 2-es választókerületben, Miskolcon az MSZP-s Varga László maradt az első helyen, habár a hiányzó szavazatokból ő kapta a legkevesebbet, 426-ot, írja az Origo. Ez volt az a választókerület, ahol háromesélyes volt a küzdelem, végül a jobbikos Pakusza Zoltán 802 szavazattal feljött a második helyre, így a szombaton összeszámolt szavazatok közül 548-at szerző, fideszes Sebestyén László a harmadik helyre szorult. Varga 94 szavazattal előzi meg Pakuszát, ez a második legszorosabb eredmény.

Néhány szoros körzet volt

Számításaink szerint csak 15 olyan egyéni választókerület volt, ahol a szombatig meg nem számolt, hiányzó szavazatok elméletben még megfordíthatták volna az eredményt, azonban egyik választókerületben sem cserélődött le az első helyezett személye.

Az esetek egy részében szigorúan elméleti lehetőségről beszélhettünk, mert a tényleges fordításra nagyon kicsi volt az esély. Reális esélye csak a 15. választókerületben volt a baloldal jelöltjének, Kunhalmi Ágnesnek a fordításra. Ám ha Kunhalmi nyert volna, akkor sem teljesen kizárt, hogy összejött volna a kétharmad: a kompenzáció miatt a Fidesz egy helyet elvehetett volna az országos listán a kormányváltóktól. A körzeteket és a fordítások esélyeit itt nézheti meg>>>

Javában számoltak

Reggel 8 órakor megkezdődött a külképviseleteken leadott és átjelentkezéssel szavazók összegyűjtött szavazatainak átadása az egyéni választókerületi választási bizottsági elnököknek a Nemzeti Választási Irodában, a tervek szerint 11 óráig valamennyi bizottsági elnök átvehette választókerületének hiányzó szavazatait.

Ezeket a választókörzetekben a külképviseleti és átjelentkezős szavazatok számlálására korábban kijelölt szavazókör szavazatai közé keverték, majd megkezdődött a számolás. Sok helyen ezeken a maradék szavazatokon múlhat, hogy ki a nyertes.

A billegő körzetek sorsa azért volt különösen fontos, mert az április 6-i, majdnem teljes eredmény alapján 133 képviselője van a Fidesznek, ami pont kétharmadot ér az új, 199 fős parlamentben. A baloldalnak most összesen 38 képviselője van.

Igazán bonyolulttá az tette az esélyek kiszámítását, hogy ha egy billegő körzet a mostani helyzethez képest átbillent volna, akkor a vesztes jelölt szavazatai hozzáadódnak a pártja országos listájához, és így a párt újabb mandátumhoz juthatott volna, amivel szintén meglehetett volna a kétharmados többsége.

67 hozzászólás “Megvan a Fidesznek a kétharmad” bejegyzésre

  1. großmutter szerint:

    A legálissá tett választási csalások ellenére (szavazók szállítása, tyúk osztogatás) is 2008 óta most érkezett a legkevesebb szavazat a Fideszre.

    Tehát nem olyan szép, csak jól van tálalva.

    Megy az erőlködés, de a támogatottság csökken.

  2. grün szerint:

    “Megvan a Fidesznek a kétharmad”
    Akkor hajrá Vezírem!
    Itt a kért lehetőség a bizonyításra! Csak nehogy beszarjon a tudomány! 😛 😀

  3. Vendetta szerint:

    És igennn sikerült. Ezúton is hadd gratuláljak. Köszönjük hogy tovább dübörög a gazdaságunk (a szakadék felé)
    Ég veled Kishantos.
    http://index.hu/belfold/2014/04/12/gyozott_a_ketharmad_kishantosnak_vege/
    Ég veletek Samsung dolgozók
    http://index.hu/gazdasag/2014/04/08/lehuzza_a_300_ezer_negyzetmeteres_godi_samsung-gyar/
    Ég veletek Douwe Egberts dolgozók.
    http://index.hu/gazdasag/2014/04/11/bezarja_budapesti_gyarat_a_douwe_egberts/

    Köszönjük hogy gyarapítjátok a közmunkások táborát.

  4. großmutter szerint:

    Kösz Fidesz!

  5. Anikó (Krizantém utcából) szerint:

    Köszönjük Gyurcsány kormány, hogy kiárúsítottátok az országot ! Köszönjük, hogy buszokkal vittétek a múltkori szavazásnál a vidéki szavazókat a nyerés reményében, köszönjük a vidéken készült lejárató, kopromittáló pénzes táskákat, (romákkal készített film)köszönjük a paksi fejős brigádot (Dobrev Klárika 80 milla, dr. Józsa 6 milliárd, Szigetvári, Harangozó milliócskák) Simon úr külföldi bankoknál lévő eldugott milliócskái, Bajnai milliós libásgazdák tönkretétele, köszönjük az összeborulását baloldaliaknak a lejáratásotokat, a hazudozásokat, a hiteltelenségeteket az emberek szemében !!!!! A Mesterházy hazugsága (kötelet helyett börtönt ugye!) A Gyurcsány abberált-depressziós viselkedése, megnyilatkozásai !! Keressétek csak egymásban az okokat, hibákat van bőven ! Csak így tovább !! Az emberek nem felejtenek !!!
    Legalább a jobboldalnak a vizeire hajtottátok a győzelmet ! Hajrá Fidesz !!!! Megvan a kétharmad is !!!

  6. grün szerint:

    Anikó (Krizantém utcából)!
    NYERTETEK!
    A “zemútnégyév” édes semmittevése után dolgozni kellene!
    Még vannak páran mögöttünk Európában! 😛 😀
    .
    http://www.pecsistop.hu/belfold/mellar-gorogorszag-sorsara-juthatunk-a-fidesz-miatt/1231444/

  7. pastorius szerint:

    Már megértem törpe minoritásunkat. Nem is vette el a magánnyugdíjunkat. Mi kértük, hogy adhassuk. Remélem te is anikó. Ez a minimum lenne tőled. Ha csak azok, akiktől elvették szavaztak volna, most még törpébb lenne. Nem bírom az önbizalom hiányos törpéket. Mondjuk van akinek elég egy nagyobb autó. Ennek egy ország kell. Akkor nő 5 cm-t valahol? Miért nem ajánl fel az összes fityeSS-es agymosott évente pár havi fizetést szeretett vezírének, had vegyem még pár hold földet vagy esetleg a háza másik oldalára is egy stadiont.

  8. pastorius szerint:

    Ha én lennék a törpe, én kiadnám parancsba, hogy minden fideSS-esnek narancssárga ingben kell járnia az utcán, hogy láthassuk is az élcsapatot, minek bujkálni. Illetve évi pár hónap minimál béres munkát felisúton. Ennyinek muszáj lenne beleférni. Wc-papír helyett meg csak anikó vagy öregpöcs csak naponta egyszer ellátogat törpevárba reggelente a nyelvével,nehogy vezírüknek kelljen papírra költeni.

  9. felix szerint:

    Orbán ereje az ellenzékében van.

  10. gyula szerint:

    Ha a fejetek tetejére is álltok. kedves vörös és barna barátaim, akkor is:

    2/3, kétharmad, 66,6%, 133/1999, azaz alkotmányozásra is alkalmas, többsége van a nyugodt erőnek, a Fidesz-KDNP kormánynak, Orbán Viktornak! Ez bizony nagyon erős legitimáció!

    Csepelen meg nincs mit szépíteni, önmagáért beszél. Csepelnek a komcsik kellettek, a Jobbik meg asszisztált ehhez.

  11. felix szerint:

    Orbán ereje az ellenzékében van.
    Kevesebben szavaztak rá mint korábban és még is kétharmada van.
    Ezt nem lehet csak a maffia, törvényekkel magyarázni.
    Az ellenzék elszúrta.

  12. Doki szerint:

    Köszönjük MSZP, hogy 2006-ban kilövettétek az emberek szemeit!
    Köszönjük MSZP, hogy tönkretettétek az országot és a gazdaságot!
    Köszönjük MSZP, hogy engedélyezteték a cigányságnak a megélhetési bűnözést!
    Köszönjük MSZP, hogy szétloptátok a BKV-t!
    Köszönjük Bajnai Gordon, hogy megkárosítottad a kereskedőket!
    Köszönjük Tóth Mihály, hogy polgármesterséged 16 éve alatt nyomornegyedet csináltál Csepelből!

  13. felix szerint:

    Ami kimaradt.
    Köszönjük MSZMP, hogy embereket adtál az Orbán kormányba.

  14. Doki szerint:

    És kösznjük félix, hogy naponta megnevetteted a fórumozókat. 😀

  15. felix szerint:

    Muszáj, mert rajtad csak sírnának. 🙂

  16. felix szerint:

    “Írásjel” társunk hosszú oldalakon keresztül mutatta be évekre lebontva, hogy mi történt Csepelen a szocik alatt.
    Ahhoz képest Csepelen a fidesz önállóan szinte semmit nem tett.
    A többi csak duma.

  17. Doki szerint:

    Hát igen félix, engem megsiratnának, mert tudod, akit megsiratnak, azt szeretik is! 😉
    Viszont nem hinném, hogy te hiányoznál. 😀

  18. felix szerint:

    Ugye a “rajtad” az nem “meg”, de nem baj.
    Azért ne ad fel. 🙂

  19. Doki szerint:

    Erőlködj még felix, a végén talán csak sikerül beszarnod 😉

  20. felix szerint:

    Azért főzzél valamit doki, mert nálam nem jön össze a remélt betevőd. 🙂

  21. Doki szerint:

    felix!
    Ezt betudom annak, hogy nem tudod feldolgozni a baloldal vereségét és az ezzel járó visszafordíthatatlan bukását… 🙂

  22. felix szerint:

    Doki.
    Sajnos nem nyert.
    Ezen a fórumon is olvashattad volna, hogy csak a kétharmad ellen drukkoltam, a vereséget már régebben elkönyveltem és bevallom Csepelen is csak a gőg bukásában bíztam.

  23. gyula szerint:

    Gőg és Magőg!

  24. nagyapó szerint:

    Eetásak! Mi vaaaan??
    Nem kellett a zembereknek a veres?
    Nem jött be a maffiabaloldali trágár kampány?
    A kirúgott Werber mekkora végkielégítést kapott? Hány lélegeztetőgép….?
    A 20% bolsevik akar irányítani?
    Nem! ÚJRA MEGVAN A 2/3!!!!!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop

  25. ebihal szerint:

    nagyapó!
    Mi lenne? Kilóra megvettétek az embereket, határon belül és határon kívül! Ilyen
    egyszerű!

  26. mentor szerint:

    Talán nincsen még egy ilyen véleményt formáló felület, ahol ennyire árad a gyűlölet az emberekből, társaik és szervezetek irányában. Ezek csak hálával tartoznak Gyurcsánynak,
    hogy bezáratta az Opnit, ott lenne az örökösen bérelt, helyük. Milyen emberek Önök? Van aki ismeri őket? Kik ezek a gátlástalan gyűlölködők. Magyarok? Nem magyarok? Szerintem magyar így nem viselkedik. Minden más területről, kitiltanák őket.

  27. ebihal szerint:

    mentor!
    Megadtad a választ saját magadnak! Aki nem úgy ír,beszél, ahogy te jónak látod,
    az szerinted nem magyar! Aztán gondolkodj el a gyűlölet fogalmán!

  28. Doki szerint:

    Bébi béka!

    Tudod minek köszenhettétek a 2002-es és 2006-os győzelmeteket? Annak, hogy az elvtársaid kocsival vitték az embereket szavazni, aztán megvásároltátok rengeteg nyugdíjas és cigány szavazatát… De emlékezetes volt az is, hogy mikor 2002-ben a Fidesz és a MIÉP szavazói kokárdába mentek el voksolni, ők “valahogy” érvénytelen lapot kaptak…

    Egyszerűen azt nem bírjátok megemészteni, hogy a maffia(ál)baloldal vereségével lekezdődött a bukással járó felmorzsolás…

  29. Axor szerint:

    2010-ben a választók 2/3-a mondta, hogy jöjjön a FIDESZ.
    2014-ben a választók 2/3-a mondta, hogy maradjon a FIDESZ.
    Elvtársak nehéz megérteni?
    Elvtársak nektek nem a FIDESZ az igazi ellenfél, hanem a JOBBIK.

  30. elhallgattatni szerint:

    a parlamenti mandátum ‘számoknak’ a 2/3, nem az embereké*

  31. felix szerint:

    Axor.
    Jön marad és megy.
    Volt ez már mással is így.

  32. Pákozdi József szerint:

    Nagyapó! Ön mint KDNP-s mit szól ehhez?
    Ez csak a kezdet! Lesznek még itt, cifrább esetek is! Köszönjük meg azoknak, akik megszavazták a 2/3-t a Fidesznek?

    http://www.hirarena.com/nemzetkozi-felhaborodas-kiseri-orbanek-kishantosi-buzamegsemmisiteseit_248

  33. ebihal szerint:

    Doki!
    Szeretem az ilyen bizonyíték nélküli állításokat! Alkalmasak a nem gondolkodó ember
    megvezetésére. Egyébként itt írta éppen valaki, hogy a Fidesz törvényesítette az em-
    berek csoportos szállítását, sőt élt is vele, de még tyúkot is osztottak. Na akkor mi
    a helyzet? Ugyanaz, mint a törvényesített lopás! Maffia? Most szántja be Kishantost a
    maffia, ott keresd őket!

  34. ebihal szerint:

    Axor!
    A 2010-es 2,7 millió, és a 2014-es 2,1 millió szavazat a választási szabályok szerint
    elég a 2/3-hoz, ez igaz. Viszont a 8 millió választásra jogosulthoz képest gyenge.
    Lehet matekozni! Csak azt ne mond, hogy ebből is többséget számolsz!

  35. felix szerint:

    Ej ej Doki, hát csak be erőlködtél?

  36. felix szerint:

    beerőlködtél

  37. Doki szerint:

    Az MSZP ezt az egész kishantosi cikruszt azért csinálja, mert nem tudják megemészteni, hogy lejárt az elvtársaik bérleti szerződése. Ha az MSZP-n múlna, akkor a magyar családok nem érvényesülhetnének a mazőgazdaságban.

    Pákozdi úr! A Jobbik miért ül fel a maffiabaloldal által generált cirkuszra?

  38. fghfjhgkjhk szerint:

    Doki a műkörmös és tetőfedő oligarhákra gondol? Magyarnak magyarok, ebben igaza van, a kisember le van sz*rva. Ön is kapott “egy szelet tortát”?

  39. Gordon szerint:

    Azért csendben jelezném az etánsaknak, hogy maradt a kétharmad.
    Ideje lenne szerénynek lenniük.

  40. fghfjhgkjhk szerint:

    Röfikém! Az emlékművel mi van? Mesélj már róla nekem, drága “sorstársam”!

  41. nagyapó szerint:

    Vannak bizonyos alapelvek, amelyeket némely pártok követnek. Ilyen a szubszidiaritás elve. Ez azt jelenti, hogy a döntések meghozatalára az állampolgárokhoz lehető legközelebbi szinten kerüljön sor. A magyar föld használatánál elsőbbséget kell élvezni a helyi gazdáknak az idegenekkel szemben. Így van Pákozdi Úr? Az, hogy egy lejárt szerződésű német-magyar cég továbbra is gazdálkodni akar, akkor vegyen/béreljen földet másutt, pl. Németországban és folytassák tevékenységüket. A nem akkreditált 1-2 napos oktatásuk nélkül jó elboldogulnak a hazai gazdák.
    Csodálom Pákozdi Úr csatlakozását az LMP-hez, gondolom együtt fogják lapátolni a szénát.
    Sajnos a Jobbik Csepelen jól megtámogatta a bolsikat!!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop

  42. ildi szerint:

    Bakker hol adtak a tyúkot ? Ejj ha tudom. Na en igy is ra szavaztam. Gyurcsan es tarsai tonkretettek inket ezek legalwabb probalnak szarbol varat epiteni.

  43. felix szerint:

    Gordon.
    Igaz, hogy a vezér használt alsógatyáját szipuzod egy zacskóból.
    Hitlernek is volt kétharmada és a zsidók annyira “szerények” lettek, hogy alig maradt belőlük.
    Disznókám ideje lenne megtanulnod, hogy a többség nem mindig jelenti a frankót.
    Legalább a saját történelmedet ismerned kéne.
    Mielőtt még valaki visítani kezdene, ez nem összehasonlítás, pusztán történelmi bizonyítéka annak, hogy a többség /választói/ is járhat tévúton.
    Gordon, felvettek már az új emlékmű díszőrségébe?

  44. nagyapó szerint:

    Eetásak! A kormány tényleg megvette a szavazókat!!
    Megvette a rezsicsökkentéssel, az 1% alatti inflációval, a nyugdíjak értékének megtartásával, a GYED-del, a munkanélküliség csökkentésével, a devizaadósok segítésével, stb.
    8 évet vártunk, hogy “megvegyenek” bennünket. Sikerült.
    Várom, az elkövetkező 4 évben újra vegyenek meg!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop

  45. Gordon szerint:

    Felix fröcsög dühösen: “Hitlernek is volt kétharmada ”

    Gordon mondja: Horn Gyulának is volt kétharmada. Nyolc nap alatt el is paszolták a magyar energiapiacot az idegeneknek, úgy hogy a nyereségüket is garantálták. Ez ám a bombaüzlet! Gondolom az etánsak is megtömték a zsebüket (lásd. Fletó összepaksolt tízmilliói).

    Nagy baj van a balliberóknál – hiteltelenségnek és erkölcstelenségnek hívják a problémájukat. Innen nehéz lesz felállniuk. A Simon – és Deme ügyek csak a jéghegy csúcsai.

  46. GAM szerint:

    MSZP feladat:

    Önkritika, ÖNVIZSGÁLAT, megtisztulás.
    Egyébként AD ACTA!

  47. felix szerint:

    Gordon.
    Nem fröcsögtem te majom, hanem Magyaráztam neked, de inkább lovakat tanítok a hátúszásra, mert azoknak van eszük.
    Miattad csak szégyenkezem.

  48. felix szerint:

    Gordonka.
    Beszélgettem a vízművesekkel miközben beszerelték a kerti csapot.
    Nem ártana neked is megtenned, mert akkor megtudnád, hogy milyen változások lettek a visszavásárlás után.
    Miként változott a székházuk kihasználása és a gépkocsi flotta állapota.
    Nézd meg mi van a jelszavak mögött.
    Annak is utána nézhetsz, hogy hava költözött a távfűtő művek.

  49. Anikó (Krizantém utcából) szerint:

    pastórius szerint: A sok zagyvaságodra nem érdemes reagálni. “anikó” tulajdonnév és nagy betűvel kell kezdeni, helyesen “Anikó” általános iskola alsó tagozatában tanítják a helyesírást !

  50. Anikó (Krizantém utcából) szerint:

    Kedves Gordon szernt: kifelejtetted a baloldaliak összetapsolásának a felsorolásában: A Zuschlag 50 millióját nylontasakban, Simon milliói külföldön, a Gyurcsány-Dobrev Klára 80 milliója, dr.Józsa 6,5 milliárdja, Szigetvári, Harangozó, paksi millácskái,

  51. ebihal szerint:

    nagyapó!
    Jó vastag bőr van a képén! Ilyen egy szemét hazudozót!

  52. Etikus szerint:

    T. Nagyapó 21:55
    Ismerős? A ?! híján összeakadtak, de rendesen, ők ketten.
    Íme:

    “Beléptél az életembe, (de nem nekem) közös út a végtelenbe,
    ketten megyünk most már minden úton. (‘/’ és e….l)
    Velünk játszott most az élet, összesodort így a végzet,
    összeakadt két szál fatörzs a folyón”

  53. Doki szerint:

    Nem vastagabb mint a te képeden bébi béka. Felix haverodról nem is beszélve…
    Úgy látszik neked elmaradt a reggeli kávé haverkám 😉

  54. Etikus szerint:

    “Hej halászok, halászok,
    Merre mén az hajótok?”
    “Törökkanizsa felé.
    Viszi a víz lefelé.”

  55. ebihal szerint:

    Doki4
    Már említettem a múltkor, hogy nem állok az utadba, ha hülye akarsz lenni!

  56. ebihal szerint:

    Köpönyegforgatók ha egymásra találnak!

  57. felix szerint:

    “Boci boci tarka,
    Se füle se farka.”

  58. Etikus szerint:

    És ez mi? Honnét ered? Melyik, milyen gyökérzetről táplálkozik?

    KETTŐS MÉRCE ABSZURDISZTÁN

    Következmények nélküli országot varázsoltak.

    Hibázhatnak bármit bizonyos pozíciókban, a tetteiknek nem lesz magukra nézve hátrányos következménye. Továbbra is keresik a pénzt, megtartják hatalmukat, másoknak okoznak kárt, fájdalmat és csalódást.
    Ez az erkölcs totális tagadása, egyben a végső alapja annak a széles körben osztott meggyőződésnek, hogy a politika egyenlő az erkölcstelenek gyülekezetével.
    Jogelődök, jogutódok genetikailag meghatározóak, és meghatározottak.
    1917 óta! Permanensen.
    Mi kell még?! Nekik!!!

  59. Etikus szerint:

    Megkapták-e már a meghívót?

    Az idei Puskás Suzuki Kupa csúcseseményeként a rangos utánpótlástorna döntőjével húsvéthétfőn nyitja meg kapuit a Puskás Akadémia új stadionja, a Pancho Aréna. A hetedik alkalommal kiírt U17-es viadalon a házigazda Puskás Akadémia mellett a Budapesti Honvéd, a Real Madrid, a Dinamo Zagreb, a Panathinaikosz, a Panathinaikosz korosztályos csapatai is pályára lépnek pályára.

    Lesz majd sokadalom, lesz majd nagy vigadalom.
    Gratulálunk kivétel nélkül mindenkinek, aki bármilyen szinten hozzájárult e csodás létesítmény megalkotásához, létrejöttéhez. FELCSÚT szép lassan gyökeret ereszt az európai városok rangjában. Köszönhetően Puskás Öcsinek, és a Nagy ÖTLETGAZDÁNAK, Dr. ORBÁN VIKTOR ME. úrnak. Aki időben felismerte (személyesen) az abban rejlő lehetőségeket. Ugye, hogy nem tudják követni, stratégiai gondolkodásban.

  60. Etikus szerint:

    Pancho Aréna:

    Hétfőn ünnepélyes megnyitó Az ünnepélyes megnyitó 18 órakor veszi kezdetét, a finálét pedig 19 órától rendezik. A résztvevő csapatok a stadionavatót megelőzően közösen emlékeznek Puskás Ferencre, majd az akadémia központi kollégiumi épülete előtt leleplezik a legendás futballista egész alakos szobrát, amelyet Domonkos Béla készített. A teljes esti programot élőben sugározza majd a Duna World, illetve a Sport 2.

    Külön gratulálok Domonkos Béla Kedves ismerősömnek, szobrász művészünknek aki a megnyitó ünnepségre készítette el PUSKÁS ÖCSI SZOBRÁT. Sok csodás alkotása után, méltó eddigi művészi színvonalához, egyik legnagyszerűbb alkotása, e szobor.

  61. Etikus szerint:

    Emlékeztetőül, a Szobrász Művész úrnak egykoron, tartósan volt kiállítása a Kék iskolában is. Tehát ha van Önök közül olyas valaki, akit netán érdekelt volna ez irányú művészet(is), az akár láthatta is remek alkotásait.

  62. Etikus szerint:

    “Pihen a komp, kikötötték,
    Benne hallgat a sötétség.”

  63. felix szerint:

    ” De a kocsma bezzeg hangos”

  64. felix szerint:

    Én se, de nem is iszom.

Itt lehet hozzászólni !