Baleset a Hollandin

Csepel.info

Baleset történt csütörtökön délután kettő óra körül a csepeli Hollandi úton. Egy BMW nyomott fel a kerítésre egy VW Golfot, az utat lezárták – értesítette lapunkat egyik olvasónk.

Olvasónk beszámolója szerint az Ifjúsági Tábornál történt balesetben a WV Golf felkenődött a kerítésre, miután a BMW nekiment. A helyszínen tűzoltók is vannak, az utat pedig lezárták a forgalom elől. A tűzoltók jelenléte alapján könnyen lehet, hogy használni kellett azt a fent látható feszítő-vágót, melyet a csepeli önkormányzat adományozott a tűzoltóságnak. A kerület pénzügyi rendbetétele és a korrupció-gyanús szerződések felbontása tette lehetővé, hogy az önkormányzat évi kétmilliárd forintot spóroljon, és számos, korábban elmaradt, esetenként emberéleteket is mentő fejlesztéseket vigyen végig.

Frissítés: Facebook-os hozzászólóink szerint “három személyautó ütközött Budapesten, a XXI. kerület Hollandi úton. A balesetben senki nem sérült meg, a kisodródó járművek azonban kidöntöttek egy villanyoszlopot, ezért félpályás útlezárás van érvényben az érintett útszakaszon. A fővárosi hivatalos tűzoltók vonultak a helyszínre, valamint úton vannak az áramszolgáltató szakemberei is.”, “szerencsére nincs sérült, a feszítő-vágót nem kellett bevetni.”

Aki többet tud a balesetről, kérjük írja meg a fórumban!

29 hozzászólás “Baleset a Hollandin” bejegyzésre

  1. maybehun szerint:

    két autót láttam csak,a fent említett kék ötös bmw-t és egy golfot,félig zárták le az utat csak.

  2. elhallgattatni szerint:

    micsoda kampány szöveg.
    Tegyük hozzá, hogy szegíny cigány rokkantnyugdíjas kártyája miatt nem látta a golfot.

  3. ebihal szerint:

    Most baleset volt vagy fényezés van?

  4. zollie szerint:

    Talán azért lehet, mert nem éppen 50-nel közlekednek itt. Mr Gabee szól, ha épp tervezett mérés van.
    Persze ez senkit nem zavar az amúgy állítólag működő térfigyelő kamera alatt.

  5. Mr. Gabee szerint:

    Jelenleg az ELMÜ munkatársai új oszlopot telepítenek a kidöntött oszlop helyére. A munkálatok elfoglalják a strand felé vezető oldalt, ezért a váltakozó irányú forgalmat rendőr irányítja. Az érintett helyszín környékén fennakadások vannak az áram, a kábeltévé, illetve az kábelinternet szolgáltatásban.

  6. Mr. Gabee szerint:

    A baleset a Fürdő utca kereszteződésénél történt.

  7. kispajtás szerint:

    Most akkor minden héten lesz valami esemény, amihez az önkormányzat “hőstetteit” fel lehet sorolni??? Kimondottan szánalmas a balesethez kapcsolt propagandaszöveg.
    Ez a dolgotok, ezért lettetek megválasztva…

  8. kissenki szerint:

    Hihetetlen, hogy egy baleset híréből is kampányolnak!
    Gusztustalan

  9. nagyapó szerint:

    kispajtás eetás! Milyen propagandaszöveg van agy baleset leírásában? Talán csak az nem, hogy Német Szilárd polgármesternek aluljárót kellett volna építtetni?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop

  10. kissenki szerint:

    “A kerület pénzügyi rendbetétele és a korrupció-gyanús szerződések felbontása tette lehetővé, hogy az önkormányzat évi kétmilliárd forintot spóroljon, és számos, korábban elmaradt, esetenként emberéleteket is mentő fejlesztéseket vigyen végig.”

    nagyapó: mi ez, ha nem propagandaszöveg?

  11. kispajtás szerint:

    nagyapónak a zártosztályon engedélyezve van naponta pár óra, hogy a hatalmi hőzöngéseit a folyosói séta közben előadhassa – láttunk már filmekben hasonló elmebetegeket, végül is ezzel nem ártanak ott senkinek, mindenki flepnis. Na, de a hétvége után kidőlt a sárga ház kerítése – a nagy kussolás után nagyapó újra géphez ült, nemdebár?
    Úgy szeretnék már egyszer magával élőben találkozni, hogy megmutathassam a szavazólapomról készült fotókat! Ha már a közalkalmazottaknak kötelező volt, gondoltam nekem se tilos.
    De ha magának jólesik eetásozni azért, mert véleményem van, akkor maga teljességgel meghibbant.
    Ha meg nem érti, amit olvas, akkor pláne ne eetásozzon, csinált maga elég bajt a hülye megnyilvánulásaival.

  12. klötzl Mátyásné szerint:

    A hír igaz, hogy a Hollandi úton baleset történt, csak nem Wv golf volta az autó, hanem Wv poló. A BMV vezetője nagy sebességgel csapódott a ház előtt álló autóba, amit a kerítésrhez
    préselt. Olyan nagy volt a csattanás, hogy 2 m magasan látszik a gépkocsi fetés színe.
    A BMV vezetőjének az életét ez az autó mentette meg. Amennyiben a poló nem áll a ház előtt
    abban az esetben ő préselódik fel a kerítésre, nem száll ki a gépocsiból sértetlenűl. Kidöntőtt egy villanyoszolopot, 3-4 óra hosszáig nem volt áram a körnéyken. Teljes oszlop cserét végzett az ELMŰ. Meg kell jegyeznem, hogy redkivűli munkák végezetek a Tűzoltók és az Elmű szakemberei is.
    A Hollandi út egyenes szakaszán szinte minden autós túllépi a megengedett segességet.
    Több esetben kértük, hogy sebesség korlátozást vezessenek be, hiszen itt a Ifjusági Tábor, strand, illetve mostmár uszoda, kajak-kenú telep, rengeteg kiránduló a Duna partján. A száguldó autók miatt mindenki veszélybe van. Nem értem miért nem lehet ez ellen tenni, mint a IX. kerületben, Soroksáron, ahol nics is forgalom mégis 30 km-es forgalom korlátozás van.
    Próbáljuk megy együtt kiharcolni a sebesség korlátozást saját bioztosnságunk érdekében.
    Csatlakozz!!!!

  13. Mami szerint:

    Nem igaz, hogy 50-km ment. Ekkora sebességgel nem lehet egy behúzott kézifékkel parkoló autót 4 méterrel arrébb a kerítésre préselni. Talán 150 km-rel. A rendőrök nem szondázatták meg a balesetet okozót, a helyszínelőket sem jöttek. A poló totálkáros lett. Nem tudni, hogy a balesetet okozónak volt-e érvényes biztosítása, a helyszínen mindeneki mást mondott.
    Egyetértek az előttem szólóhoz, hogy forgalomkorlátozás kell a Hollandi úton.

  14. beri szerint:

    elég nagy marhaságokat írtok …forgalomkorlátozás ..pont ez ami a bajt okozza ..valami okoska kitalálta hogy létesíteni kell a járdaszigeteket amivel rendesen megnövelték a balesetveszélyt a hírtelen kanyargóssá és szűkké tett sávokkal…ezt még tetézték azzal ,hogy a buszmegállót jobbhíjján pont ilyen szűkületbe tették ami plusz veszélyforrás.. nem csak a gyorshajtókkal ,hanem a dilettáns hozzánemértő forgalomtereléssel van a gond elsősorban..!! ezt tessék átgondolni ,mert mindent a gyorshajtókra fogni ..nem túl ésszerű ..

  15. Trix szerint:

    Forgalomkorlátozás volna baj? Nem hiszem, mert ha ezek az akadályok sem lennének, talán 120-szal is hajtanának ott az autósok.
    Egyébként a Hollandin nem nagyon tolerálják ha valaki a szabályoknak megfelelő sebességgel halad, a többi autós vagy rátapad a fenekére (alkalmanként 20 centire az előtte lévőtől) vagy villog, vagyis mindenképp “ösztönzésben” részesítik. Főként a terepjárósok és a furgonosok – tisztelet a kivételnek.

  16. Zsuzsa szerint:

    A fenti hozzászólásokból csak az igazság hiányzik.

    A gépkocsi, amelyet totálkárosra tört a BMW egy VW Poló volt, amely szabályosan parkolt a saját háza előtt. Nem vett részt a forgalomban és nem száguldozott, hanem a tulajdonosa nyugodtan otthon ebédelt. A BMW a fékeit próbálgatta a csúszós úton nem betartva sebességkorlátokat. Mint mindenki előtt ismeretes ezt nagyon kevesen tartják be a Hollandi úton.
    Tehát összesen egy gépkocsi okozta a balesetet és döntötte ki a villanyoszlopot.

  17. zollie szerint:

    Azt tudja valaki ki volt az elkövető?
    Nem véletlenül a Hollandi-Dunadűlő sarkán lévő számlaképes BMW bontós?

    A Hollandin jelenleg is sebességkorlátozás van: 50 km/h a megengedett sebesség.
    Ezért nem elég azt 40km/h-ra korlátozni (ld. pl. Velence, Gárdony), hanem állandó sebességmérést kell telepíteni. (Így kivédhető Mr. Gabee előzetes traffi-beharangozója is).

    Egyébként támogatom Klötzl Mátyásné javaslatát ezzel a kiegészítéssel.

  18. ági szerint:

    Igen, az elkövető véletlenül a BMW bontós volt, aki a Hollandi-Dunadűlő sarkán azt a káoszt okozza és ami senkit ne érdekel vagy csak senki nem mer miatta szólni.

  19. ági szerint:

    Azt még megjegyezném, hogy a fenti fénykép nem a baleset helyszínén készült és a tűzoltóknak ezen a helyszínen nem kellett semmilyen feszítő vágót alkalmaznia, bár az nagyszerű ha az Önkormányzat ezt adományozta és reméljük máshol még hasznos lesz.

    A fenti hírrel az a gond, hogy csak a fele igaz és az is eltorzítva.

  20. Beko szerint:

    Kedves …ági..! Az a BMW en vagyok a sarokrol..es ha már ennyire nagytudásu mindent tudó okoska vagy akkor elmondom.. Hogy nem en voltam!! Az Elkövető …egyébként az ilyet okozonak nevezek..!!! Ilyen helyen mindenki annyira tudja jàratni a kis pofácskályát feleslegesen de amikor valamit kéne tenni … Akkor csak egy beszari csicska suttyok vagytok mind!!!!! Na legyen szep napotok es minden igazi irigy kutyuska kinyalhatja …!!!!:))))

  21. beko-nak szerint:

    írni nem tanultál meg te paraszt azt látom.

  22. Etikus szerint:

    AZ IRIGY BELEBETEGSZIK A MÁSOK SIKERÉBE…………….

  23. nagyapó szerint:

    kissenki, meg kispajtás, az újabb Ságvári klónok! Az eddigi nevek nem voltak jók?
    Jó lenne, ha meg tudnák különböztetni a tényközlést a propagandától.
    “a fent látható feszítő-vágót, melyet a csepeli önkormányzat adományozott a tűzoltóságnak. A kerület pénzügyi rendbetétele és a korrupció-gyanús szerződések felbontása tette lehetővé, hogy az önkormányzat évi kétmilliárd forintot spóroljon, és számos, korábban elmaradt, esetenként emberéleteket is mentő fejlesztéseket vigyen végig.”
    Ez tényközlés, mert igaz. Tényleg spórolt az önkom., tényleg vett feszítő-vágót! (Sajnos a szükséges spórolás miatt nem történt annyi beruházás, mint lehetett volna, ha szocik “gazdálkodnak”).
    Viszont:
    „– Egyre többen vagyunk, ahogy megy előre ez a kampány! Mindig többen vagyunk, mint amennyire a rendezők számítanak! Ezért mondom azt, hogy vasárnap sokkal többen leszünk, mint amire a Fidesz számít!” (Bajnai)
    Ez propaganda, mert a 2/3 fele nem számottevő!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop

  24. Okoskodó szerint:

    Kedves Beko, nem hiszem, hogy valaki is irigy lenne a putridra, és rettenetes nagy káoszra
    amit a Hollandi út sarkág látni, ill, műveltek. Az lehet, hogy nem Te vezetted a BMV-t, de tudomáunk szeint a Te tulajdonodba volt, és Te adtak a volánt megbizhatlanok kezébe. Kérdés, hogy minden kocsonak hogyan lehet csak egy rendszáma van ami a Hollandi úton száguld?

  25. beko-nak szerint:

    Kérdés, hogy minden kocsonak hogyan lehet csak egy rendszáma van ami a Hollandi úton száguld?

    ezt majd a rendőrség kideríti.

  26. NAV szerint:

    @Beko:

    ha beszünteted a gyorsulási versenyt, gumicsikorgatást, balesetveszélyes közlekedést a Széchenyi-Hollandi vonalon, akkor senkinek nem lesz semmi baja veled, sem a NAV-nak, sem a Közterület Felügyeletnek (nem a helyinek, hanem a felettes szerveiknek), sem a Zöld Kommandónak, mert senki nem irigy rád.

    Ellenkező esetben a fentieket nem tudják garantálni az érintettek.
    Szerintem ez egy korrekt deal.

  27. Okoskodó szerint:

    Bekó-nak !
    Lehet, hogy mégis irigykedni, kell, mert, ha valai 1m3 sódert lerak az úton , vagy a zöldtrületen állnak autóval a Hollandi úton azokat a Közterületesek megbüntetik. Érdekes, hogy Ti több helyet foglaltok el az utcán, több bejáratotok van mint a Parlamentnek és semki nem mer tenni semmit. A Rendőrság, azt monmdja nem bír veletk, Ők kicsik. Az Önkormányzat, hárorúskodik több éve Veletek. A Kutya iskola előtt nem lehet megállni. A szomszédok nem mernek szólni. Mindenkit félelembe tartotok. Mikor lesz már ennek vége. Szégyen !!!!!!!
    Talán azért nem adják az emberek a nevüket.

  28. NAV szerint:

    Ezeknél a szerveknél hatékonyabban működik a NAV, ők teljesítménybérben üzemelnek.

    Az önkormányzat meg ha nem hallgatja meg a hozzá fordulók panaszát, akkor nyilván nem lesz megszavazva legközelebb. Legkönnyebb azt mondani, hogy nem bírok egy kisstílű suttyóval, ugyan már…

  29. NAV szerint:

    Bekónak 2 őrjöngése van még a fehér BMW-vel, utána hatósági ellenőrzés várható.

    Vagy képes ember módjára viselkedni és akkor ezt elkerülheti.

Itt lehet hozzászólni !