Kirúgták a festékszórós vandált a háztartási boltból

Kampányidőszakban szabad a graffiti!?

Csepel.info

Szabó Szabolcs graffiti

Graffiti Szabó Szabolcsék kampánycsapatától: maguknak megengedik, hogy összefessék az utcát, mások ezzel bűncselekményt követnek el

Míg abban mindenki egyetért, hogy a graffitizés, a házak, járdák összefestése vandalizmus, úgy tűnik, hogy a választási kampány hevében néhány politikus mégis szívesen vandálkodik. Szabó Szabolcs, az MSZP-Együtt-DK-PM-MLP jelöltjének kampánycsapata sem érte be az egész Csepelt beborító plakátözönnel, és csapatával a járdák összefestésébe kezdtek. Amikor elfogyott a festékük, az egyikük betért az éppen útjukba eső háztartási boltba, újabb féltucatnyi festékszórót venni. Vesztére. Kivágták, mint a huzat – értesült a Csepel.info.

Bár egy törvényi kiskaput és egy Kúria-döntést kihasználva a graffitizés bizonyos körülmények között sajnos nem büntethetővé vált a választási időszakban, ez még nem jelenti, hogy az emberek törvényesnek tartják vagy egyetértenek a vandalizmussal. Így számolt be az esetről szemtanúnk:

Szabó Szabolcs graffiti 02

Sokan és sokat dolgoztak azért, hogy a kerület normálisabban nézzen ki – most a felfestések, vadplakátok miatt kell külön munkát végezni

– Az ürge hat sárga festékszórót akart venni, amikor az eladók észrevették, hogy a kabátján pártkitűző van. Azt a napokban sok helyen lehetett látni, hogy sárga festékkel fújják össze a gyurcsányisták a járdákat, ami elég bunkó dolog. Az eladók is ezt gondolhatták, mert rákérdtek az aktivistára, aki először megpróbálta letagadni, hogy mire készül, de aztán kijelentette, hogy nem bűn összefújni a járdákat. Nem kellett több, úgy kirúgták, mint macskát sz..ni. El is iszkolt a környékről azonnal – számolt be az esetről a szemtanúnk.

A plakáterdő nem elég?

Szabó Szabolcsnak, az MSZP-Együtt-DK-PM-MLP jelöltjének már több ezer plakátja van kiragasztva Csepelen és Soroksáron, amivel az utcákon messze a legtöbbet reklámozott képviselőjelölt. Hasonló a helyzet a postaládákba bedobott különböző kampányanyagokkal. Nagyjából háromnaponta jelentkeznek a balliberális pártok valamilyen, most már főképp a Fideszt és Németh Szilárdot ócsároló kiadvánnyal, több mint kétszázezer szóróanyagot dobáltak eddig a csepeli postaládákba.

Szabó Szabolcs plakátok kicsi

Több ezer plakátot tettek ki, és közben arról sírnak, hogy nem tudnak plakátokat kitenni

Szabó kampánycsapatában információink szerint főként “idegenlégiósok” dolgoznak: más kerületekből és településekről utaznak naponta Csepelre. Lapunk úgy tudja, hogy több, esélytelennek tartott választási körzetből is Csepelre, Soroksárra és a többi “csatatér körzetbe” irányították át a balliberális pártok aktivistáit. Vereségre készülnek, de mentik a menthetőt. Ott próbálnak koncentrált erővel fellépni, ahol esélyét érzik megnyerni a körzetet. Márpedig Csepel-Soroksár papíron a harmadik legerősebb balliberális körzet Magyarországon, nem csoda, hogy különösen nagy erőkkel próbálják meggyőzni a szavazókat. Ugyanakkor 2009-ben egyszer már Csepelen is bebizonyosodott, hogy úgy is lehet bukni, ha az élő fákról is plakátok, választási hirdetések lógnak.

Csepel.info

47 hozzászólás “Kirúgták a festékszórós vandált a háztartási boltból” bejegyzésre

  1. valaky szerint:

    Abba lehetne már hagyni a fidesz seggnyalását,már nagyon unalmas!

  2. Csalódott szerint:

    A plakáterdő is sok ebből a rosszarcú buzeránsból.

  3. Balos szerint:

    Árulja már el valaki Szabó Szabolcs kampánycsapatából, hogy mire jók ezek a feliratok! Úgy érzik több esélye lesz tőle? Szerinem nem.

  4. Régi lakos szerint:

    Kedves neve senkiházi Valaki!
    Mint kommunista pribék hány segget nyaltál ki akkor, mikor tobzódott a diktatúrátok? Tudom te rendes elvtárs/nő/ voltál merő kanállal etted az emberi ürüléket!

  5. lucifer szerint:

    Mit sipákoltok? A Fidesz vezet a plakátdömpingben. Az egész ország tele van a Fidesz óriásplakátjaival.

  6. Bugi szerint:

    Lucifer! Csepelen minimum tízszer annyi óriásplakát van Szabóról, utcai plakátot meg a Fidesz egyet sem tett ki. Akkor meg mi értelme van összegányolni a járdákat?

  7. grün szerint:

    “Kirúgták a festékszórós vandált a háztartási boltból”
    .
    Úgy kell neki! Bolti dolgozó ne sprézzen a boltban!
    Menjen ki az utcára ott szabad! 😛 😀

  8. Tarjányi László szerint:

    Szabó Szabolcsnál meg van az a levél, amiben az aljegyző közli a 2013-ban Csepelen az önkormányzati cégvezetőknek kifizetett prémiumot. Orbán pártelnök levélben kötelezte a polgármestereket, illetve a választókerületi elnököket arra, hogy fizettesék vissza az önkormányzati cégvezetők 2013-as prémiumának 2 Millió Forint összeghatár feletti részét. A LÁZADÓ Németh Szilárd ezt nem hajtotta végre, pedig Tarlós István is megtette ezt a fővárosi cégvezetők esetében. Úgy látszik Németh Szilárd nem tartja magára kötelezőnek a pártelnök utasítását!

    Mi az akadálya annak, hogy a Szabó Szabolcsnál levő levél a médiához kerüljön?

  9. gratulálok szerint:

    ki ez a gusztustalan kinézetű buzeráns zsidó gnóm?
    csak ennyire tellett az mszptől?
    kár hogy nem láttam fújkálni a festékes majmot, úgy basztam volna szájba hogy nyekken.

  10. gratulálok szerint:

    az ATV műszarvezetője a rónai egon nevű zsidó több villamost is feltartott a szétfingott X5-ös BMW-jével mikor a sínre parkolt, majd a fotót lehozó újságot feljelentéssel fenyegette.
    ilyen alakok szerepelhetnek tévében, irányíthatták az országot évekig. szégyen.
    szerencsésebb történelmi időkben ingyenjegyet kaptak egy erdei táborba ahol megtanították őket a fizikai munkára.

  11. Vátesz szerint:

    Orbán csak azért nem tartja fel a forgalmat a Kossuth Lajos utcán a kisbuszával, mert kitörtek neki két cölöpöt, hogy a járdán parkolhasson, amikor a fodrászánál van!

  12. szevenszi szerint:

    Na mégiscsak történt valami! Mindenki Szabó Szabolcsról beszél. Persze a az írás elkövetője erősen túloz, több ezer plakát Csepelen. Ember maga normális? És akkor még a százezre szórólap. Ha jól tudom Csepelen összesen 32000 azaz harminckettőezer db postaláda van. 🙂

  13. admin szerint:

    32.000 postaláda, nagyjából 3 naponta új szórólap, az több mint 100 ezer. Matematika. Csak csíkplakátból 1-2 ezer a legkevesebb, amit ki szoktak tenni.

    Nem mindenki hülye, kedves szevenszi.

  14. pastorius szerint:

    Gratulalok.
    Teged kizarolag az irasod -nehogy felreerts – nem az esetleges nezeteid miatt, baseball utovel kellene szaporitani. Ekkora agyatlan allatot. Jezus. Ez is elmehet szavazni? Jujj.

  15. felix szerint:

    gratulálok.
    Te melyik egysejtűhöz tartozol?
    Csak azért mert a többi élőlény mér túlhaladott rajtad.

  16. Miska72 szerint:

    Soha többet szocikat Csepelre!!!!!! Még az arc sem tetszik. 🙂 🙂 🙂

  17. Miska72 szerint:

    Helyes!!!! Gratulálok a festékboltosnak!!!!!

  18. Miska72 szerint:

    Helyes! gratulálok a festékboltosnak!!!!! és szeretném ha választások után a megadott határidőn belül eltüntetnék a mocskukat amit festettek! Mert ez is benne van a pakliban! A szert nem csak az utcára kell tenni, hanem el is kell hordani! 🙂 🙂 🙂

  19. Miska72 szerint:

    Helyes! gratulálok a festékboltosnak!!!!! és szeretném ha választások után a megadott határidőn belül eltüntetnék a mocskukat amit festettek! Mert ez is benne van a pakliban! A szart nem csak az utcára kell tenni, hanem el is kell hordani!

  20. Miska72 szerint:

    A szert is, meg a szart is!!! 🙂

  21. Vátesz szerint:

    Csatlakozok Miskához azzal a kiegészítéssel, soha többé Fideszt sem Csepelen!

  22. felix szerint:

    Csatlakozom.
    A csatlakozok tőlem elfogadható, de egy igazi nagy magyartól kevésbé.

  23. Bugi szerint:

    Sajnállak Vátesz. Évek óta hisztériázol, mert nem adtak neked pénzt a gázos ötleted miatt. Miért is kellett volna? Durcás gyerekként vered magad a földhöz, és azt hiszed, hogy magadon kívül is ártasz vele valakinek. Ki nem toj le egy ilyen vergődő, fröcsögő hisztérikát?

  24. Királyerdei szerint:

    ”45 év terror, kommunista átok

    ”Becsületes magyar ember ne szavazzon rátok!

  25. mik szerint:

    Igen jól megmondta a festékboltos!
    Éljen Szilárd!
    Éljen Orbán!
    Éljen Putyin!
    Éljen az örök, felbonthatatlan orosz-magyar barátság!

  26. gurrika szerint:

    Ilyen kis cikkbe ennyi hazugság hogy fér bele? A tény: a hölgy nem volt hajlandó egy vásárlót kiszolgálni. És utána elkezdett arra hivatkozni, hogy törvénytelen. Miután lenyomták a torkán, hogy nem az, ment feljelenteni.. Jók az ilyen besúgók..

  27. admin szerint:

    Gurrika és mik természetesen ugyanaz a személy, ugyanarról az IP-címről. Úgy tűnik nem csak rongálni szeret, de az álneveit is cserélgeti.

  28. gurrika szerint:

    Admin drága egy IP címhez ön szerint csak egy gép tartozhat? És mindenkit aki ide mer írni, annak ellenőrzik az IP címét? Már itt tartunk hölgyeim és uraim? Mikor jön a NAGY FEKETE AUTÓ?

  29. Böbe szerint:

    Csak mellékesen jegyezném meg, hogy az eladónőnek sem joga érdeklődni a festékszóró felhasználásának mibenlétéről, sem köze nincs hozzá ! Neki az a dolga, hogy a vásárlót kiszolgálja, akkor is, ha talpig pártzászlóba öltözve látogat a boltba. Ő nem hatóság, nem ” szerv”, hanem egy szolgáltató, aki abból él, hogy nála vásárolnak. Végtelenül szomorú, hogy az ’50-es éveket idéző besúgó rendszer kezd kialakulni ! Sokan mélységes szereptévesztésben leledzenek!! Lassan már lesz szoci pékség, fityiszes zöldségbolt, liberális drogéria??? Emberek, csak kérdezném, tényleg ilyen országban akartok élni???
    Az IP címemet pedig csak tessenek nyugodtan feljegyezni, már a TEK is nyilvántartja. 😀

  30. nagyapó szerint:

    Böbe! Téved. Az eladó nem állami alkalmazott. Saját üzletében dolgozó tulajdonos és amennyiben gerinces, így cselekszik, akár a saját haszna ellenére is.
    Nincs szoci pékség, mert ott dolgozni kell és ha lenne is tönkremenne, mert a 2/3 elkerülné.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop

  31. Böbe szerint:

    Tisztelt Nagyapó! Az eladó abból él, hogy elad. A gerincesség nálam kizárja a besúgást, a 2/3-ról pedig nem tudok. Én életemben nem loptam, nem hazudtam, igaz kommunista sem voltam, vagyok, de az etikáról kissé más fogalmaim vannak.
    Azt pedig csak halkan teszem hozzá, hogy a mai “nagyapók” többsége lelkes párttagként tengette életét az átkosban, s amit nem betonoztak le, azt mind kilopta a gyárból.
    Kicsi önkritika, némi alázat és több tolerancia talán békésebb öregkort eredményezne.

  32. Vátesz szerint:

    Amikor Németh Szilárd megbukik, a nagyapófélék már másnap elhatárolják magukat, hogy őket megtévesztették! Ugye milyen szép volt amikor a volt SZDSZ-es Németh Szilárd beléptetett a csepeli Fideszbe 17 új tagot, s azokkal megválasztatta magát Tóth János helyett Csepeli Fidesz-elnöknek! Rögtön össze is feküdt Tóth Mihállyal a Wallis-Észak-Csepel szindikátusi szerződés ügyében, mert Orbán Viktor 1994-es ellen-elnökjelöltje Wachsler Tamás így látta jónak, aki mellesleg a Wallis HID Zrt. leányvállalatának a vezetője. Csók kedves Szilárd, a te helyed a Wallist akkor vezérigazgató Bajnai Gordon mellett van! Lázadó fideszes!

  33. Bugi szerint:

    Egy tisztességes eladó nem adja el a lelkét, nem ad el olyasmit, amit vandál bunkók rongálásra használnak. Le a kalappal az összes tisztességes eladó előtt!

  34. Böbe szerint:

    Azért azt megnézem, amint a vasboltos megkérdezi:
    -Ugye nem betöréshez lesz a pajszer?

  35. felix szerint:

    Egy tisztességes eladó elad, mert az a dolga.
    A fogyasztó védelem akár büntethet is azért mert nem szolgálta ki a vevőt.
    Emberileg megértem, de vannak törvények is.

  36. festékes szerint:

    ,,,,,,,,,,,

  37. festékes szerint:

    Elöször is nagyon szépen köszönöm azok hozzászólását akik megértették hogy miért “tettem ill. nem tettem.A “besúgó” nem tudhatta hogy ezen eset előtt ez az emberféle már vett festéksrayt nálam,akinek ki is állítottam a számlát a megbízója nevére.KISZOLGÁLTAM,NEM KÉRDEZTEM KI!!! Azonban pár nappal később a saját szememmel láttam a felhasználását,azt hittem a pofámról lesül a bőr,miközben tudtam hogy a Csepeli VÁROSGAZDA zrt közmunkásai milyen erőfeszítéseket tesznek a szebb környezetérünkért.Megalázva,négykézláb sikálják a mocskot a közterületekről/ilyenkor persze nem számít hogy közpénz/undorító beszólásokkal tarkítva.DRÁGA BÖBE és HÍVEI! Gondolom Önök nem közmunkások.Pedig nagyon sajnálom hogy nem Önöknek kell átélni eme felemelő érzést.Csak hogy tudják,máskor is megtettem hogy megtagadtam a kiszolgálást pl. tizenévesektől,akik a vásárolt gyufát postaládák gyújtogatására használták,festéket amivel utcatáblákat és egyebeket fújkáltak,drogosokat akik a játszótéren szívták az anyagot stb.Az én lelkiismeretem ezt parancsolja,függetlenül párttól és kormánytól.Ezt tettem eddig és ezt fogom tenni az elkövetkezőkben is,tetszik vagy nem tetszik.

  38. Bugi szerint:

    Szólni kell a közmunkás szakszervezetnek, hogy milyen aljas a csepeli balliberális vandálhad. Ja, bocs, annak a vezetője is egy komcsi.

    Nincs új a nap alatt. A kommunisták rongáltak, rongálnak, rongálni fognak.

  39. festékes szerint:

    Félixnek! A közrongálásra nincsenek törvények? 1-1 pajti.

  40. Bugi szerint:

    Le a kalappal a festékes előtt. Vandálokat nem kiszolgálni kell, hanem rács mödé tenni. Szégyen, hogy a törvényben találhattak ilyen kiskaput, de az még nagyobb szégyen, hogy a balliberálisok ilyen mélyre süllyedtek, és összegányolják az utcákat.

  41. Axor szerint:

    Hajrá szocik választáson a Cél a 14,8% egytized százalékkal sem több sem kevesebb.

  42. festékes szerint:

    Nem hiszem hogy emberek nem fogják fel,milyen fertő folyik országunkban mindenhol.Rombolás,rongálás.Ez ellen csak mi tehetünk értelmesen gondolkodó felnőttek,nem a pártok,hanem !MI. Együtt!

  43. gratulálok szerint:

    a zsidó boltós bezzeg még sárga vászoncsillagot is árult jókora felárral, megírta Imre Kertesz is.
    na ez a különbség zsidó meg az ember között.

  44. Shrek szerint:

    Igen, ez nagyon valószínű. 2014-ben egy kereskedő politikai meggyőződése miatt kirúgja a boltjából a vevőt. Hagyjuk már, ekkora kamu hírt, nevetséges.

  45. gyula szerint:

    Szabolcs jön, s elüt minden gyereket, teleokád minden rendőrsapkát, stb. Klassz lesz!

    http://csepel.info/?p=31938

  46. ebihal szerint:

    gyula pedig behajol a szamárnak/kecskének! Vagy dug, vagy szop!

Itt lehet hozzászólni !