Csepeli siker a Ki Mit Tud? elődöntőjében

Csepel.info

A Csepeli Népdal- és Nótakör Kulturális Hagyományőrző Egyesület két produkciója is bejutott a Kispesti Munkásotthon Művelődési Ház Szenior Fesztivál címmel 50 éven felüliek részére meghirdetett Ki Mit Tud? -jának 2014. április 5-én tartandó döntőjébe. A március 2-án rendezett elődöntőn a Szeredy Krisztina művészeti vezető által felkészített Csepeli Népdal- és Nótakör kiegészítve a Szalkszentmártoni Borbély Zoltán és barátai citerazenekarral nagy sikert aratott a megmérettetésen. A teltházas rendezvény közönsége együtt énekelt a csepeliekkel. A Csepeli Népdal- és Nótakör két tagja, Remeczki Klára és Hanczár János is elindult a vers-próza és mesemondás és az egyéb kategóriában. A zsűri a 276 versenyző által előadott 53 produkció elhangzása után a Csepeli Népdal- és Nótakört valamint Hanczár Jánost juttatta be a döntőbe

A Csepeli Népdal- és Nótakör Kulturális Hagyományőrző Egyesület két produkciója is bejutott a Kispesti Munkásotthon Művelődési Ház Szenior Fesztivál címmel 50 éven felüliek részére meghirdetett Ki Mit Tud? -jának 2014. április 5-én tartandó döntőjébe.

A március 2-án rendezett elődöntőn a Szeredy Krisztina művészeti vezető által felkészített Csepeli Népdal- és Nótakör kiegészítve a Szalkszentmártoni Borbély Zoltán és barátai citerazenekarral nagy sikert aratott a megmérettetésen.

A teltházas rendezvény közönsége együtt énekelt a csepeliekkel. A Csepeli Népdal- és Nótakör két tagja, Remeczki Klára és Hanczár János is elindult a vers-próza és mesemondás és az egyéb kategóriában. A zsűri a 276 versenyző által előadott 53 produkció elhangzása után a Csepeli Népdal- és Nótakört valamint Hanczár Jánost juttatta be a döntőbe.

Csepel.info

Itt lehet hozzászólni !