Biciklit is lopott a kötekedő?

Csepel.info

Belekötöttek a jobbikos standolókba

A pillanatok, amikor belekötöttek a sétáló utcai kampányolókba

Tolvajkergetők m józsef biciklitolvaj

A Tolvajkergetők Facebook-oldala szerint a bal oldali férfi egy biciklit lopott, és megegyezik a sétáló utcai kötekedővel

A Tolvajkergetők Facebook oldala szerint M. Józsefnek hívják a csepeli sétáló utcában nemrégiben a Jobbik kampányolóival kötekedők egyikét. “Jocó” pár nappal ezelőtt a Szent Imre térről egy lezáratlan csalibiciklit is lopott. A kampányolók zaklatása miatt egy eljárás már indult ellene, de most sem volt szerencséje. A kerékpáron jeladó volt, és megtalálták.

A Tolvajkergetők beszámolója szerint egy lezáratlan csalibiciklit tettek ki a Szent Imre térre, amit hamarosan a képen látható fiatalember tolt el magának. A kerékpáron jeladó volt, így a Petőfi utcában nem sokkal később rátaláltak a házra, ami a biciklit rejthette – és persze “Jocóra” is, aki magával vitte. Jocót hamarosan be is vitték a csepeli rendőrök.

A Tolvajkergetők Facebook-oldalát itt, a a csalikerákpáros beszámolót itt találjátok. A Jobbik kampányolóinak zaklatásáról itt számoltunk be.

7 hozzászólás “Biciklit is lopott a kötekedő?” bejegyzésre

 1. helyi szerint:

  Börtönbe vele, vagy életfogytig közmunkára!

 2. Miska72 szerint:

  Ezért kell a JOBBIK!!!! 🙂 🙂 🙂 Ezért kell a MAGYAR GÁRDA!!!

 3. Günther szerint:

  Egyszerűen nem igaz, hogy nem lehet ezekkel a retkekkel kezdeni valamit…

 4. krapulaxo szerint:

  200.000 Ft létpénzt a sterilizálást vállaló cigányoknak!

 5. Vátesz szerint:

  Hátha csak Indiába akart vele tekerni! 😉

 6. dfk szerint:

  Figyelem! Az elmúlt hetekben egy banda körbelopkodta a kertvárost! A csatorna ereszeket lopják le a házakról, akkor is, ha otthon van a tulajdonos.

 7. Vátesz szerint:

  Aztán majd jelentkeznek, hogy megjavítanák a csatornát! Az erdélyi bádogoscigányok meg az itteni fémgyűjtők közös üzletbe kezdenek?

Itt lehet hozzászólni !