Csepeli Csevegések 17-edszer

Csepel.info

Udvarhelyi András

Udvarhelyi András egy korábbi könyvbemutatón Horváth Gyula MSZP-s alpolgármesterrel: hiába baloldali, sokaknak nem tetszett, hogy “nagy a szája”

December 17-én mutatja be Udvarhelyi András a Csepeli Csevegések immáron 17. kötetét – értesült a Csepel.info. Az ismert újságírót korábban sokak szerint azért távolították el a Csepel újságtól, mert kritizálta a totálissá vált cenzúrát, és baloldali létére Wass Albert estet rendezett.

A közíró legújabb, “DRUCKER TIBOR, történész, népművelő, könyves” című életrajzi interjújának bemutatójára a Csepeli Munkásotthon földszinti tanácstermében kerül sor szerda délután öt órától.

11 hozzászólás “Csepeli Csevegések 17-edszer” bejegyzésre

  1. Gordon szerint:

    Nem csodálom, hogy eltávolították a Csepel Újságtól. Ahol Polgár szájmosató elvtárs lehet az egyik fő “megmondóember”, ott szinte bármi elképzelhető.

  2. csollány szerint:

    Felebarátai az őszinte véleményalkotásra biztatták. Meg is lett az eredménye..

  3. LB szerint:

    Hogy is mondta anno Rákosi elvtárs?
    “Elvtársak! Értem én a kritikát, de nem szeretem!”

    Úgy gondolom, kései utódai szintén ezt vallják! 🙁

  4. infósferi szerint:

    Szilveszter a vasutas sztrájkkal kapcsolatos hozzászólásában arról tájékoztatott bennünket, hogy náluk szabad gondolkodni , mi több véleményt is alkotni. Igaz nem tette hozzá, mi lesz a folytatás. A szerkesztő úr már tudja.

  5. Nagyapó szerint:

    Udvarhelyi András története emlékeztet Rajk, és más et.-ak történetére. Majd rehabilitálják. (“aki disznók közé keveredik, megeszik a korpákok”)

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop.

  6. Bubus szerint:

    Nyugi. Azért Udvarhelyi mindettől szerintem még igazi szoci maradt. Más kérdés, hogy van benne kurázsi és lélek is, ami becsülendő. Az is, hogy Wass Albertet kedveli. Több ilyen kellene, akkor talán cenzúrából sem lenne ennyi, mert legalább a sajtószabadságot komolyan vennék.

  7. Nagyapó szerint:

    Bubus ! Igaza van rehabilitáljuk!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop.

  8. Laja szerint:

    Infósferivel értek egyet a leginkább. Szilveszter azt mondta, náluk szabad gondolkodni. Csak tényleg nem írta le ennek következményeit…

    Nagyapó, te meg javítsd már ki az állandó idézetedet! Legyen ez a vége: ha nem nyitja ki a száját és nem nyújtja ki a kezét akkor is minden gondolatával hazudik és lop. Pontosabban amit tud ellop! Főleg itt….

  9. büki szerint:

    Szilveszter nem mond semmi okosat a kérdéshez?

  10. miska72 szerint:

    A nagyfejű, hogy vigyorog? Csak tudnám minek örül?

  11. miska72 szerint:

    Az “úrak megkapták a 13 havi fizetést!

Itt lehet hozzászólni !