Jól kezdte az évet a Halker-KiralyTeam Kick-box Akadémia Athénban

Csepel.hu

Jól kezdte az évet a Halker-KiralyTeam Kick-box Akadémia Athénban

Az új évadban sincs megállás! A múlt heti watfordi szezonnyitó sikerek után, ezen a héten már Athénba utaztak a Halker Kiralyteam versenyzői.
Az athéni Világkupa összképét tekintve,  színvonalas megmérettetés mellett, erős mezőny gyűlt össze. A szombati küzdelmek során a csapatverseny és a súlycsoport nélküli, úgymond nyílt kategória volt porondon.

Kerületünk csapata megállíthatatlan volt! Még a csapatdöntő sem okozott túl nagy nehézséget sportolóinknak, annak ellenére sem, hogy a versenyen megjelent csapatok sztárjai, már úgy próbálják megállítani a Halker-KiralyTeam csapatát, hogy az általuk gyengébbnek hitt honfitársuk helyett, egy másik ország sztárjaival alkotnak egy alakulatot, akár egy kontinens válogatott!

A Mórádi Zsolt, Gömbös László, Imre Tamás, Jároszkievicz Krisztián, Nagy Henrietta összeállítású csepeli csapatot, ennek ellenére nem tudta egyik csapat sem megállítani, így aranyérmes lett!

A nyílt kategóriában is óriási fölénnyel bunyóztak a csepeliek.
A helyiek sztárját Imre Tamás, a villámlábú szlovén tehetséget Mórádi Zsolt, míg a többi remek versenyzőt Gömbös László és Veres Richárd búcsúztatta a küzdelmek során. Az elődöntőbe csakis a Halker Kiralyteam versenyzői jutottak be! Ez azt jelenti, hogy a legjobb 4-ben már csak csepeli kick-boxost láthatott a nagyérdemű!

Annak ellenére, hogy Görögországban is szeretik ünnepelni a hazaiakat, és erre most nem sok esély mutatkozott, ennek ellenére hatalmas tapssal köszöntötték kerületünk győztes csapatát.

Eközben a női nyílt kategóriában Nagy Henrietta ütései és rúgásai tizedelték a mezőnyt, egészen odáig, hogy ő is a döntőbe jutott. A tavalyi évben felnőtt világbajnok hölgy nagyon jól kezdte a szezont, ez meglátszodott ezen a hétvégén is, ezüstérmet szerzett a nyílt kategóriában.

A vasárnapi küzdelmek során az egyéni súlycsoportok voltak terítéken.
Az eredmény pedig 100%, jó ezt kimondani…! Minden csepeli Halker-KiralyTeam-es megnyerte súlycsoportját!

Nagy Henrietta könnyed, koncentrált teljesítménnyel nyert.
Veres Richárd a 63kg mellett begyűjtötte a 69kg aranyérmét is. Gömbös László egészen a döntőig menetelt a tőle megszokott lazasággal, ahol azonban kiújult korábbi sérülése, így mestere bölcsen döntött amikor visszaléptette a küzdelemtől. A döntőbeli ellenfelét eddig minden alkalommal simán verte, így edzője nem kockáztatta, hogy egy komoly kihívás nélküli döntő miatt, esetlegesen maradandó sérülésével keresztbevágja az idei ígéretes versenyévet.

Imre Tamás hátborzongató magabiztossággal, óriási energiával és kedvvel harcolva, megérdemelten nyerte meg a 79kg-ot!
Mórádi Zsolt a tőle megszokott határozottsággal gyűrte maga alá a 84kg-os mezőnyt. A céltudatos versenyző nagyon szépen építi magát, és az utóbbi hónapokban legyőzhetetlen tűnik nem csak Európában, hanem a tengerentúlon is!

Míg nagyszüleink minden limlomot felhalmoznak a vendégszobában, addig Jároszkievicz Krisztián ezt teszi a serlegeivel. Ezen a napon is begyűjtötte a felső 3 kategóriát, megnyerve a 89, 94 és a +94 kg-os súlycsoportot is. 3 súlycsoport győzelem egy napon!

Király István, a csepeli Halker Kiralyteam kick-box akadémia vezetője nagyon boldogan nyilatkozott a verseny után, remélve, hogy a következő hetekben sem találnak legyőzőre, bármerre is járjanak a világon!

Forrás: Csepel.hu

Egy hozzászólás “Jól kezdte az évet a Halker-KiralyTeam Kick-box Akadémia Athénban” bejegyzésre

  1. "?!" szerint:

    Szívből gratulálok a csepeli Halker Kiralyteam kick-box akadémia versenyzőinek és vezetőjüknek, a fenti bejegyzésben ismertetett szenzációsan jó eredményekhez!

Itt lehet hozzászólni !