Vita a rezsicsökkentés 3.0-ról – Németh Szilárd az Echo TV műsorának vendége volt

EchoTV, Csepel.hu

Vita a rezsicsökkentés 3.0-ról - Németh Szilárd az Echo TV műsorának vendége volt

A Hírbehozzuk február 4-ei műsorának vendégei:

Németh Szilárd országgyűlési képviselő, a Fidesz rezsicsökkentésért felelős képviselője, Szanyi Tibor elnökségi tag, MSZP. Téma: Vita a rezsicsökkentés 3.0-ról.

A felvétel megtekinthető ide kattintva.

Forrás: Csepel.hu

3 hozzászólás “Vita a rezsicsökkentés 3.0-ról – Németh Szilárd az Echo TV műsorának vendége volt” bejegyzésre

  1. Tarjányi László szerint:

    Akadémikusok vitatkoznak! 😀

  2. Tarjányi László szerint:

    Miért nem ment ki a helyszínre Németh Szilárd az alpolgármesterek kiséretével???

    ”Rohadt magyarok, megölünk benneteket!” Jobbikosokra támadtak a cigányok

    2014. február 05. 20:06

    Csepelen, a Karácsony Sándor utcában standolt a Jobbik helyi alapszervezetének négy aktivistája, köztük Pákozdi József, a nemzeti párt önkormányzati képviselője is. Cigányok támadtak rájuk, és halálosan megfenyegették őket. Három cigány, egy férfi és két nő fenyegetően indult meg a stand felé, már messziről kiabálva: “rohadt jobbikosok, rohadt magyarok, megölünk benneteket!”

    Ahogy az ország számos pontján, kedden Csepelen is standoltak a Jobbik aktivistái. Passzív kampányt folytattak: az embereket nem szólították le, a járókelők maguk keresték a Jobbik standját, ahol az aktivisták a nemzeti párt kiadványait osztogatták.

    Délután fél három körül a HÉV felől három cigány, egy férfi és két nő fenyegetően indult meg a stand felé, már messziről kiabálva: “rohadt jobbikosok, rohadt magyarok, megölünk benneteket!”
    A párt aktivistái tudomást sem vettek a provokációról, a cigányok azonban a standhoz léptek, és folytatták a fenyegetőzést: a cigány férfi a földre köpött, majd újra nyomatékosította, hogy a jobbikosok “meg lesznek ölve”. Pákozdi Józsefék távozásra szólították fel a kötekedő cigányokat, de a banda agresszív férfitagja sajátos logikája okán visszakérdezett: “mi van, bokszolni akarsz?”

    A szóváltás és a cigányok kiabálása feltűnt a járókelőknek is, és többen a jobbikos stand köré gyűltek. A cigány férfi megpróbálta megütni Pákozdi József önkormányzati képviselőt, ám ő eltolta magától a támadót. Pákozdit ekkor az egyik nő is meglökte, mire ő elkapta a karját, a férfi viszont közben ököllel arcon ütötte a jobbikost. A képviselő ettől a földre esett, mire az egyik cigány nő többször is bordán rúgta.

    Ekkor a jobbikos aktivisták “lerángatták” Pákozdi Józsefről a cigány támadót, de bántani nem bántották, csak megpróbálták leállítani. Egyikük szintén földre került, a cigány nő őt is megrugdosta.
    Eközben válogatott szitkokat szórtak a standolókra: már gyermekeik megölésével is fenyegették őket, az egyik hiányos fogazatú nő – aki közben a pulóverét is rángatni kezdte, bizonygatván azt a teljesen irreleváns információt, hogy ő terhes – azt kiabálta: az ő férje arab, aki mindenkit le fog lőni.

    A cigányok egyébként a helyszínen lévők egybehangzó állítása szerint alkohol vagy kábítószer hatása alatt álltak, vélhetően adtól bátorodtak fel ennyire. Ezzel érvelt egyébként egy szintén a helyszínen tartózkodó cigány nő is, aki köpködő és rugdosódó társával ellentétben próbálta csillapítani a kedélyeket, de azt is kérte, hogy mindenki vegye figyelembe: ismerőse részeg.

    A közelben lévő közterület-felügyelők rezzenéstelen arccal nézték végig a jelenetet, az egyik jobbikos által kihívott rendőrök pedig egy kommunikációs hiba okán – a telefont a Teve utcában vették föl, így a csepeli rendőrök később értesültek a történtekről – csak negyed óra elteltével érkeztek a helyszínre, a támadók addigra elhagyták a helyszínt. A jobbikosok tájékoztatása szerint azonban segítőkészek voltak, a tetteseket sikerült előkeríteniük, és azóta már ki is hallgatták őket a magyarellenes, rasszista indítékból elkövetett támadás miatt.

    Lehmann Viktor, a Jobbik budapesti alelnöke megjegyezte: az incindens egyáltalán nem szegte kedvét a tagságnak, a jövőben még nagyobb intenzitással és gyakorisággal folytatják majd a standolást.

    Hunhír.info – alfahir.hu

  3. Tarjányi László szerint:

    Nyílt levél Németh Szilárdnak, Csepel polgármesterének!

    Tisztelt Polgármester úr!

    Ön és alpolgármester társai bármely rendkívüli esemény helyszínére azonnal ki szoktak menni. Tegnap bizonyára mindannyian el voltak foglalva önkormányzati illetve országgyűlési teendőikkel, valószínűleg ezért nem reagáltak a Jobbik tagjait ért rasszista támadásra.
    Mert tegnap ez történt, a tettesek ““rohadt jobbikosok, rohadt magyarok, megölünk benneteket!” kiáltással rontottak az áldozatokra, következésképpen RASSZISTA BŰNCSELEKMÉNY történt Csepelen!

    Érthetetlen, hogy az Ön által kibővitett közterület-felügyelet jelenlevő tagjai nem avatkoztak be, s nem értesítették a rendőrséget sem!
    Kérem szíveskedjék a közterület-felügyelőknek az ügyben tanúsított magatartását kivizsgálni és a szükséges lépéseket megtenni!
    Remélem, hogy a csepeli lakosok adóját nem hiába költik a közterület-felügyelők javadalmazására.

    Az eset leírása elolvasható:
    http://csepel.info/?p=32126#comment-194501

    Válaszát tisztelettel elvárom, magam és a csepeli választópolgárok nevében!

    Csepel, 2014, február 5. Tarjányi László csepeli lakos

Itt lehet hozzászólni !