Így lettem cégvezetőből gyilkossággal vádolt csavargó

Blikk.hu

Így lettem cégvezetőből gyilkossággal vádolt csavargó

Szabad életre vágyott, szabadon is élt évekig, ám most mégis a rácsok mögött várja az ítéletet Cs. János (45), a csepeli gyilkos hajléktalanbanda egyik tagja.

Őt azzal vádolja az ügyészség, hogy részt vett H. Viktor megölésében a csepeli eperföldön. A galeri a nyomozók szerint megkínzott és kivégzett egy négytagú családot, hamvaikat Csepelen, a senki földjén ásták el. Ötödik áldozatuk, H. Viktor maradványait a Dunába dobták.

Cs. János exkluzív interjút adott a Blikknek: elmondta, hogyan ismerkedett meg a bandavezér Dragan Bajiccsal, illetve hogyan lett cégvezetőből csavargó, aki jelenleg börtönben ül.

– A mai napig nem tudom feldolgozni, hogy meghalt miattam egy ember. Azt gondolom, soha nem is fogom, amíg élek, kísért majd – mondta Cs. János, aki elmesélte, hogy korábban teljesen átlagos életet élt. Társ volt egy cégben, kerteket épített, szép dolgokat alkotott. Azonban megelégelte mindezt, szabad életre vágyott. Egy nap felszámolt maga körül mindent, afféle modern hippiként az utca lett az otthona. Fesztiválokra járt, kéregetett, vasazott, mint mondta, gond nélkül élt.Így lettem cégvezetőből gyilkossággal vádolt csavargó

– Anyukám megkérdezte tőlem: Fiam, miért élsz az utcán? Azt válaszoltam, nem az a baj, hogy ott élek, hanem az, hogy szeretem – emlékezett vissza Cs., aki egy nap a Boráros téren ismerkedett meg a börtönből szökött, papírok nélkül bujkáló Dragan Bajiccsal. Igazi barátság alakult ki közöttük.

– Teljesen normális férfinak ismertem meg. Elmesélte a múltját, hogy részt vett a délszláv háborúban, de mindez nem számított, hiszen velem mindig tisztelettudóan viselkedett. Neki is volt barátnője és pici gyerekei, én is megismerkedtem egy lánnyal, aki terhes lett – emlékezett vissza János, aki Dragannal és családjával először a Duna-partra költözött. Egy kis idő múlva azonban új helyet kerestek, így találtak a csepeli eperföldre.

– Építettem magamnak egy kis faházat, Dragan is, szomszédok voltunk a táborban. Az erdőben laktak más táborlakók is, akik külön-külön kolóniákban éltek. Ismertük őket, de nem nagyon barátkoztunk – folytatta Cs. János, aki abban az időben kemény alkoholista volt. Bevallása szerint napi adagja meghaladta a 30 üveg sört és a több deci rumot. Volt is három borzalmas hete elfogása után az alkoholeolvánis tünetek miatt. Cs, szerint Dragan inkább füvezett, ez hozta őt össze K. Krisztiánnal, B. Zsolttal, majd később az egyik áldozattal, H. Viktorral.

– Ez volt az a pont, amikor kezdtünk eltávolodni egymástól. Ezek a fiatalok istenítették, én nem. Ők füveztek, én piáltam, így már nem jártunk össze. Dragan ekkor még mindig normálisnak tűnt.
(Folytatjuk)

Forrás: Blikk.hu

5 hozzászólás “Így lettem cégvezetőből gyilkossággal vádolt csavargó” bejegyzésre

  1. Varga Gábor vilmos szerint:

    Sajnos nagyon is tanulságos szomorú eset ez.Rengeteg gondolatot gerjeszt, ki-ki habitusának megfelelően minősíthet. Minden esetre jut eszembe az is, hogy az érintett “eperföld”is közterületnek számíthat. Így nem ártana ha időnként a megfelelő jogosítványok birtokában lévő hivatalos szervek szétnéznének ezeken a helyeken!

  2. fghfjhgkjhk szerint:

    Varga úr! Az “eperföld” magánterület – sajnos – emiatt van ott, ami van. Nemrég elkezdtek ott valamit csinálni, de sehol semmi hír, hogy végre mit.

  3. Jeniszej szerint:

    Magánterület az amit tudni lehet, hogy az!
    Magánterületet a gazdája köteles rendbe tartani.
    Magánterületen, itt a fővárosban, tenyészhet szabadon a gaz és a parlagfű?
    Ha évekig tanyát tábort létesíthetnek a területen, akkor annak tulajdonjoga megkérdőjelezhető? (elbirtoklás is lehet a vége?)
    Hányszor büntették az elhanyagolt terület gazdáját a közteresek?
    Lehet talán ,hogy szabad, szabadon olyan virágport termelni ami a köz egészségét károsítja?
    ))) 😀 (((

  4. Gordon szerint:

    Cs. János bevonult.

    Sz. János meg felkészül?!…

  5. nagyapó szerint:

    A zészaki területet, az eetásak, mivel “nem kellett” Csepelnek, eladták egy spanyol cégnek, ami csődbe ment.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop

Itt lehet hozzászólni !