Felhívás elsőéves csepeli mérnökhallgatók részére

Csepel.hu

Felhívás elsőéves csepeli mérnökhallgatók részére

Kedves elsőéves csepeli mérnökhallgatók!

A Csepeli Mérnökhallgató Közhasznú Alapítvány ösztöndíja megpályázható a Csepelen lakó, vagy Csepelen érettségizett, és jelenleg elsőéves mérnökhallgatók részéről.

Az első félév eredményes lezárását igazoló „leckekönyv” másolatával kiegészített pályázatokat, (személyi adatokkal, telefonszámmal, e-mail címmel ellátva) kell küldeni az alapítvány kuratóriumi elnökének.

  • Címzett: Nógrádi László 1211 Budapest, Templom u. 18.
  • A pályázat benyújtásának határideje: 2014. február 20.

a Csepeli Mérnökhallgató Alapítvány kuratóriuma

Forrás: Csepel.hu

Egy hozzászólás “Felhívás elsőéves csepeli mérnökhallgatók részére” bejegyzésre

  1. komcsifides szerint:

    A Magyar Villamos Művek számítógépén fogalmazhatták a Magyar Mérnöki Kamara állásfoglalását a paksi bővítéséről – derítette ki a Cink. Az információt a blog birtokába került Word dokumentum tulajdonságai közül hámozták ki az újságírók.

    E szerint az MVMI Informatika Zrt. által üzemeltetett számítógépen fogalmazhatták meg a nyilatkozatot, amelyben a Magyar Mérnöki Kamara egyértelműen kiáll a kormány által a napokban bejelentett atomerőmű-beruházás mellett.

    A cég felel az MVM Csoport tagvállalatai számára nyújtott informatikai szolgáltatásokért. A holdingnak a 2013 júliusában alapított MVM Paks II. Atomerőmű Fejlesztő Zrt. is tagja. Ők felelnek az új blokkok létesítésének előkészítéséért – írja a Cink.

    Moszkvában kedden Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter és Szergej Kirijenko, a Roszatom elnöke írta alá a nukleáris energia békés felhasználásában való együttműködésről született megállapodást, ennek keretében két paksi erőműblokk megépítéséről is megállapodtak. Az aláíráson jelen volt Orbán Viktor magyar miniszterelnök és Vlagyimir Putyin orosz államfő.

    A megállapodás tartalmazza, hogy harminc évre szóló orosz állami hitelből, úgy 10-12 milliárd euróból, a jelenlegi 2000 megawatt mellé két, egyenként 1200 megawatt kapacitású blokk épül, és lép üzembe 2023-tól. Így Paks akár az ország energiaszükségletének ötvenöt százalékát is biztosíthatja majd.

Itt lehet hozzászólni !