Nagy Traffipax alkalmazás teszt

Csepel.info/Mr. Gabee

iphone

Mr. Gabee a napokban indult napi traffipax információjának apropójából összegyűjtött olyan Andorid és IOS felületre telepíthető alkalmazásokat, melyek traffipax információkat közölnek.

TRAFFI HUNTER

Az alkalmazás több tulajdonsággal rendelkezik. A bejelentett traffipaxokat lista, illetve térkép alapján tudjuk követni. Ezen felül különféle olyan helyekhez is kitallózhatunk, mely fontos lehet utunk során. Ilyen például távolság szerinti sorrendben kereshetünk ATM autómatát, benzinkutat, étteremet, üzletet. Fő tulajdonsága a traffipaxra figyelmeztető csipogás, mely akkor szólal meg, ha három kilométeres körzeten belül traffipaxot érzékel, verbálisan is közli. Természetesen ezt a távolságot a beállításokban növelhető, illetve csökkenthető. Sajnos a GPS használatával együtt sokkal nagyobb mértékben csökken a telefon akkumulátor szintje. Mindez megakadályozható egy autós töltővel. Az alkalmazás Android és IOS felületre is egyaránt telepíthető.

TRAFFIPAXJELZŐ

A program egy havonta frissülő traffipax információk. A program segítségével mindig láthatja, hogy merre vannak traffipaxok. Természetesen a program a készülék GPS koordinátája szerint jelez. Az alkalmazás kizárólag Android felületre telepíthető.

Csepel.info

8 hozzászólás “Nagy Traffipax alkalmazás teszt” bejegyzésre

  1. zolli szerint:

    Mr. Gabee inkább törődjön a megengedett sebesség betartásával, a csepel.info meg ne asszisztáljon neki ebben. Rossz az üzenete: inkább a csepeli gyorshajtásokról kell cikket írni.
    A megoldás az állandó traffi lenne, akkor jelezhetné ez a szar, hogy itt és itt soha ne hajts gyorsan, ne csak akkor ne, amikor mr. gabbeeee jelentése alapján nem érdemes.

  2. Mr. Gabee szerint:

    Hogyan feltételez olyat, hogy nem tartom be a sebességhatárt? Talán ismerjük egymást kedves idegen. Honnan tudja, hogy egyáltalán rendelkezem autóval?

  3. hátezmi szerint:

    Ha már annyira aggódik a nép a traffipax miatt, akkor nem egy havonta frissülő adatbázissal kellene próbálkozni, hanem olyannal, ami pár percnyire pontos infót oszt meg az autóstársakkal. Pl. ilyen a teljesen ingyenes WAZE! Még az asztali gépen ülőknek is nyújt szolgáltatást. Érdemes átböngészni a http://www.waze.com oldalt.

  4. Mr. Gabee szerint:

    Köszönöm! Meg fogom tekinteni!

  5. felix szerint:

    Szerintem ez jó, mert tudni fogom, hogy hol hagyhatom figyelmen kívül a sebességi határokat.
    Jó lenne azt is tudni, hogy éjszakánként merre járnak a rendőr járőrök, nehogy véletlenül éppen ott nyomjak fel egy kisboltot.
    Kérem a szolgáltatás bővítését.

  6. tantónéni szerint:

    A mindig fontoskodó Mr Kabbe.

  7. tantónéni szerint:

    Nagy Traffipax Alkalmazás Teszt Mr Kabbe módra: 2 programról írok pár sort a leírásuk alapján.

  8. fghfjhgkjhk szerint:

    Ez olyannyira komolytalan, – szerencsére – mint a detektorok. Ugyanis lézerre nincs detektor – hiába volt Janinak – csak zavarni lehet. Ez akkor is félig-meddig felbujtás a szabályok megszegésére.

Itt lehet hozzászólni !