Csőrepedés volt a Csepeli Strandon, pár napra le kell zárni

Csepel.hu, Csepel.info


A Csepeli Városgazda Zrt. közleménye szerint szombaton reggel két kisebb csőrepedés is volt a Csepeli Strandfürdőben, melyek miatt ideiglenesen szüneteltetni kell az uszodai nyitva tartást. A technikai problémák megoldása várhatóan egy-két napig tart. 

A két csőrepedés közül az egyik kijavítása még nem zavarta volna jelentősen a fürdőzők kiszolgálását, azonban a másik a medence mellett történt. Emiatt kell most várhatóan egy-két napra, ideiglenesen szüneteltetni a nyitva tartást – írja a közlemény. 

A kellemetlenségek miatt az uszodát működtető Városgazda Zrt. elnézést kér, a hiba kijavításáról, az uszoda újbóli megnyitásáról értesíteni fogják a sportszerető közönséget.

Gyorsan népszerű lett az uszoda

A Csepeli Strandfürdő fedett uszodája az önkormányzat beruházásában épült az első Csepeli Konzultáció után, a kerület lakosságának elvárásai alapján. A Csepel.info úgy tudja, hogy a medencét befedő sátor fűtését geotermikus energiával, közvetlenül a termálvízből oldották meg a szakemberek. Az uszoda jelenleg Budapest legolcsóbb úszási lehetőségét nyújtja. Nem csoda, hogy gyorsan nagy népszerűségre tett szert: úgy tudjuk, hogy a két ünnep között is nagy számban érkeztek a sportolni, úszni agy egyszerűen csak pihenni vágyó csepeliek.

A 2013. november 18-án átadott létesítmény az 1961-ben megnyitott Csepeli Strandfürdő 50 méteres medencéjének befedésével készült el. Információink szerint a csőrepedés az akkor megépült vezetékrendszerben történt. Bár a strandot az 1961-es megépítése óta rendszeresen karban tartják, ilyen technikai problémák előfordulhatnak.

Forrás: Csepel.hu, Csepel.info

4 hozzászólás “Csőrepedés volt a Csepeli Strandon, pár napra le kell zárni” bejegyzésre

  1. großmutter szerint:

    Nem tudja valaki, hogy a szauna üzemel már?

  2. mester szerint:

    Dehogy üzemel. November óta ott áll a faház de képtelenek működésre bírni.

  3. fghfjhgkjhk szerint:

    mester! A szauna pedig bonyolult egy technológián alapul, emiatt akadtak el. A felhevített kőre csak vizet kell locsolni. 😉 Na ez sem megy nekik.

  4. Gordon szerint:

    A szociknak ment a szaunázás. 😀 Épp az embereket kellett volna megvédeni a nagytőke ellen, de ők inkább szaunázni mentek… fghfjhpkjtihk azóta ilyen okos ebben a témában…

Itt lehet hozzászólni !