A Kazinczy nyerte az iskolások versenyét

Csepel.hu

A múlt heti, óvodások Mikulás versenyéhez hasonló játékos, sportovetélkedőre került sor a Nagy Imre ÁMK tornacsarnokában december 10-én. Az iskolások versenyét a Kazinczy csapat nyerte, így ők indulhatnak majd a budapesti döntőben.

A tíz általános iskola csapatait és vezetőit a versenyt megelőzően Jenei János a kerületi testnevelő-közösség vezetője köszöntötte és mondott köszönetet Tóth Endrének a házigazda intézmény igazgatójának a vendéglátásért. Ezt követően és Varga Norman Ifjúsági referens nyitotta meg hivatalosan is a programot, majd kezdetét vette a megmérettetés.

Az alsó tagozatosok gigászi küzdelmeket vívtak egymással, és a közel 200 diákot felvonultató versenyen sokan biztatták kedvenceiket a pálya mellől is. A kerületi önkormányzat és a Csepeli Városkép Kft. támogatásával létrejött eseményen a versenyzők némi csokoládé és üdítő segítségével azonnal pótolhatták a feladatok elvégzése közben elveszített energiát. A végig sportszerű versenyhez a Jedlik gimnáziumból érkező tanulók nyújtottak nagy segítséget, akik a gyerekek testi épségére is ügyeltek. A végső sikert a Kazinczy tanulói szerezték meg a házigazda ÁMK és a Kölcsey diákjai előtt, így ők képviselhetik majd Csepelt a jövő tavaszi fővárosi versenyen.

Iskolások játékos-sportvetélkedője, végeredmény:
1. Kazinczy
2. ÁMK
3. Kölcsey

Forrás: Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !