A csepeli sportélet legújabb gyöngyszeme

Mno.hu

A Befutó legújabb adásában ellátogatunk Szombathelyre, a helyi futsalegyesülethez, szó lesz a legeredményesebb magyar wado-kai klubról, és bemutatjuk a csepeli sportélet legújabb gyöngyszemét, az immáron fedett uszodát.

3 hozzászólás “A csepeli sportélet legújabb gyöngyszeme” bejegyzésre

  1. "?!" szerint:

    Miért kell vajon ennek hombárfejű „egyszerű” Szilárdnak állandóan hazudozni?!

    A vastag arcbőrű „egyszerű” hazugláda a fenti videón azzal a hazugsággal indította a videón bemutatott átvágási mutatványát, hogy :

    „Az előző vezetés hibáit kijavítva megspórolt 1 milliárd Ft tartalékból valósítottuk meg a fedett uszodát, és a valósítjuk meg párhuzamosan a kerület útjainak és járdáinak a felújítását”.

    Hombárfejűnek ezzel az arcátlan hazugságával szemben a valóság az, hogy az egyik legfőbb választási ígéretüknek tekinthető fedett-uszoda megépítése helyett, a bérelt strandmedence évente le és vissza szerelendő sátorral történő lefedését is, és az útépítéseket is, annak a 2010. októberben a szociktól átvett (de 2012. szeptember 27-ig teljesen eltűntnek hazudott) 3,6 milliárd Ft „északi-pénznek” az elmúlt 3 évben történt esztelen pénzszórások után még meglévő maradékából finanszírozták ill. finanszírozzák!

    A videón megtekinthető és fentebb idézett vaskos hazugsággal ez a hombárfejű aljas hazugláda ismét bebizonyította, hogy még az üres pénztárcánkat sem lenne szabad rábízni erre a jellemtelen gazemberre, mert ez a gátlástalan simlis tolvaj az üres pénztárcát is eltüntetné! Később pedig a saját költségére beszerzett ajándékaként nyomná a képünkbe!

    A 2010-es választások előtt megismert Németh Szilárdról a legvadabb rémálmomban sem mertem volna gondolni, hogy ez az álszent gazember, ilyen aljasságokra képes!

  2. GONDOLKODÓ! szerint:

    Azt gondolom, felkészülhet a közeljövőben egy nem akármilyen eljárásra. Köztiszteletben álló elöljárót is megilletnek “kiváltságos jogok.” Nagy nyilvánosság előtt történő hitelrontása, személyiségi jogainak stb. (nem sorolom) sérelmére írottak, még alapot is adhatnak.

  3. "?!" szerint:

    Kedves „GONDOLKODÓ”!

    Alaptalanul gondolod, hogy a fenti hozzászólásom miatt fel kellene készülnöm egy „akármilyen eljárásra”, mert egyelőre MÉG nincs betiltva kishazánkban a bizonyítékokra alapozott véleménynyilvánítás!

    Ezen felül, gondolkodj el azon, hogy hogyan nézne ki egy olyan ellenem indított eljárás, amely során a viszontkeresetemre alapozva azt állapítaná meg a bíróság, hogy (a csepelinfosok szóhasználatával) „kimerítette a Btk.-t”az eljárást kezdeményező, mert:

    – az előző vezetés 1 milliárd Ft összegű hibáiról szóló hazudozás kimeríti a Btk. szerint több évi börtönnel büntetendő „rágalmazás” cselekményét;

    – a 3,6 milliárd Ft északi-pénz eltűnéséről, valamint az előző vezetők hibáinak a kijavításával megspórolt 1 milliárd Ft-ról szóló hazugságokkal a lakosság „tévedésbe ejtése és tévedésben tartása” kimeríti a Btk. szerint szintén több évi börtönnel büntetendő „csalás” cselekményét;

    – az előző (szoci) vezetéstől 2010. október hónapban bizonyíthatóan átvett 3,6 milliárd Ft északi-pénznek az eltűnése pedig kimeríti a Btk. szerint több évi börtönnel büntetendő „hűtlen kezelés” cselekményét!

    Több ellenkérelemben felsorolható Btk.-t kimerítő cselekménnyel most nem fárasztalak, mert elég, ha a fentieken gondolkodol!

Itt lehet hozzászólni !