MSZP: három vádemeléssel csak az első nyolc közé lehetett bejutni

Csepel.info, Origo

Horváth “ingyen BKV” Csaba és a csepeli MSZP-s banda: Takács Krisztián és Szenteczky János együtt négy vádemeléssel büszkélkedhetnek

Horváth Csaba lesz a főpolgármester-jelölt, de már a kerületi indulókról és az önkormányzati képviselői listájáról is döntött az MSZP fővárosi küldöttértekezlete. A párt már jó előre foglalkozik a jövő őszi önkormányzati választásokkal. Szenteczky János a három vádemelésével “csak” a nyolcadik helyet tudta megszerezni a fővárosi listán.

Megszavazta az MSZP fővárosi küldöttértekezlete csütörtökön, hogy a szocialisták Horváth Csabát indítsák Budapest főpolgármesteri székéért – írja a Magyar Nemzet. A lap szerint a küldöttek döntöttek a párt fővárosi önkormányzati képviselőjelöltjeiről is.

Horváth Csaba a testület előtt többek között arról beszélt, ha jövő ősszel őt választják meg a fővárosiak, akkor Budapest a “szabadság és demokrácia világa” lesz, “európai okosvárossá” fejlesztené a fővárost, új pályázati rendszert dolgozna ki a társasházak felújítására, emellett több bölcsődét ígért. Az MSZP emellett 99 százalékos támogatással elfogadta az MSZP fővárosi önkormányzati képviselőjelölti listáját is. Szenteczky János nyolcadik helye azt jelenti, hogy pártjában biztosan számítanak rá, minimum fővárosi képviselőként. Lehetséges azonban, hogy így már nem ő lesz a csepeli polgármester-jelölt. A hírhedt Csevak-vezért eddig három bűncselekmény elkövetésével vádolta meg az ügyészség, a legsúlyosabb lakásmutyi-ügy azonban három és fél év után is csak nyomozati szakaszban van. Szenteczkynek ugyanakkor nem volt rossz napja: az első két vádemelésében elmaradt a péntekre tervezett tárgyalási nap.

Az MSZP 2014-es fővárosi listájának első 20 jelöltje:

Horváth Csaba
Gajda Péter
Dr. Molnár Zsolt
Borszéki Gyula
Lendvai Anna
Dr. Trippon Norbert
Simonka Csaba
Szenteczky János
Szaniszló Sándor
Dr. Havas Szófia
Felkai Tamás
Tüttő Kata
Andó Sándor
Móricz Eszter
Alexa György
Hidasi Gábor
Kiss Jenő
Pásztor Tibor
Dankóné Hegedűs Jolán
Őrsi Gergely

Forrás: Origo

23 hozzászólás “MSZP: három vádemeléssel csak az első nyolc közé lehetett bejutni” bejegyzésre

  1. Bugi szerint:

    Deméről mondogatták, hogy meg sem akar állni a miniszterelnökségig, de úgy tűnik esélye is lenne rá. Csak ki kellene engedni.

  2. Gladiátor szerint:

    Akinek igen gyakran keltik rossz hírét, abból előbb vagy utóbb népszerű ember válik.
    A végén már egy nagyobb népcsoport fog szurkolni neki hogy ki tudja húzni magát a sz..ból

    Ennek a pszichológiáját nem tanítják a 2/3-os iskolában?

    Csak így tovább Csepel-Infó.

  3. szigetország szerint:

    Gladiátor!

    Deme Gábornak is keltették a rossz hírét, de az én szememben nem lett népszerű. Persze, a te szemed más… És persze szurkoltál is neki, ahogyan kiolvasom soraidból.

  4. Gladiátor szerint:

    Szigetország! Neked még sokat kell tanulnod.

  5. grün szerint:

    Gladiátor!
    Inkább igyon!
    Az legalább meglátszik rajta! 😛 😀

  6. Nagyapó szerint:

    -hülye rendőr, mondja a részeg
    -á hülye részeg válaszol a rendőr
    -de én holnapra kialszom!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  7. Éva szerint:

    Az mszp rombolását nem fogjuk kialudni holnapra.

  8. "?!" szerint:

    “Éva”, Te már Ádámot is rossz útra térítő agyatlan öreg oldalborda!

    Ne csak népbutító üres narancsos jelszavakat kiabálj be, hanem sorold fel az “mszp rombolását”, amelyet “nem fogjuk kialudni holnapra”!

    Mesélj öregszatyor!

  9. Gladiátor szerint:

    Mese a nagyapóról.

    Messze-messze, olyan messze, hogy se a szél hátán, de még sárkányháton vagy repülővel se lehet odajutni, van egy gyönyörű ország. A neve, kétharmados tündérország. Ott laknak a kétharmados tündérek. Felnőttek és öregek. A kétharmados tündérországban vannak erdők, ligetek, falvak, városok, és vannak önkormányzatok, éppen úgy, mint a mi világunkban. Kétharmados tündérországnak van egy palotája is, melynek kapujában, ott őrködik nap hosszat, a mi hős N a g y a p ó n k hogy vigyázzon a palota jó hírére.

    Hogy hogyan folytatódik a mese? És milyen tanúság rejlik e sorok között, azt a ti, de legfőképp a hős N a g y a p ó fantáziájára bízom.

  10. fghfjhgkjhk szerint:

    Gladiátor! Szigetország nem emlékszik a Whiskey-s esetére.

  11. grün szerint:

    “A Fidesz Országos Választmánya mai ülésén véglegesítette a 2014-es országgyűlési képviselő választáson Fidesz-KDNP támogatással induló 106 egyéni választókerületi jelöltjének névsorát.”
    .
    Itt még 106. sem lehetnél Janikém három piti vádemeléssel! 😛 😀
    .
    http://hvg.hu/itthon/20131209_Eldolt_kiket_indit_a_Fidesz_jovore__megj

  12. Borka-Szász Tamás szerint:

    Németh Szilárd ISTVÁN?!

    “Pistának jó lesz…”

  13. "?!" szerint:

    Figyeljetek narancsos balfácánok!

    Nem unjátok még az azzal való dicsekvést, hogy kit hányszor jelentettetek fel!

    Felesleges ezzel verni a melleteket szarházi feljelengetők, hiszen már mindenki tudja, hogy egyébhez nem értetek, és csak azért jelentgettek fel évek óta fűt-fát, hogy pótcselekvésként fel tudjatok mutatni valamit!

    A politikai vetélytársnak minősülő szocik feljelentgetése után, feljelentette a hombárfejű a csepeli jobbikosokat is, a Lámpás utcai kitalált támadással összefüggésben!

    2011-ben feljelentettek engem is, a társasházunk részére jogosulatlan gazdasági előny megszerzése vádjával, de piszokul pofára estetek az idióták, mert a több hónapig tartó nyomozást bűncselekmény elkövetésének hiányában zárták le, és a nyomozást lezáró határozatban azt rögzítték, hogy mindenben jogszerűen és szabályszerűen jártam el. Ezzel szemben felsorolták a határozatban az önkormányzat részéről elkövetett hibákat és mulasztásokat!

    Az ökörségetek legfényesebb bizonyítéka azonban az, hogy az előző ciklusban (amikor még ellenzékben voltatok) a Gergényi Péter likvidálására irányuló narancsos akciótok melléktermékeként, a fideszközeli mno.hu alábbi linkre kattintás után megtekinthető tudósítása szerint, feljelentettétek a jelenleg Németh Szilárd egyik legfőbb támaszának számító Sági Jenőt, a Csepeli Közterületfelügyelet igazgatóját is!

    http://mno.hu/migr_1834/gergenyi-helyettese-is-gyanusitott-volt-378439

    Ebben az mno.hu által közölt tudósításban az alábbi záró szöveg olvasható:

    „A szolgálati visszaélés bűncselekménye miatti eljárásnak Gergényi mellett még egy vádlottja van. Bár az ő kilétéről a katonai ügyészség nem adott tájékoztatást, de a Fővárosi Bíróságon, ahová a vádiratot benyújtották, anynyit elárultak, hogy az illető S. J. nyugalmazott rendőr alezredes. Információink szerint az S. J. monogram Sági Jenőt, a BRFK közlekedésrendészeti főosztályának korábbi vezetőjét takarja, aki ugyancsak akkortájt vonult nyugdíjba, amikor Gergényit eltávolították a BRFK éléről.
    Gergényi Péter ellen hatrendbeli, Sági Jenő ellen pedig egyrendbeli szolgálati visszaélés a vád, amiért hatalmukkal visszaélve, indoklás nélkül fokoztak le egyes rendőröket.”

    A fentiek azt bizonyítják, hogy a hencegve ismertett feljelentéseitek egyikét sem szabad komolyan venni mindaddig, ameddig nincs jogerős ítélet, mert Titeket a feljelentéskor soha nem az igazság kiderítése, hanem a mások beszennyezésére irányuló szándék vezérelt, ezért ne döngessétek a melleteket balfácánok, hanem inkább szégyeljétek magatokat!

  14. Bugi szerint:

    És megjött Borka, az önégetés koronázatlan királya. Borka-Szász Tamás természetesen semmit nem tudott arról, hogy mi folyik abban a frakcióban, aminek ő volt a vezetője. Illetve nem teljesen ő, hanem az egyik korábbi változata.

  15. Jeniszej szerint:

    Dobra vert otthonok, félelemben él négyezer család 😀
    2013. december 8. 08:09 Vas András
    Ezerhez közelít az árverezhető ingatlanok száma a megyében, s négyezer somogyi tartozik a tartósan nem fizetők közé.
    A Magyar Nemzeti Bank a napokban közzétette az ingatlan-árverezési kvóta legfrissebb adatait: Somogyban fél év alatt 269-cel nőtt a kilencven napnál régebbi tartozás miatt kényszerértékesítésre kijelölt lakások, házak száma, így jelenleg 984 ingatlantulajdonos félhet, elárverezik az otthonát.

    http://www.sonline.hu/somogy/gazdasag/dobra-vert-otthonok-felelemben-el-negyezer-csalad-528546

  16. robi szerint:

    A 04:10-es hsz-ben leírtak is jellemzőek a mai Magyarországra is, meg ez is:

    http://www.atv.hu/belfold/20131210-ma-tudja-meg-orban-mennyi-penzt-kaptak-az-allami-cegvezetok

    Megdolgoztak érte. A többi meg dögöljön éhen.

  17. Etikus szerint:

    Vajon a jutalmazottak főnökei, (miniszterei, államtitkárai) nem szoktak részt venni a parlament, és a Kormány ülésein?! Arról nem beszélve, hogy ez 2010-es keletű, amely igazodásra kötelez. Se újság, se közlöny, sem egyéb információs csatorna 2010 óta nem juttatta el, ezen irányú törvényt, rendeletet, illetékesekhez? Valami nagyon nagy baj lehet, hogy erről még az Igazságügyi Miniszter, aki egyben, ME.-helyettes is, nem tudhatott! Magyar Közlöny, + a “belső információs hálózat,” ja most nem működött, azóta? Ezek szerint még a Főnökével sem találkozhatott, 2010 óta? Kétlem.

  18. Nagyapó szerint:

    Eetásak! Újabb idézhető maffiabaloldali médium reccsent meg. Csalás – jogosulatlan földalapú támogatásigénylés – miatt feljelentették Újvárit, a Világgazdaság felelős szerkesztőjét!
    Ajvé!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  19. Jeniszej szerint:

    MI van a “sosemlátottsvájcifrank” hitelek ügyében? Folyik a maszatolás?
    Vagy talán most már fontosabb a széles körben elhíresztelt ÁFA csalás?
    Vajon melyik lesz a befutó, – ha egyáltalán valami majd ha célba ér?
    ))) 😀 ((( 😛 ))) 😀 (((

  20. Jeniszej szerint:

    Vezér megmondta, hogy a selejtes terméket nem szabad forgalomba hozni! Akik meg elcsalják az ÁFÁT azokat meg jól meg kell büntetni!
    Tiszta és érthető világos beszéd.
    🙂

  21. grün szerint:

    “Pokorni: aki belenyúl a pénztárba, annak le fogjuk vágni a kezét
    Azon múlik a következő kormány sikere, hogy a sajátjait illetően is kemény tud-e lenni – jelentette ki Pokorni Zoltán, a Fidesz alelnöke.”
    .
    Mindenki hozzon magával még egy embert, ha tapsolni akar a Vezírnek! :O 😀
    .
    http://nol.hu/archivum/pokorni__aki_belenyul_a_penztarba__annak_le_fogjuk_vagni_a_kezet

Itt lehet hozzászólni !