Súlyos baleset a sétáló utcánál

Csepel.info

Gyalogost ütöttek el a csepeli sétáló utcánál pénteken reggel – értesült a Csepel.info. Úgy tudjuk, hogy egy idősebb asszonyt gázoltak el reggel nyolc óra körül, aki állítólag súlyos sérüléseket szenvedett.

A  sérültet a mentők kórházba szállították. Fél kilenckor a Kossuth Lajos utcában még zajlott a helyszínelés, de a forgalom már megindult. Ezen az útszakaszon szinte állandó a gyalogosok átfutása az autók előtt, így nem kizárt, hogy most is egy ilyen esetből lett a súlyos személyi sérüléssel járó baleset. Aki többet tud a történtekről, kérjük, hogy a fórumban írja le!

14 hozzászólás “Súlyos baleset a sétáló utcánál” bejegyzésre

  1. Mr. Gabee szerint:

    Most voltam ott, még 2 rendőrautó van, + az út közepén az Octavia.
    admin: Csináltam fotót. Küldjek?

  2. Éva szerint:

    A gyalogosok nem csak futkároznak az autók között, hanem sétálgatnak, a piacról jövők nem mennek el a biztonságos gyalogos átkelőhöz. Én sok évig dolgoztam ott egy üzletben és ilyen a tapasztalatom.

  3. admin szerint:

    Nem kell több fotó. Annyi, hogy az első informátorunk szerint nő volt a sérült, a második szerint férfi, a harmadik szerint nő. Sokat még így sem tudunk azon kívül, hogy gyalogost gázoltak.

  4. Trigonya szerint:

    Én sokszor futok bele olyanba, hogy a busz előtt, vagy után szaladnak át a gyalogosok, körbe sem nézve! Ezzel nem csak a saját testi épségét veszélyezteti, hanem az autóban ülő esetleg gyerekekét, és még az őt elgázoló autó mögött lévő gépkocsi utasait is! Gondolkodni kellene néha kicsit!!!!! Millió olyan eset van a mekinél is, hogy ott rohannak át kisgyerekkel, babakocsival, vagy éppen idősek, holott a zebra onnan is csupán pár lépés!

  5. Mr. Gabee szerint:

    admin: annyit tudok, hogy a sofőr egy 30-40 év körüli nő volt.

  6. BIanka szerint:

    mi nem tudtunk reggel iskolába elindulni csak 15 perces késéssel mer nem tudott eljönni ott a 151_es busz 🙁 és sétálva 20 perc lett volna vagy több..:(

  7. VanHool szerint:

    Idősebb hölgy…persze, mert az öreg nénikék, azt hiszik nekik mindent lehet csinálni, következmények nélkül, mert ugye hát a kor…kérem szépen, a kor… Elsőnek kell felszállni a buszra, elsőnek kell leszállni onnét, elsőnek kell bemenni az üzletbe, kijönni is elsőnek kell, mindegy, hogy csiga lassúsággal mászik be valahová, akkor is a kisgyerekes anyuka és mindenki más elé be kell pofátlankodni. Ugye? Ezek a mai fiatalok….csak azt felejtik el, hogy egyszer ők is voltak fiatalok, és ők sem voltak különbek. Tisztelt Idősek! A szabályok Önökre is vonatkoznak, amint az eset mutatja. És az egyéni felelősség következménye Önökre is vonatkozik. A KOR NEM ÉRDEM, HANEM ÁLLAPOT, TESSENEK SZÍVESEK LENNI TUDOMÁSUL VENNI!

  8. Ági szerint:

    A két zebra közt van egy bizonyos távolság, de ez nem jelenti azt, hogy ott kell átmenni ahol kedvünk tartja. Kedves gyalogos mondja van féked. Persze hogy van, de hiába ha kifutnak, v. kilépnek eléd busz előtt, busz mögött. Az idegesítő sokszor az, mikor a zebra mellett pár méterre gyalogol át úgy, hogy piros a neki szóló lámpa.

  9. Trix szerint:

    Én úgy tudom, hogy a sofőr hölgy telefonált vezetés közben éppen telefonált. A gyalogos hibázott, de ha igaz a telefonálás, akkor a sofőr is vétkes volt egy kicsit.
    Nem tudom miért de azt vettem észre, hogy az idősebb emberek nagyon gyakran átlósan kelnek át az úttesten anélkül, hogy egyáltalán oldalra vagy a hátuk mögé néznének. Ilyenkor nem tudom eldönteni, hogy ennyire megbíznak a hazai autósokban vagy ennyire keveset ér számukra az életük? Vagy azt hiszik “úgyis lefékez majd ha meglát”? Elképesztő. Pont azért nem értem miért az idősebb korosztály csinálja ezt, mert nekik már elvileg nagyobb az élettapasztalatuk mégis ekkora butaságot csinálnak.

  10. Trix szerint:

    Bocsi, a kis szóismétlésért.

  11. VanHool szerint:

    Trix, ott a pont nálad! Ha viszont igaz a telefonálás, akkor a sofőr legalább annyira hibás, mint gyalogosunk.
    “Pont azért nem értem miért az idősebb korosztály csinálja ezt, mert nekik már elvileg nagyobb az élettapasztalatuk mégis ekkora butaságot csinálnak.”
    De bezzeg a fiatalokra tudják ám mondani…

  12. Ikarus szerint:

    Rendszeresen járok arra, sokszor percekig várakozom a buszra és állandóan átmászkálnak azon az útszakaszon. Nemcsak öregek, fiatalok is, bár az idősek tényleg gyakrabban. Nem tartom kizártnak azt sem, hogy igaz a telefonálás, mert ilyeneket is rendszeresen látok az utakon. Meg bagózókat a buszmegállóban (bár az egy más téma). Hol van ilyenkor a rendőr meg a közteres?

  13. Mon Cherry szerint:

    Tegnapelőtt reggel álltam a sétáló utcai megállóban amikor láttam hogy a rendőrök a megállótól visszáb álltak és biztos látták hogy egy férfi át ment szabálytalanul az út testen és nem is szóltak neki miért nem igazoltatták vagy büntették meg?

  14. fghfjhgkjhk szerint:

    Ez egy “örökzöld” téma marad. Örüljön, hogy nem a busz “vágta nyakon”!

Itt lehet hozzászólni !