Késsel fenyegetőzött – nem kellett volna

Csepel.hu

A 151-es buszon kezében késsel hadonászva fenyegette meg egy fiatalember az egyik férfi utast, akit már a felszállás előtt is zaklatott. Pénzt követelt tőle, de nem kapott.

Azt hitte, megúszhatja az ügyet, de tévedett. A csepeli rendőrök a bűncselekmény után két nappal elfogták – tudtuk meg rendőrségi forrásból.

A 22 éves F. Tibor november 12-én nem sokkal dél után lépett oda egy ismeretlenhez a 151-es autóbusz Kikötő utcai megállójában azzal az indokkal, hogy zálogjegyeket adjon el neki. A várakozó utas közölte, hogy nem veszi meg a jegyeket, mert nincsen rá szüksége. Ezután felszálltak a buszra, ahol F. Tibor már arra szólította fel, hogy pakolja ki és adja át az értékeit. Miután erre sem volt hajlandó a férfi, támadója közölte vele, hogy a fejével töri be az ablaküveget. A szavakat tett követte: F. Tibor háromszor mellkason rúgta, majd tenyérrel arcon csapta a sértettet, aki igyekezett kitérni az ütések elől, de támadója ekkor egy kést rántott elő a zsebéből. Azzal fenyegetőzött, hogy leszúrja az illetőt, ha nem ad neki pénzt. Ekkor a busz vezetője odalépett hozzá és a Rákóczi téri megállónál felszólította, hogy azonnal szálljon le a járműről. A késsel hadonászó fiatalember meglepődött a határozott fellépésen és leszállt a buszról. Gyorsan eltűnt, mintha mi sem történt volna. A szemtanúk azonban jó személyleírást adtak róla, s a csepeli rendőrök az eset után két nappal, november 14-én elfogták.

F. Tibort felfegyverkezve elkövetett rablás kísérletével, illetve az élet elleni közvetlen fenyegetés elkövetésével gyanúsítják.

Forrás: Csepel.hu

4 hozzászólás “Késsel fenyegetőzött – nem kellett volna” bejegyzésre

  1. Doki szerint:

    Nem ez volt az első ilyen eset… A közterületesek sűrűbben szállhatnának fel a csepeli buszokra és nem ártana, ha Királyerdőben is sűrűbben járőröznének.

  2. fghfjhgkjhk szerint:

    Doki! Ez a Királymajorban történt, ahol nem jár soha a közterületes. Ezennel én megköszönöm a Polgármester úrnak, hogy telerakta az önkormányzati lakásokat a kisebbséggel. Ez az a hely, ami a kerület fehér foltja, mert itt nőtt fel a Gulyás gyerek?

  3. Trix szerint:

    Királymajorban előfordul közterületes csak sajnos nem azokkal foglalkozik akikkel kellene.

  4. zolli szerint:

    sok tetű van, főleg 13-14 óra között, amikor kicsengetnek.
    az ember szemlesütve utazik, amíg le nem szállnak… nem kellene innen eltakarítani ezt az ‘alapítványi iskolát’?

Itt lehet hozzászólni !