NB III Nyugati csoport: véget ért a Csepel menetelése

NB3.hu

Az idei szezonban 13 forduló óta tartó veretlenségi sorozat szakadt meg Mosonmagyaróváron. A Sportbusz Csepel FC ugyanis 2-1-es vereséget szenvedett idegenben.

NB III Nyugati csoport, 13. forduló, szombat:

Aqvital-Publo Csákvári TK – Veszprém FC 5-0

Tököl VSK – BKV Előre 0-1

Körmendi FC – Nagyatádi FC 0-3

Dorogi FC – Győri ETO FC II 5-1

Budaörs – Balatonfüredi FC 1-2

Futura Mosonmagyaróvár – Sportbusz Csepel FC 2-1

vasárnap:

DTC-Select – Szombathelyi Haladás II 13:30

Újbuda FC – Tarr Sprint Andráshida SC 13:30

Forrás: NB3.hu

Egy hozzászólás “NB III Nyugati csoport: véget ért a Csepel menetelése” bejegyzésre

  1. Perspektíva? szerint:

    Fradi-verés a Puskás Ferenc Stadionban

    Végre hosszú évek múltán, láthattam egy olyan csapatot, amelyik tudatosan felépített, a kor követelményeihez igazodva, szellemes (ész) játékot mutatott be a publikumnak!!! Öröm volt nézni, mennyire élvezik azt a tudatos játékukat, amelyért alázattal tették a dolgukat a pályán. Szellemesen, szépen felépítették, begyakorolták.
    Egy nemzetközi hírű edzőnek (Ricardó) kötelező lett volna észre vennie, hogy a Fradi jobb oldali védelméből “hűjét” csináltak az ellenfél támadói. (két gólt is innen készítettek elő, s adták be a lasztit)

    Találó volt a mérkőzés végén készített interjúban, hogy a Fradi játékosai “arisztokratikus focit” játszott ezen a mérkőzésen. Feltűnő volt néhány játékos sértődött játéka, mert nem tudták az ún. “bedarálási focijukat” érvényesíteni. Különösen feltűnő volt Jenner negatív játéka, viselkedése, sértődöttsége! Nem voltak képesek tudomásul venni, hogy az ellenfelük, rendkívül érett taktikus, magyar pályákon szokatlanul sokat futó játékosok, helycserés támadásaikkal szinte leiskolázták szétzilálták az egész Fradit!

    Bízzunk benne, hogy a szombathelyi csapat edzés lehetőségei mielőbb megoldódnak!!! Ugye, hogy szorgalommal, szisztematikusan fellehet építeni viszonylag rövid idő alatt egy szellemes jól játszó csapatot. Végre, elmondhatom van egy magyar edző, aki érti a szakmáját, és elhivatott a csapata sikeres szereplésének érdekében! Tehát én már találtam egy edzőt, aki többre képes és hivatott, mint sem a sekélyességben vergődni. Gratulálok az egész szakmai, vezetői stábnak, mindazoknak, akik ezt a REMEK CSAPATOT ÖSSZEHOZTÁK!!! Köszönöm nekik, hogy számomra, egy igen kellemes és jó hangulatú kora estet szereztek. (Bp.-i vagyok, nem szombathelyi) TV.-n láttam a mérkőzést.

    El ne feledjem! Halmosi Péter kiemelkedő játéka mellett, rendkívül tetszett a jó értelemben vett szemtelen pimasz bátor játéka, Radónak. De a csapat valamennyi tagja becsületesen megtette a magáét, vállalták a cseleket, bátran mertek focizni, ami magyar pályán szinte már régóta nem volt látható. URAIM! JÁTSZOTTAK!!! Még egyszer köszönöm nekik.

    Még valamit!
    Érthetetlen a Spíkker általi közvetítés színvonala, ahelyett, hogy dicsérte volna, -magyar pályán nem is tudom mióta nem látott,- remek játékot bemutató csapatot. (Emlékeim szerint az Újpesti Dózsa, Göröcsékkel produkált még ennél is jobbat, különösen látványban.)
    Szinte folyamatosan a Fradiért sajnálkozott. Méltatlan volt a mérkőzés színvonalához, ez az etikátlan közvetítés.

Itt lehet hozzászólni !