Rendkívüli képviselő-testületi ülés november 11-én

Csepel.hu

Tisztelt Csepeli Polgárok!

Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. november 11-én (hétfőn) 07.30 órai kezdettel rendkívüli képviselő-testületi ülést tart, melynek helyszíne a polgármesteri hivatal nagytanácsterme (1211 Budapest, Szent Imre tér 10. földszint 5.).

Forrás: Csepel.hu

2 hozzászólás “Rendkívüli képviselő-testületi ülés november 11-én” bejegyzésre

  1. Aladár szerint:

    Kábel-bábel itt megbeszélheti Szenteczkyvel a rendőrségi tanúvallomását!

  2. "?!" szerint:

    A 2013-ban eddig megtartott 4 (azaz: négy) rendes képviselő-testületi ülés mellett, a holnapi ülés lesz a 16. (azaz: tizenhatodik) rendkívüli képviselő-testületi ülés, amelyet a narancsos Csepeli Önkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzatában (SzMSz-ében) előírt meghirdetési határidőt semmibe véve hívtak össze, és tartanak meg a pofátlanul-áldemokrata narancsosok!

    Ha az előző ciklusban a szoci vezetés néha nem tartotta be az SzMsZ-ben előírt meghirdetési határidőket, akkor a narancsok azzal tiltakoztak, hogy vagy meg sem jelentek a testületi üléseken, vagy ha megjelentek, akkor csak azért jelentek meg, hogy látványosan kivonuljanak, és a kivonulás után csak egy megfigyelőjük maradjon kikapcsolt szavazógéppel az ülésteremben!

    A nem egészen két nappal korábban meghirdetett holnapi rendkivüli testületi-ülésen is a fenti bejegyzés fölötti képen látható részvételi arány várható!
    Az ülésen többnyire csak a különféle bújtatott narancsos munkakörben (o.gy. képviselői titkár, stb.) foglalkoztatott ráérő képviselők fognak részt venni, mert akinek komoly állása van azt nem teheti meg, hogy a szombaton 15:25 órakor, hétfőn 07:30 órára meghirdetett rendezvényen részt vegyen!

    Ennek ellenére előre tudni lehet, hogy a testületi ülésről a csepelinfosok által leközölt bejegyzés azzal a pofátlan címmel fog itt megjelenni, hogy a szoci képviselők nem szavazták meg a csepeli narancsosok előterjesztését! (Mert nem is jelentek meg az ülésen.)

    Az előző ciklusban ilyen szervezés esetén, a rendkívüli testületi ülést követő rendes ülésen, az áldemokrata narancsosok napirend előtti és utáni hozzászólásokban tiltakoztak és interpelláltak az SzMSz előírásainak a megsértése miatt.
    A jelenlegi ellenzéknek azonban erre nincs lehetősége, mert a rohadtul demokrata narancsosok a fülkeforradalom után pofátlanul azonnal megszüntették a napirend előtti felszólalás és az interpelláció lehetőségét.
    Ez év elején pedig megszüntették az “egyebek” című napirend utáni felszólalási lehetőséget is.

    Egyébként a köznép számára ez a fenti bejegyzés vagy áprilisi tréfa novemberben, vagy annak a bizonyítéka, hogy a narancsos bértollnokoknak annyi esze sincs, mint egy hintalónak.
    Azt ugyanis véletlenül, vagy szándékosan elfelejtették közöni, hogy a holnapi képviselő-testületi ülés zárt ülés lesz, ezért azon csak a képviselők vehetnek részt!

Itt lehet hozzászólni !