Meghívó – Könyvbemutató: Hajrá magyarok!

Csepel.hu

Tisztelt  Csepeli Polgárok!

Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata tisztelettel meghívja Önöket a „Hajrá magyarok!” című könyv bemutatójára, mely „az Orbán Viktor-sztorit” mutatja be egy lengyel újságíró szemével.

– Időpont: 2013. november 7. (csütörtök), 17.00 óra

– Helyszín: 1211 Budapest, Szent Imre tér 10. – Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata Polgármesteri Hivatal, nagytanácsterem

Forrás: Csepel.hu

5 hozzászólás “Meghívó – Könyvbemutató: Hajrá magyarok!” bejegyzésre

  1. ... Grün szerint:

    “Orbán Viktor fontosnak nevezte, hogy “ne válasszunk félmegoldásokat”. “Ha csinálunk valamit, akkor az úgy nézzen ki, hogy a gyerekeink is büszkék legyenek rá. Ha stadiont építünk, az úgy nézzen ki, hogy mindenki a csodájára járjon, ha Zeneakadémiát újítunk fel, akkor az olyan legyen, hogy a világ minden sarkából szívesen jöjjenek el (…), és ha turistaházakat építünk, akkor azok ne legyenek gyengébbek, mint azok, amelyeket Ausztriában ismerhetünk meg”.”
    .
    Az igazán nagy emberek tanulnak elődeiktől?! 😛
    “Minden legyen az, ami. A krumplileves legyen krumplileves, elvtársak!”
    .
    http://www.stop.hu/belfold/orban-ha-stadiont-epitunk-az-ugy-nezzen-ki-hogy-mindenki-a-csodajara-jarjon/1189556/

  2. ... Grün szerint:

    “Hajrá magyarok!”
    Szijjártó fényággyal állított be a nigériai fociszövetséghez
    “Szijjártó előadást is tartott, azzal ajánlgatta a nigériai focistáknak a külsőre leginkább egy szoláriumhoz hasonlító, magyarok által kifejlesztett Sensolite fényágyat, hogy a magyar válogatott focisták is ennek használatával készülnek a nemzetközi meccsekre és tornákra”
    .
    Meg van a magyarázata az utóbbi focisikereinknek! 😛 😛
    .
    http://propeller.hu/itthon/2808152-szijjarto-fenyaggyal-allitott-be-nigeriai?utm_source=stop.hu&utm_medium=partner&utm_campaign=Szijj%C3%A1rt%C3%B3%20f%C3%A9ny%C3%A1ggyal%20%C3%A1ll%C3%ADtott%20be%20a%20nig%C3%A9riai%20focisz%C3%B6vets%C3%A9ghez

  3. felix szerint:

    Már egy nagyobb szállítmány faláb is útban van.

  4. Gordon szerint:

    Bajban vannak az etánsak… nincs program, nincs összefogás, nincs elképzelés.
    Nekik csak a szégyen maradt (csepeli kettős gyilkosság).

  5. Vátesz szerint:

    Abban igazat adok Orbán Viktornak, hogy “ne válasszunk félmegoldásokat”. Magam is többször megírtam, hogy magyar ember félmunkát nem végez!

    Na aztán megírta-e Igor Janke, hogy Orbán Viktor és a Fidesz 2002 óta mindig az eszes parasztgyerek gázár-mémjével ékeskedik, ha szavazatokra van szüksége?

Itt lehet hozzászólni !