Leállítják végre a Bálnából kilövő lézerfényeket

B+P blog

Már csak négyet kell aludni és leáll (Fotó: MTI)

Nem vagyunk éppenséggel konzervatív arcok, de annak nagyon-nagyon örülünk, hogy november elsejével eltűnik végre Budapest egéről a szuperidegesítő, a 90-es évek lézerdiszkóit idéző fény, ami eddig a Bálna tetejéről cikázva irritálta Budapestet.

Az MTI szerint a három hónapja üzemelő lézerfény-installáció lényege az volt, hogy felváltva mutatott rá a város egy-egy nevezetességére. Hát, nem tudom, nekem csak annyi jött le belőle, hogy amikor esténként az erkélyen pihengettem, egy idegesítő fénycsóva bomlasztotta az idillt (sokáig azt hittem, hogy a Citadella diszkóból jön a Gellért-hegyről).

Amúgy azért pont pénteken áll le, mert akkor nyílik meg a Bálna, ami egy kereskedelmi, kulturális, szórakoztató és vendéglátó centrum lesz.

budapest.postr.hu

6 hozzászólás “Leállítják végre a Bálnából kilövő lézerfényeket” bejegyzésre

  1. fghfjhgkjhk szerint:

    Megírta egy jóképességű barom, hogy mekkora barom is valójában. 🙁

  2. Günther szerint:

    Ráadásul ahogy olvasom nem is csepeli az illető. Szégyen.

  3. Nagy József szerint:

    Pedig szegény demszkájnak így küldtek jeleket a jelenlegi helyzetről.Most honnan fogja tudni,hogy megint ő jön?Még a végén lemarad.

  4. Háger László szerint:

    Na leállítják:-(
    Most hogy fognak idetalálni az ufo-k és hogy megy Pataky Attis túrnézni a marsra?

  5. Syme szerint:

    Kár 🙁

    nekem nagyon bejött

  6. fghfjhgkjhk szerint:

    Syme, ami jól néz ki, amiben van kreativitás, ami az ide érkező túristáknak is bejön, azt szét kell baltázni, mert más ötlete volt. Ez Magyarország. 🙁 Viszont Csepelt miben érinti? Költői marad. 🙂

Itt lehet hozzászólni !