Ifjúsági fesztivál a Csepel Plazánál

Csepel.hu, Csepel.info

További fotókért kattintson ide!

A Csepel Plaza parkolójában rendezték meg a Csepeli Ifjúsági Fesztivál október 5-én, amelyen a szabadidős programok mellett szakmai előadásokat is meghallgathattak az érdeklődők, valamint ezen a napon került átadásra Csepel Ifjúsági Szolgáltató Központja a Csepel Plazában.

A nap folyamán a parkolóban adtak ízelítőt a különféle szabadidős programok, amellyel a szervezők a szabadidő hasznos eltöltésére, a közösségi programok fontosságára és a rendszeres testmozgásra hívták fel a figyelmet. Bemutatkoztak a street workout hódolói (szabadidős utcai testedzők), mely egyre népszerűbb sport az egész világon. Az ország számos részéből érkeztek tehetséges sportolók, akik a színpadon egy órás lélegzetelállító produkcióval kápráztatták el az érdeklődőket. A közönség kipróbálhatott lézerharc játékot, ahol csapatok mérhették össze ügyességüket. Volt TRX és standbag erőnléti edzés, amely alaposan megmozgatta a résztvevők minden porcikáját. Fiatal lányok hip-hop és pompom táncokkal szórakoztatták a nézőket. A rendezvényen bemutatkoztak a modellezők, valamint sportegyesületek is. A Budapest Show Kórus egy 30 perces produkcióval lépett színpadra. A Robstep jóvoltából pedig egy különleges gurulós járművet is kipróbálhattak az érdeklődők.

Az eseményen megjelent a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Új Nemzedék Plusz programja, valamint országjáró KIMI-kamionja is, mely a gyermekbarát igazságszolgáltatást propagálta.

A programokat követően Varga Norman a Nemzeti Ifjúságvédő és Tehetségkutató Egyesület elnöke, a Csepeli Gyermek -és Ifjúsági Önkormányzat frissen megválasztott képviselői továbbá Tasnádi Gyula Csepel és Szolnok Plaza üzemeltetési igazgatója közösen adta át Csepel Ifjúsági Szolgáltató Központját.

A megnyitó után ifjúságpolitikai szakemberek beszélgettek a csepeli fiatalokkal. A meghívott vendégek között volt Téglásy Kristóf, az Emberi Erőforrások Minisztériumának ifjúságügyi főosztályvezetője és Majzik Balázs osztályvezető, Böröcz Lívia, a Nemzeti Agrár-szaktanácsadási, Képzési és Vidékfejlesztési Intézet referense, Székely Levente, a Kutató Pont Kft. kutatási igazgatója, Katona Zsuzsa Drámapedagógiai Nevelést Segítő Alapítvány elnöke és Gulyás Barnabás a Gyermek és Ifjúsági Önkormányzati társaság elnöke.

A Csepeli Ifjúsági Szolgáltató Központ célja, hogy segítse a helyi szakemberek munkáját valamint széleskörű információ szolgáltatás mellett segítséget nyújtson a fiataloknak egyebek között a pályaválasztásban, munkakeresésben, a szabadidő hasznos eltöltésében, kreativitásuk kibontakoztatásában.

Cs.A.- csepel.hu

9 hozzászólás “Ifjúsági fesztivál a Csepel Plazánál” bejegyzésre

  1. helyi szerint:

    Nagyon vérszegény egy rendezvény volt, ez a srác pedig nagyon vicces mióta visszajött Londonból. Csepel Ifjúsági Szolgáltató Központ?Minek, miből? Inkább az iskolákban kellene segíteni a gyerekeket

  2. szuszo szerint:

    Csak, hogy ne felejtődjön el, cigi pfosmesterünk:

    faszcimbáló gornyonka-ütödöttke…

    …gondolom elképzelésed sincs arról, hogy milyen idegesító lehet az, –mind a szülőnek, mind a Gyermeknek– ha október 6.-án még nincs meg az összes tankönyve.
    Főleg, ha a faktos könyvek hiányoznak!!!

    Amíg az önkormányzat intézte a dolgokat, addig ez nem fordult elő.
    Mióta a cigánygyerek s faszszopó barátai , (mint kormány) azóta ez nem mükődik….:(

    buzhi bugyi-gornyi-komcseszapó -marcsiaszerentátottszájjal s a többiek…:

    szerintetek normális az, hogy egy harmad-negyedéves gimnazista nem kapja meg a könyveket, amiből tanulni kellene????….október 6???? csak egy hónap telt el!!!!!
    Már nem önkormányzati a felelősség!!!
    dakotaviktorka a bűnős!!!!a büdös cigány!

  3. pajkos szerint:

    Ezt a rendezvényt arcpirítóan elrontották… Sehol a közönség, sehol egy bemondó. Minek ide az ifjúsági központ? Csak bohóckodnak.

  4. Éva szerint:

    A képen látható kislány láthatóan jól érezte magát.
    Akkor is ha a kommancsoknak ez fáj.

  5. Hegedűsné szerint:

    Minek ide ifjúsági központ??? Minek ide ifjúsági programok???

    Minek egyáltalán foglalkozni a szerencsétlen fiatalokkal???

    Még szerencse, hogy a szervezők nem úgy gondolkodnak mint “pajkos”!!!!

    Nekünk tetszik a kezdeményezés!!:)

  6. aladin szerint:

    Jó ha húsz gyerek ott volt… Ezért kellett csinnadrattát csinálni?

    Igaza van “pajkosnak”, ez csak bohóckodás volt. Micsoda ifjúságvédelem ez? Lejáratták magukat.

  7. Hegedűsné szerint:

    Hogy ennyire roszindulatúak legyenek…. szégyeljék magukat!

  8. Éva szerint:

    A kommancsok most a csepeli gyermekeken akarnak bosszút állni… csatlakozom: szégyelljék magukat!

  9. großmutter szerint:

    Az tény, hogy vajmi kevesen voltak, ezen nincs mit szépíteni. Ezzel ellentétben személy szerint nem kifogásolom a az ifjúság támogatását, sőt!

    De azt sem tartom helyesnek, hogy ekkora felhajtást csinálnak belőle, egyik részről sem. A Fidesz oldaláról nem kell a túl fényezés, a szocik meg ne ellenkezzenek mindig.

    Ez itt a legnagyobb baj, hogy hibába tesz jót az egyik, a másik még akkor sem értene egyet vele, ha valóban jónak találná a kezdeményezést, csak azért, mert “jobb oldal meg bal oldal”. Ezért tart itt ez az ország, ahol tart. A két “nagy” párt egymással van elfoglalva, próbálják überelni, lejáratni egymást, ahelyett, hogy az emberekkel foglalkoznának inkább.

Itt lehet hozzászólni !