Komposztálási mintaprogram

Csepel.hu

Tisztelt Csepeli Lakosság!

Szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy az önkormányzat támogatásával a Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. idén is elindítja a komposztálási mintaprogramot a kerület kertes, családi házas (kerítéssel közrezárt) övezeteiben. A program keretén belül kb. 600 l-es műanyag komposztáló edényt lehet igényelni.

Amennyiben a program felkeltette érdeklődését, abban az esetben kérjük, töltse ki az alábbi kérdőívet. A jelentkezést megküldheti elektronikus vagy postai úton a Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt.-nek, illetve személyesen leadhatja az ügyfélszolgálati iroda 1-es ablakánál (1215 Budapest, Katona József u. 62-64).

Az elbírálás a beérkező igénybejelentések sorrendjében történik. Elsőbbséget élveznek azok a pályázók, akik a korábbi években nem vettek részt önkormányzati komposztálási pályázaton.

Jelentkezési határidő: 2013. október 15-e 15 óra!

Bővebb információ és felvilágosítás: Erdeiné Schuch Beáta, telefon: 277-7856, 30/698-5921, e-mail:  erdeine.beata@varosgazda.eu

A táblázat elérhető a Csepel.hu oldalon.

Forrás: Csepel.hu

Egy hozzászólás “Komposztálási mintaprogram” bejegyzésre

  1. Bíró István szerint:

    T. Erdeiné Schuch Beáta.
    Nagyon örülök a kompax program indításának. Nem tudtam azt, hogy Ön foglalkozik akompasztálási programmal. Eddig már Önöknél Erdei Bea kolleganőnek küldtem jelentkezési kérelmet a neten. Azt hittem Ő hozzá tartozik ez afeledat.

    Én is nagyon réri csepeli vagyok/ 1938tól/. Öreg és kertes házban lakom. A zöldséget magunknak itt termelem meg. Egyben mozgásra is rá vagyok kényszerülve, túl azon hogy beteges is vagyok. Örülök a szak tanács adásnak, ésh a pl ha kapnák ládát annak is boldodog lennék. Sajnálom a zöldet, zsákokban elküldeni nagyon. Tavaj is jelentkeztem, de nem sikerült, ládát kapnom. A 1213 Bp. Kriván utcába lakom. Szeretném ha meglátogatnának, ha van rá idejük. Tistelettel Tel: 06 1 277 5259 0630 369 1764 net. istvanbiro@t-online.hu7
    Bíró István
    Ez úton szeretnék énis kompax ládát, és használati utaítást igényelni.

Itt lehet hozzászólni !