Soroksári gyilkosság: megvan az áldozat mobilja?

MNO

Szörnyű, borzalmas, embertelen állapotban találták meg, nem kellett szegényt azonosítanom sem – mondta a Hír TV Riasztás című műsorának adott exkluzív interjúban a Soroksáron meggyilkolt nő férje.

Nem volt közvilágítás azon az úton, ahol hetente legalább háromszor elfutott az a 36 éves soroksári nő, akit szerda este gyilkoltak meg különös kegyetlenséggel a közeli erdőben. Az áldozat férje a Hír TV Riasztás című műsorának adott interjújában megjegyezte: korábban soha nem érte támadás a feleségét, aki minden alkalommal erre kocogott.

A férj, Kardos Lajos elmondta, hogy felesége este negyed 10-kor még nem ért haza, és telefonhívására sem reagált, ezért keresni kezdte a futóútvonal környékén. Egyedül nem találta, ezért rendőri segítséget kért. Az egyenruhásokkal közösen indultak a keresésre, a meggyilkolt nőt végül rendőrkutya segítségével találták meg. Az asszonyt olyan, Kardos szavai szerint „iszonyatosan szörnyű, borzalmas, embertelen, megdöbbentő” állapotban találták meg, hogy a hatóságok attól is eltekintettek, hogy azonosítsa elhunyt nejét. A volt rendőrt oda sem engedték a helyszínre, ahol feleségét megtalálták.

Megvan a mobil?

Az áldozat apósa arról számolt be, hogy „csak a cipőjét hagyták meg, agyonverték”. A Riasztásban elhangzott, hogy öt soroksári fiatalt hallgattak ki a gyilkosság kapcsán, egyiküknél – a Hír TV információ szerint – az áldozat mobilját is megtalálták.

Az Index arról számolt be hétfőn, hogy a helyiek közül többen az erdős részen lakó hajléktalanokat emlegetik veszélyforrásként, ugyanakkor konkrét rossz tapasztalatokkal senki sem rendelkezik, ráadásul a környék a bűnügyi statisztikák alapján is kifejezetten békésnek számít.

A 444-nek egy, a gyilkosság helyszínén tartózkodó volt rendőr arról beszélt, hogy véleménye szerint az elkövető nagyon jól ismerhette a környéket és az asszony szokásait. Tudta, mikor jár futni, és lesben állva várt rá. A rendőr azt is elmondta, hogy a gyilkos vagy gyilkosok szerinte a lehető legtökéletesebb helyszínen és időpontban csaptak le. Pont ott, ahol elkezdődik a fás, bokros rész, ami takarja őket, és ahol a futóútba belefut egy autóval is járható földút, tehát gyorsan el lehet menekülni a helyszínről.

Forrás: MNO

5 hozzászólás “Soroksári gyilkosság: megvan az áldozat mobilja?” bejegyzésre

  1. tsepeli szerint:

    ha tényleg megvan a mobilja az magyarázza hogy azonnal tudták hova kell menni a gyilkosokért, tehát igaz lehet hogy az 5 cigány vagy valamelyike ölte meg.
    a zsindex meg szégyellje magát, szőke hajléktalan, mi? a k. anyátokat azt.

  2. Pákozdi József szerint:

    A múlt héten meggyilkolt soroksári asszonyra emlékezve tart gyűlést a Jobbik a soroksári Hősök terén szombaton. A 16 órakor kezdődő rendezvény záróakkordja egy fáklyás felvonulás lesz a gyilkosság helyszínére. A gyűlésen Vona Gábor pártelnök is felszólal.

    http://www.csepel.jobbik.hu/content/el%C3%A9g-volt-%E2%80%93-rendet-%C3%A9s-k%C3%B6zbiztons%C3%A1got-k%C3%B6vetel-jobbik

  3. fghfjhgkjhk szerint:

    A Hírtv szerint volt a letartoztatottaknál a mobil, valójában nem tudni hol volt, hol lett meg a mobil.

  4. Vátesz szerint:

    A cigányvédő kommentelők hallgatnak MINT A SÍR!

    “A TEST GYÓGYUL, HA A FEKÉLYT KIVÁGJÁK!”
    Jóska, ezt írjátok fel egy molinóra!
    Szombaton, a Hősök terén én is ott leszek.

  5. Bobek szerint:

    Én csak egyre vagyok kiváncsi ha nem halmozottan kátrányos helyzetű az elkövető/elkövetők akkor valaki is fogja-e azt gondolni, hogy most tévesen cigányoztunk
    vagy csak az lesz a reakció, hogy a rendőrség fajvédő módon talált egy fehér balekot.
    Elvégre a terhelt Tánczos gyereket is mentegették, hogy a zsidók voltak.
    Szendre,Sztojka vagy Szabó mindegy a törvény szigorának mindenkire le kell sújtania.

Itt lehet hozzászólni !