Megkezdődött a gerillakampány?!

Vélemény – Pákozdi József

Ma egymást túllicitálva adnak ki személyeskedő közleményeket azon pártok képviselői, akik a liberális szellemiséget tovább vivő utódpártok tagjai „vezetői” – ugyanzok, akik az országot, – és ezáltal a lakosságot – a jelenlegi mélyszegénységbe taszították saját, és „gazdáik” ambícióik miatt – állítja Pákozdi József, a Jobbik csepeli önkormányzati képviselője.

Az alábbiakban az ő írását olvashatják.

Megkezdődött a gerillakampány?!

Ezt jól mutatja az a tény, hogy egymást túllicitálva adnak ki személyeskedő közleményeket azon pártok képviselői, akik a liberális szellemiséget tovább vivő utódpártok tagjai „vezetői”.

Azok, akik az országot, – és ezáltal a lakosságot- a jelenlegi mélyszegénységbe taszították saját, és „gazdáik” ambícióik miatt!

Az emberek hangulata, és az elmúlt 22 év gazdaságpolitikája sajnos jól tükrözi az ország helyzetét. Kiárusították, és ELLOPTÁK a nemzeti vagyont. Mivel telhetetlenek voltak, és még több kellett nekik, a jövő nemzedékét is elzálogosították különböző hitelekkel. Ezzel is függőségi viszonyt alakítottak ki, és hatalmas adósságba taszították Magyarország lakosságát!

Igen, a lakosságot, mert a GLOBALISTÁKTÓL felvett hiteleket nekik, nekünk kell visszafizetni, nem azoknak, akik ekkora adósságot okoztak Magyarországnak. Mit csináltak a nemzeti vagyonnal, a felvett hitelekkel, milyen beruházásokra fordították?! Semmilyenre, mert a rendszerváltás -vagy nevezzük találóbban csak módszerváltásnak- előre megírt forgatókönyve szerint, a magyar gazdaságot fel kell számolni, az embereket tönkre kell tenni. Így szólt a globalisták parancsa! Ehhez, a nemzetáruló feladathoz az elmúlt évtizedekben megtalálták a rendszerhez hű embereket, akiket nemzetmentőként a média felépített (MDF, MSZP, SZDSZ, FIDESZ).

Becsapták embereket, akik a szebb jövő reményében hittek, ezeknek a gerinctelen, idegenszívű báboknak. A magyar emberek pedig esélyt adtak nekik, és elhitték, hogy valós rendszerváltás és elszámoltatás lesz. Erre erősített rá, az 5%-os törpepárt (SZDSZ), aki az oktatási, és gazdasági területen meghatározott szerepet töltött be, a legutóbbi választásokig. Majd amikor a piszkos munkát elvégezték, -ami kötelező feladatuk volt-, apró darabjaikra hullottak, és a választók elkergették őket. A zsebüket megtömve távozhattak, mivel már, nem volt konc, amin marakodhattak volna. A közel 500 millió Ft-os adósságot, amit itt hagytak, majd az adófizetők kifizetik!

Hogy ezen pártok képviselői erkölcsileg milyen értékrenddel rendelkeztek(nek), azt mindenkinek a tapasztalati élményére bízom. Ezt ma már a többség a saját bőrén érzi. Ezeknek a hiénáknak azonban nem volt elég a nemzeti vagyonunk! „Vedd el egy nép kultúráját, történelmét, nyelvét – és vége! A magyar nemzetet kiirtani, nekik ez a végső céljuk! A nemzet vagyonát már ellopták, de ez nem elég – gondolják –, mert az embereknek is van vagyonuk, tegyük azokat is földönfutóvá! Mivel az ideológia nem változik, a szereplőknek kell változniuk. Most ennek az ideológiának a követői bújtak újra elő az elégedetlenséget kihasználva (amit nagyrészt ők idéztek elő), megmentőként. Köztük van régi, és új arc. Ezek az emberek azonosulnak elődeikkel, de még kifinomultabb kommunikációval a választók bizalmába férkőzve, halálra ítélnék nemzetünket!

Ezek a pártok: PM, Együtt 2014, MSZP, DK, Liberálisok Pártja stb.. Isten óvja ezektől a pártoktól Magyarországot! Mit hangoztattak ezek a nemzetrontók az elmúlt két évtizedben? Hitegették a jóhiszemű embereket, hogy dübörög a gazdaság, nagy a jólét, és ugrásra kész a Pannon Puma, vagy „Lendületben az ország”!

Most mi a szlogen? „Magyarország jobban teljesít”, de az emberek ebből nem éreznek(tek) szinte semmit, miközben az ország lakosságának a 80%-a, napi megélhetési gondokkal küzd. A gyermekeink, unokáink jövőjét elvették, unokáink már adóssággal megterhelve fognak megszületni. Nekünk, ötveneseknek, a gyermekeink, unokáink jövője kell, hogy a szemünk előtt lebegjen, mert ők csak azt kaphatják, amit mi rájuk hagyunk.

Én nem szeretném, hogy kiszolgáltatottan, rabszolgasorsban éljék le az életüket!

Amíg az eddig kormányon volt pártok nem tűnnek el a süllyesztőben, addig változás sajnos nem lesz! Ha a jelenlegi folyamatokat a nemzeti oldal nem állítja meg, akkor az utódaink a saját hazájukban rabszolgák lesznek! A reálisan gondolkodó nyugdíjasok is belátják, hogy becsapták őket az elmúlt húsz évben. Számukra már nem a saját, hanem az unokáik jövője a fontos.

Összefoglalva, az elmúlt 22 évben kormányzó pártok, és azok szereplői leszerepeltek, és még egyszer bizalmat nem kaphatnak! Az egész múltat jól tükrözi Csepelen a csepeli MSZP helyzete. Csepelen 16 évig volt a kerületnek MSZP-s vezetése, és a korrupciótól sem mentes évek alatt, úgy kiégtek, hogy egyetlen hiteles embert sem tudtak jelölni a 2014-évi országgyűlési választásra.

EZÉRT, A LIBERÁLISOK KIPÖCKÖLTÉK ŐKET, MINT A LEGYET!

Az MSZP még mindig annyira vak, és nem veszi észre azt a tényt, hogy az SZDSZ által rájuk erőltetett gazdaságpolitika következménye a jelenlegi állapotuk, ami teljesen szétzilálta soraikat. Ám ha neki nem volt elég az elmúlt két kormányzati ciklus, hogy ezt észrevegye, akkor meg is érdemli, hogy örökre a süllyesztőbe kerüljön. Mert ez fog következni!

Mesterházy lepaktált a globalisták által pénzelt Bajnaival, és a lelkét is eladja aprópénzért, nem törődve azokkal a választókkal, akik még MSZMP-s nosztalgiából szavaznának rájuk. Igen, mert csak a Kádár-rendszerben felnövő, és már nyugdíjas vagy a közeljövőben nyugdíjba menő generációt tudják, tudták megszólítani, azok közül is csak azokat, akik haszonélvezői voltak, a szocialisták által vezetett rendszernek.

Még egyszer. Azok, akik idegeneknek játszották át Csepel vagyonát ingyen, (Közművek, Csepel SC ingatlanai, Munkásotthon, Csepel Vas és Fémművek és ingatlanai, MHK pálya, Somlyó-szigeti, siófoki, verőcei gyerektáborok, stb….) nem kaphatnak bizalmat, és remélem nem is fognak kapni, Csepelen!

“Vajon a magyar társadalom képes lesz felismerni, hogy kik is álltak most össze megújult baloldalként?”

Vajon a döntő többség képes lesz észrevenni, hogy az új pártnevek mögött lényegében a régi MSZP-SZDSZ koalíció akarja magát visszacsempészni a hatalomba?

Pákozdi József

12 hozzászólás “Megkezdődött a gerillakampány?!” bejegyzésre

  1. Aladár szerint:

    Ócska, zagyva fröcsögés – persze mit is várhatunk egy jobbikostól.

  2. ascension szerint:

    Dolgozzon inkább, Aladár! Azzal sem tesz többet kicsiny hazánkért, de legalább a száját nem hagyják el ilyen hülyeségek. Vagy ha ennyire ráér, inkább borotválja meg a talpát!

  3. ... Grün szerint:

    Azt már tudjuk, hogy miért ne szavazzunk más pártokra, de hogy miért szavazzunk a Jobbikra?!
    Nem ártott volna pár szóval azt is ecsetelni!

  4. Paul szerint:

    Fiatalok elvándorlása – Bajnai felelősként visszamehetne külföldre

    Bajnai Gordon tegnap megkezdte választási ígérgetését, ezúttal a fiatalok számára. A Jobbik pofátlanságnak tartja, hogy miután a bukott kormányfő oroszlánrészt vállalt miniszterként és miniszterelnökként is annak a folyamatnak az elindításában, amely révén félmillió – jobbára fiatal – magyar elhagyta az országot, még egyáltalán meg mer szólalni. Nem beszélve arról, hogy Bajnai azon nemzetközi tőke itteni képviselője, amely miatt nem jut tisztességes munka és normális bér a képzett és szorgalmas magyar fiataloknak sem.

    A fiatalok körében legnépszerűbb párt, a Jobbik elnökeként arra intem Bajnai Gordont, hogy mielőbb térjen vissza külföldi egyetemi állásába. A magyar fiatalok hazacsábítása érdekében egyedül ezzel tudna valamit tenni.

    Vona Gábor, a Jobbik elnöke, frakcióvezetője

  5. Vica szerint:

    Figyu Paul! Csak tájékoztatnálak, hogy most 2013-mat írunk, és már jó ideje nem Bajnai Gordon a miniszterelnökünk. A fiatalok bizony egyre többen mennek külföldre, és eszük ágában sincs visszajönni. Egyre fiatalabbak hagyják el az országot. A felsőoktatás tönkre tétele miatt már az érettségizettek, érettségi előtt állók közül is többektől hallottam, hogy kimennek tanulni. Kicsi a valószínűsége, hogy utána visszajönnek. Nem gond. Jönnek helyettük a kínaiak, és a többiek. Remélem ugyanakkor, hogy ezt a statisztikát, mi szerint a fiatalok körében a Jobbik a legnépszerűbb párt, csupán a Jobbik terjeszti magáról.

  6. Vica szerint:

    Jaj. Végigolvastam a cikket… Kár volt. Írója jobban tette volna, ha marad annál a munkánál, amihez valóban értett. Most biztosan jobban jár anyagilag, és nem sajnálnám tőle, hogy még jobban járjon, ha a pártja nyerne a következő választásokon, csak Magyarországot sajnálnám piszkosul.

  7. nagyapó szerint:

    Figyu Vica! Én is tájékoztatlak, hogy a fiatalok elvándorlása csökken. Sokan vállalnak időszakos munkát. Ez jó, vissza fognak jönni. Azokat, akik végleg kinn akarnak maradni, sajnálom. Egész életükben idegenek, hontalanok lesznek. Ennek ellenére Gyurcsány(i) biztatta őket “el lehet menni, igen”. Sokan megfogadták.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  8. Vica szerint:

    Figyu nagyapó!
    Szóval belátod, hogy mióta kormányon vagytok, folyamatosan külföldre mennek a fiatalok. Most mondd meg nekem, ki nem sz@rja le, mit mondott régen Gyurcsány? A fiatalok életében 3 év marha sokat számít. Akik mostanában elmennek, talán azt sem tudják ki a fene az a Gyurcsány. Azért mennek el, mert marha szarul érzik itt magukat. Azért mennek el, mert itt fillérekért keccsölhetnek, míg Angliában, Németországban megfizetik a munkájukat, amiből képesek megélni, családot alapítani. Csak azért magyaráztam el, mert ifjú korod ellenére nem látod át a fiatalok helyzetét, mert nem látsz ki a saját fejedből. Azt hiszed, mindenkinek olyan anyagi lehetőségei vannak mint neked. Nézz körül, ha képes vagy rá. Csepelen lenne nem nehéz megismerni a szegények, a boldogulni vágyó fiatalok gondjait, mert vannak bőven. Ki kellene menni az emberek közé. Itt lenne az ideje, mert jönnek ám a választások, és ha lapátra kerül a FIDESZ, talán te is körül nézhetsz, van-e mosogató állás Ausztriában.

  9. Vica szerint:

    Jav.: Csepelen nem lenne nehéz megismerni…

  10. ... Grün szerint:

    Öreg Farok!
    Kinek és miért mondta Gyurcsány, hogy el lehet menni?!
    .
    “Értelmezési gondjaidban megpróbálok segíteni. Ebben a szituációban (a magyar nagytőkések zsarolására válaszolva) az “el lehet menni” azt jelenti, hogy nem tudjuk megakadályozni, szabad az út. Azt is hozzátette Gy.F. :4%-ot (különadó) ér a hazafiság? Majd a nyugdíjasok fognak minket eltartani?”
    .

  11. fghfjhgkjhk szerint:

    Emberünk most mit akart írni? 🙂
    Gordon hol tiltakozik, nem látom?! 😛

  12. robi szerint:

    A Jobbik 2010-ben ennél markánsabb programot tett le. Kapott is 6-700 szavazatot.

    Mára ebből sima komcsizás lett, önálló program halvány jele nélkül.
    Felsejlik bennem, mi lett a MIÉP-el, amikor feladta önálló arcát. Ezt a cikket így bármely kormánypárti személy is megírhatta volna.

Itt lehet hozzászólni !