Befestették a Sólyom első gépét

Blikk.hu

Befestették az új magyar légitársaság, a Sólyom Hungarian Airways első repülőgépét, amely hamarosan hivatalosan is felveszi majd az Álmos vezér nevet.

Ráadásul a cég által közzétett fotók szerint már egy másik leendő Sólyom-gépen is dolgoznak a festők. A repülők törzsén fehér alapon nagy barna betűkkel olvasható a Sólyom felirat. A hajtóművekre is felkerült a légitársaság mintázata, a piros és zöld vonalak madáralakot formáznak.

A HA-SHA lajstromjelű Boeing 737-500-as gép jelenleg a dél-angliai Bournemouth repülőterének hangárjában pihen. A tervek szerint vasárnap érkezik Budapestre. A légitársaság első körben hat géppel kezdi meg működését, a flottát a brit European Aviation Grouptól lízingelik, és a tervek szerint szeptember közepén fel is száll a Liszt Ferenc repülőtérről az első magyar repülőgép – korábban egyébként sokan kritizálták a leendő repülőflottát, hiszen az első gép, a HA-SHA Boeing már meglehetősen öreg, 23 éves.

A légitársaság közben már ki is írta az első pályázatokat számítógépekre, ásványvizekre, szállodai szolgáltatásokra. Az első járatok Brüsszelbe, Londonba, Párizsba, Milánóba, Frankfurtba, Stockholmba és Amszterdamba repülnek majd.

Forrás: Blikk.hu

6 hozzászólás “Befestették a Sólyom első gépét” bejegyzésre

  1. hitetlen szerint:

    MIÉRT NEM NARANCSSÁRGA ?

  2. Gordon szerint:

    Gyűlölitek mert magyar?
    Felugrotok ma örömötökben, ha a csehek gólt rúgnak?

    Idegenszívűek…

  3. hitetlen szerint:

    Libás, ne ugrálj, mert kihullanak a tollaid, nem lesz mivel “páváskodnod”

  4. nagyapó szerint:

    hitetlen! Igaz szép, nagyon szép a narancssárga, csak az a baj összekevernék a holland gépekkel, ezért a szoclibek által (mint hitetlen) “útált” piros-fehér-zöld a színe.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  5. spectator szerint:

    Én inkább TURUL-ra nevezném.

  6. Vátesz szerint:

    Remélem, soha nem lesz telavivi járatuk!

Itt lehet hozzászólni !