Fidesz-frakció: A rezsicsökkentés folytatódik

Fidesz.hu

A rezsicsökkentés újabb állomásaként június 1-jétől tíz százalékkal csökkenhet a háztartási, 11,5 kg-os töltettömegű PB-gázpalack ára is a 2012. december 31-i árakhoz képest. Ez áll abban a törvénymódosító javaslatban, amelyet pénteken Németh Szilárd országgyűlési képviselő nyújtott be az Országgyűlésnek – olvasható a Fidesz-frakció pénteki közleményében.

A rezsicsökkentés tehát folytatódik, a baloldal támadásai és a nemzetközi nyomás ellenére is. A Fidesz tovább folytatja az aláírásgyűjtést a rezsicsökkentés védelmében – áll a dokumentumban.

Mint ismert, több szolgáltatás díjának csökkentéséről született már döntés. Hétfőtől, a végszavazás után már törvény rögzíti a gáz, a villany és a távhő árának csökkentését, e szolgáltatásoknál a díjcsökkentés 2013. január 1-jén lépett életbe. Jövő héten dönt az Országgyűlés a hulladékszállítási, valamint a víz- és csatornadíjak tíz százalékos csökkentéséről, amelyek július 1-jétől lépnek hatályba – tudatja a közlemény, kitérve arra is, hogy megkezdődött a szennyvízszippantási és a kéményseprési díjak csökkentésének előkészítése is.

Forrás: Fidesz.hu

4 hozzászólás “Fidesz-frakció: A rezsicsökkentés folytatódik” bejegyzésre

  1. Menyhért Péter szerint:

    Ej, Szilárdka!

    Látom, nagyon szeretnél 2014 után is a húsosfazék mellett maradni!
    Nem kéne azonban néha elgondolkoznod, hogy a kétségtelenül csábos szavazó-vásárlás visszaüthet, és a fidesz éppen a gondolkodó szavazóbázisát veszti el? Ennyire buta lennél?

    Mond meg nekem: hogyan lehet egy gazdasági döntést, az azt megalapozó gazdasági számítások, tények ismerete nélkül?

    Már eleve undorító és alkotmányellenes, ahogyan a fidesz hatalom kijátszza a Magyar Köztársaság törvényeit – sőt még a saját alaptörvény tákolmányát is folyton a hülyeségeihez kell igazítania.

    Szilárdkám! Ha így folytatod, ne csak az én pártonkívüli szavazatomat veszted el (ez már megtörtént), hanem a fidesz szimpatizánsokéit is.
    Az orbán, ugyanazt fogja kapni, mint a gyurcsány, és ugyanúgy nem érti majd a pofára esését, mint ahogy a szocik a mai napig nem képesek ezt feldolgozni.
    Üdv menyus

  2. hajós szerint:

    Rezsimcsökkentést!

  3. kócos szerint:

    Jaj Menyhért Péter mikor hagyja már abba az okoskodását?

    Pártonkívüli… Ja. A macskám az a pártonkívüli.

    Menyhért Péter egy LMP-s seggnyaló, aki még kopogtató cédulát is gyűjtött nekik 2010-ben. Nincs ezzel baj, de miért kell hazudni, miért kell letagadni???

  4. nagyapó szerint:

    kócos! Menyhért Péter tükrözi a LEHET MÁS POLITIKÁT. Ilyen a más politika. Támogatják is, vagy 2 %. Elenyésző kisebbség.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !