Megkínozták a csepeli áldozatot

Blikk.hu

Nem akart cinkosai szemébe nézni a szerb Dragan Bajic, akit a csepeli hajléktalangyilkosságok ügyében szerettek volna szembesíteni a bűntársaival – tudta meg a Blikk.

A Nemzeti Nyomozó Iroda még mindig gőzerővel dolgozik az öt gyilkosság és számos rablás ügyében. A legnehezebb dolga a rendőrségnek az egyik vélt áldozat, H. Viktor ügyében van, hiszen a férfi maradványait nem találták meg. Feltehetően nem is fogják, amennyiben igaz a bűnbanda vallomása, hogy a testet elégették, és a csontokat a Dunába dobták.

Éppen ezért a nyomozók egy szokatlan módszerhez folyamodtak: a vallomások alapján készítettek szakértői véleményt arról, hogy mennyit szenvedhetett, illetve milyen sérülései lehettek halála előtt H. Viktornak.

A férfit a vallomások szerint egy tisztás közepén hárman vascsővel összeverték, ezután az egyik sátorban megkínozták, majd kifosztották. Végül megkötözve, leragasztott szájjal, egy székhez rögzítve kihúzták a sátorból, és elvitték a vesztőhelyre, ahol felakasztották. Maradványait benzinnel lelocsolták, és felgyújtották.

Mint megírtuk, 2011. augusztus elején egy román állampolgár, M. Mátyás azt mondta a rendőröknek, hogy megverték, kifosztották, majd nyakig elásták, miközben bankkártyájának PIN kódját követelték tőle. A vallomása alapján az NNI elfogta a banda tagjait, Dragan Bajicot, Cs. Jánost, K. Krisztiánt és B. Zsoltot. Ekkor derült ki, hogy négy holttestet – egy nyáregyházi családot – rejt a csepeli szabad kikötőnél az erdő, a diósdi H. Viktort pedig eltűnt.

Forrás: Blikk.hu

10 hozzászólás “Megkínozták a csepeli áldozatot” bejegyzésre

  1. Jeniszej szerint:

    “A Nemzeti Nyomozó Iroda még mindig gőzerővel dolgozik az öt gyilkosság és számos rablás ügyében.”
    Azt monya a Fater: látod fiam ez a baj.
    Ezek még mindig csak a gőz energiáját hasznosítják, mint látjuk – rossz hatásfokkal. 😛

  2. "?!" szerint:

    Szörnyű hely lehet ez a Csepel!

    Az mszp-s vezetésű önkormányzat regnálása idején kettős gyilkosság!
    A fideszes vezetésű jelenlegi önkormányzat regnálása idején ötös gyilkosság!

    Mi lesz itt még, ha ez így foytatódik?!

  3. Gyurcsány-Bajnai tisztázta már magát?!
    Mert a zember sose tudhassa! 😛

  4. nagyapó szerint:

    Talán ez az a terület, amelyet a szocik eladtak, a pénzt felélték, de nehéz valamit is kezdeni, mert magánterület? Ugyanaz a helyzet, mint a két magára hagyott iskolánál?
    Eetásak! Nem kellet volna gondosabban gazdálkodni? Ez olyan bajnais stílus.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  5. "?!" szerint:

    Noé s „nagyapó”, Te mindenkit lekommunistázó volt mszmp-tag kriptaszökevény, hogy lehetsz ennyire lemaradva még a Csepeli Fidesz pártbrossúráiban leírtaktól is?!

    A tegnap 21:45-kor feltett kérdésedben volt pofád az észak-csepeli területtel kapcsolatban ugyanazt a megbukott hazugságot sugalni, hogy „az észak-csepeli területért kapott pénzt a szocik felélték”!

    Önkormányzati képviselőként illene már felfognod Te arcátlan kriptaszökevény, hogy régen megbukott a 2010. őszén Németh Szilárd szóró lapján, majd az Ábel Attila által szerkesztett Vörös Csepel című hazugsággyüjtemény 77. oldalán leírt hazug állításotok, miszerint „az észak-csepeli területért kapott sok pénz eltűnt örökre, és senki nem tudja megmondani, hogy a vegytiszta tolvajláson kívül azt mire költötték”?!

    Ezúton ismét felhívom a figyelmedet, Te amnéziában szenvedő kriptaszökevény, hogy a Borbély Lénárd által 2012. október 27-én beterjesztett 36 oldalas tájékoztatóból mindenki megtudhatta egyrészt azt, hogy a 2012. augusztus 31-ig elköltött pénzeket mire költötték el, másrészt azt, hogy az összes pénz eltűnéséről szóló hazugságotok ellenére, 2010. októberben a Németh Szilárd által vezetett fideszes társaság 3,6 milliárd Ft „északi pénzt” vett át örökségként a Tóth Mihály által vezetett mszp-s vezetéstől!
    (Ennek a 3,6 milliárd Ft-nak az átvételét viszont Ti két éven keresztül nyilvánvalóan azért tagadtátok, mert ezt a 3,6 milliárd Ft-ot el akartátok lopni!)

    Felhívom a figyelmedet továbbá arra is Te képviselőnek méltatlan hazugláda, hogy a 2013. április 25-re meghírdetett képviselő-testületi ülésre beterjesztett „Javaslat a 2012. évi pénzmaradvány felhasználására” című 93. sz. előterjesztés” 9. oldalán, a III/2 pontban, az északi pénzek eltűnéséről szóló hazugságotokat cáfoló alábbi szövegű határozati javaslatot olvashatod:
    „Csepel Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a 2.254.032 eFt északi bevétel maradványát a következő előirányzatokkal hagyja jóvá”. (Majd felsorolják ennek a részletezését.)

    Tehát, ez a minősített többséggel megszavazandó határozati javaslat minden értelmes ember számára azt jelenti, hogy pofátlan hazugság részedről az, hogy „a szocik felélték az észak-csepeli területért kapott pénzt”, hiszen a jövő héten a képviselő-testület az északi bevételből jelenleg meglévő 2 milliárd 254 millió 032 ezer Ft maradványról fog dönteni!

    Világos, Te sötét agyú, volt mszmp-tag kriptaszökevény?!

    Ceterum censeo… A köpönyegforgató volt kommunista „nagyapó”, ha kinyitja a száját vagy veri a billentyűzetet, akkor hazudik, ha kinyújtja kezét, akkor pedig lop.

  6. Jeniszej szerint:

    Azt monya a nagyapó, aki a mondatjel szerint egy “volt mszmp-tag kriptaszökevény” ,hogy magán terület ez ” – meg a ziskola is, amelyet a szocik eladtak, a pénzt felélték”.
    Magán területen bármit lehet tenni? – Ölni csalni, rabolni?
    Ez egy agyrém! 🙂

  7. Jeniszej szerint:

    A Fater foglalkozásköri ártalma, hogy messziről megérzi a büdös disznók szagát. 🙂

  8. Tóth Kati szerint:

    Ha jól emlékszem ez az a terület,amit Tóthék jó sok milliárdért eladtak,a pénzt eltapsolták,kis Manhattant,lagúnát,fürdő komplexumot vizionáltak oda.Ez lett belőle:hajléktalan tanya,gyilkosságok helyszíne,romhalmaz,gaz,más semmi.Ezt bírták a kommunisták Csepelen csinálni.Loptak,csaltak,hazudtak.Ezek tények.Nem emlékeztek a Szent Imre téren kifüggesztett tervekre?Na tervekre volt pénz doszt,A megvalósításra már nem is maradt.Úgy húztak el innen,hogy mindent vittek és csak a reménytelenség és a pusztulat maradt utánuk.

  9. John Doe szerint:

    nagyapo, akkor még nem volt sehol a Bajnai, a gyilkosságok idején meg már nem volt Bajnai, hanem Orbán volt.
    Diszgráfiás Kati, ?! laírta a bevétel “eltapsolását”. A befektető mit vizionált oda, azt árulja már el mindenkinek, hogyan függ össze az előző vezérkarral? Mindenhol vannak hajléktalanok. Gondolom, hogy a jelenlegi vezérkar jobban hasznosította volna, mikor a telek-ingatlan semmit sem ér.

  10. "?!" szerint:

    Buta Kata, Te ostoba gágogó háziszárnyas!

    Te csak arra emlékszel amely hazugságokat a fideszes vezetők a fejedbe programoztak!

    Röviden a tények:

    Az észak-csepeli terület eladását a fideszesek is megszavazták, és Németh Szilárd még a terült eladásával kapcsolatos fizetett funkciót is kapott az önkormányzattól!

    A területért kapott pénzből 3,6 milliárd Ft-ot (3600 millió Ft-ot) örökölt és vett át 2010. őszén a jelenlegi fideszes vezetés, csak ezt két éven keresztül letagadták!

    A jövőhéten csütörtökön tartandó képviselő testületi ülésen az mszp-s Tóth Mihályéktól átvett pénzből még meglévő 2.254.032 eFt (2254 millió Ft) “északi pénz” feladathoz rendeléséről fog dönteni a testület!

    Tóth Mihályék regnálása idején kettős gyilkosságot, Németh Szilárdék regnálása idején ötös gyilkosságot követtek el Csepelen!

    Frissítsd a sötét agyadba a fideszesek által beprogramozott elavult információkat Buta Kata!

    Ja, és tanulj meg írni és olvasni!

Itt lehet hozzászólni !