Dominika gyilkosa: Titokban találkoztunk!

Blikk.hu

Illusztráció

Titokban randevúzgatott gyilkosa D. Dominikával, akit múlt héten találtak holtan a Duna-parton – legalábbis ezt vallotta T. Zoltán a kihallgatásán.

A fiatalembert információink szerint a napokban hallgatták ki újra a nyomozók. T. Zoltán a vallomásban azt mondta, hogy Dominikával tavaly ismerkedett meg, és összebarátkoztak. A kapcsolat aztán elmélyült, állítólag néha találkozgattak is, vagy az interneten tartották a kapcsolatot. Mivel T. Zoltán szerint a tinilány szülei Dominikát tőle és a többi fiútól is tiltották, titokban kellett randevúzniuk. Így történt ez április 10-én is.

– Kellemes hangulatban sétálgattak, beszélgettek. Még rokon vonásokat is felfedeztek egymásban – magyarázta ügyfele vallomását Palotás Erzsébet, aki kegyeleti okokra hivatkozva nem akarta elárulni, mi történt ezután.

A Blikk azonban úgy tudja, T. Zoltán szexuálisan közeledett a lány felé, aki ezt visszautasította. Ekkor gurult dühbe a férfi, majd nekiesett a kamasznak.

Mint megírtuk, a kislány számítógépe és a térfigyelő kamerák felvételei vezették nyomra a rendőröket. T. Zoltánt már akkor faggatták Dominika hollétéről a zsaruk, amikor a lányt még keresték a kutyás mentőegységek. Amikor megtalálták, kiderült: a kamaszt gyilkosa fojtogatta, majd kegyetlenül bántalmazta. Azt egyelőre nem tudni, hogy a kislány már halott volt-e, amikor a férfi ütni kezdte, vagy csak elalélt, és ezért nem tudott védekezni, T. Zoltán mindenesetre a felismerhetetlenségig ütötte-verte a magatehetetlen gyereket.

– A rendőrök most összevetik a védencem által elmondottakat az egyéb információkkal – tette hozzá az ügyvédnő.

Úgy tudjuk, amikor a férfi a kihallgatáson felelevenítette a borzalmakat, lélekben újra átélte a történteket, mert hirtelen rosszul lett, és elájult. A nyomozók rohammentőt hívtak.

– Védencemet az események felidézése már az első kihallgatása során is megviselte. A rendőrök azonban felkészültek voltak – mondta az ügyvéd.

Forrás: Blikk.hu

Itt lehet hozzászólni !