Minden kiskutya gazdira talált

Mr. Gabee, Csepel.info

Mint arról februárban beszámoltunk Mr. Gabee, oldalunk külsős szerkesztője és Bernicske olvasónk borzalmas körülményekben élő embereken és állatokon segít. Most ismét egy újabb fejleményről számolnak be.

„Mint arról korábban említést tettünk, olvasói bejelentés alapján mentünk ki a Klapka utcából nyíló préris területre, ahol egy rettenetes kép tárult elénk. Azóta hetente több alkalommal látogatjuk meg az ott élőket, hogy esetenként kevés falattal, illetve néhány kedves szóval jobb kedvre derítsük őket.

Ahogy a cikkben beszámoltunk, az egyik pincsinek született öt kiskutyája (fenti kép), melyeknek a Csepel Infón keresztül sikerült új, csepeli gazdikat találni. Ezen felül a Zöld Zebra Állat- és Természetvédő Egyesület hatalmas segítségével kedvezményes összegért sikerült ezeket az állatokat különféle kötelező védőoltással beoltani, illetve chippel ellátni. Ezen felül a kiskutyák mamáját sikerült a Zöld Zebra közbenjárásával ivartalanítani, így elkerültük a további szaporulatot. Nagyon köszönjük a Zöld Zebra Állat- és Természetvédő Egyesület segítségét!”

Itt lehet hozzászólni !