Csepel DSE: ismét „nagyot szólt” a felkészülési torna

Csepel.hu

A Csepel Diáksport Egyesület ismét a kézilabda sportág, és annak lelkes művelőinek, s rajongóinak kedvére tett. A klub a tavaszi szünetet is kihasználva március 28-29-én rendezte meg hagyományos, utánpótlás felkészülési tornáját.

Az egyesület beszámolója szerint a 2002 és 2003-as leány és fiú korosztályok részére szerveztek ismét sikeres tornát, ahol 6 leány és 5 fiú csapat, megközelítőleg 200 gyerek küzdött meg a végső sikerért. A lelkes és mindvégig sportszerű szurkolói buzdítás mellett élvezetes és színvonalas találkozókra került sor, ahol nem maradtak jutalom nélkül sem a legjobb csapatok, sem a legjobb játékos, sem pedig a legjobb kapus. Az ÁMK tornacsarnok falai közé tökéletes családi hétvégét varázsoltak a klub vezetői és segítőik. 

A két nap leforgása alatt a csepeliek 13 mérkőzést játszottak, ahol a lány I. csapat a harmadik, a lány II. csapat az ötödik, míg a fiú csapat a második helyen ért célba.

Forrás: Csepel.hu

3 hozzászólás “Csepel DSE: ismét „nagyot szólt” a felkészülési torna” bejegyzésre

  1. nagyapó szerint:

    Mennyivel több szurkoló lehetett volna a Béke téren!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  2. maminti szerint:

    A Csepeli Diáksport Egyesületről annyit, hogy az én gyerekem a Széchenyi iskolába jár, minden félévben fizetjük ennek az egyesületnek a tagdíjat KÖTELEZŐEN, holott mi nem vagyunk ennek a tagja. Teljesen törvényellenes. Mindezért cserébe mit kapunk? Aki akar focizni, az focizhat az iskolában, vagy esetleg még van kézilabda. A nagy sportiskolában. Úszni a Katona suliba járunk, (oké, a Széchenyinek nincs uszodája) birkózni a Szárcsa iskolába. Ebben az iskolában focin meg kézilabdán kívül semmilyen sportlehetőség nincs. Mire is fizetjük ezt a tagdíjat? Mitől is hirdeti úgy magát ez az iskola, hogy nagy hangsúlyt fektetnek a sportra? A birkózóedző megkérdezte, hogy mi van, a Széchenyiben nincs tornaóra, mert a fiam nem tud bukfencezni normálisan. De van, heti három, de futnak körbe, mert az kényelmes a tanárnak. Oda kéne menni, lehajolni és megtanítani a hátrabukfencet pl dehát az fárasztó. Nulla sportoktatás van.

  3. mivanveled szerint:

    “a tagdíjat KÖTELEZŐEN, holott mi nem vagyunk ennek a tagja”

    ha tagdíjat fizetsz, akkor tag vagy 🙂
    az más dolog, hogy nem akarsz, de szerinted köteleznek erre. ez sem igaz. ha igaz lenne, az ténylg törvényellenes lenne. de ilyen nincs. valójában te teljesen önként is dalolva fizeted ezt az összeget, mert te azt hiszed, hogy kötelező. nem az. nyugodtan lépj ki az egyesületből.(a tagdíj nem fizetésével automatice megzűnik az egyesületi tagság gondolom)
    nem érhet semmi retorzió ezért, de a gyereked max az iskolai tornaórákon vehet részt.

    ha azon kívüli sportlehetőségre vágytok, akkor fizetni kell a tagdíjat. ha a gyerek máshol, mást sportol, akkor meg ezt kell mondani az iskolában, és nem kell fizetni.

    izé, a bukfenc nem ilyen csecsemőkori dolog? bukfencezni előbb tudtam, mint járni.

Itt lehet hozzászólni !