Kiváló formában a Világjátékokra készülő csepeli kick-boxosok

Csepel.hu

Kirobbanó formában vannak a Küzdősportok Világjátékára készülő hazai kick-boxosok. A magyar csapat gerincét adó csepeliek ismét bizonyították rátermettségüket, és beverekedték magukat a legjobbak közé.

A már biztos kvótások közül a csepeli Gömbös László (74 kg) és Veres Richárd (63 kg) is győzött a Milánóban megrendezett világkupán. A kvóta-várományos Mórádi Zsolt is remekelt, a csepeliek kiválósága két súlycsoportban is elindult (84 kg és 89 kg), és mindkettőt megnyerte. Ugyancsak duplázott Jároszkievicz Krisztián is, aki a 94 kilósok között és a +94 kilogrammos mezőnyben tarolt. A Grand Champion magyar, egészen pontosan csepeli  döntőt hozott (itt nincs súlycsoportos besorolás): Gömbös László Mórádi ellen nyert. A nyolcadik magyar aranyérmet pedig Imre Tamás (79 kg) szerezte.

„Úgy gondolom, hogy jól haladunk a munkával, ezt az eredményeink is bizonyítják. A versenynaptárunkban kiemelt helyet kap a szentpétervári Küzdősportok Világjátéka, amelyet októberben rendeznek. Külön energiákat mozgósítunk a US Openre való felkészülésre, hiszen ott gyakorlatilag elindul az a teljes mezőny, amellyel Szentpéterváron fogunk találkozni” – mondta Király István, a Csepeli KirályTeam vezetőedzője. A US Opent júliusban bonyolítják le Orlandóban.

Forrás: Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !