212 családon segített a Minden gyerek lakjon jól alapítvány

HírTV, Csepel.info

Tekintse meg a videót!

23 hozzászólás “212 családon segített a Minden gyerek lakjon jól alapítvány” bejegyzésre

 1. hajós szerint:

  Vessük össze azzal, hogy 30-40 ezer gyerek éhezik Magyarországon.

 2. Bugi szerint:

  A szocik ezért nem segítenek már csak elvből sem a szegényeken, mert minek, sok van belőlük. Ugye hajós?

 3. Gordon szerint:

  A videó szerint több mint 70 ezer gyereken segített eddig az alapítvány. Magyarország történetének legnagyobb alulról jövő és fenntartható szociális akciója zajlik a miniszterelnök főtanácsadójának jóvoltából.

 4. hajós szerint:

  Bugi, jelenleg négymillióan élnek a létminimum alatt Magyarországon. Ez 2010 óta ugrott meg jelentősen, annak köszönhetően, hogy a Fidesz-kormány leépítette a szociális ellátásokat.

 5. Tóth Kati szerint:

  hajóska ugye ezt te sem mondod komolyan?Jött a 2010 és egyből lett négymillió szegény.Milyen szociális ellátásokat épített le a kormány?Mit adott a bal oldali kormány,hogy felszámolja a szegénységet?Bár szerinted 2010 előtt mindenki jól élt,csak jött ez a csúnya jobb oldali kormány és mindjárt lett négymillió szegény.Ha visszajönnek az elvtársak,máris megszűnik a szegénység?Ilyen egyszerű?

 6. túróscsusza szerint:

  Ez hülyeség, hajós! Menjél el akármelyik plázába és nézd meg, majd tele a parkolója, mennyire tömve vannak a kajáldái -pedig 2 rugó alatt alatt nem nagyon lehet jóllakni semelyik (gyors)étteremben. A Teszkóban minden harmadik-negyedik vásárló megpúpozott bevásárlókocsival távozik és nem a buszmegállóhoz megy, hanem az autójához. A húsvéti hosszúhétvégén a wellness-központok, vendéglátóhelyek forgalma csak az időjárásnak köszönhetően esett vissza. Rendszeresek a dugók a forgalmas útvonalakon, mert olyan sok a személyautó (és nem az öreg csotrogányok vannak többségben). Dugig vannak a mozik, színházak nézőterei, a szórakozóhelyek telházon felül üzemelnek, egyre több pizzafutár szaladgál a városban, a fiatalok a legújabb Iphone-okat nyomkodják. Ömlenek a reklámhirdetések mindenhonnan, napi kb. negyedkiló szóróanyagot ürítek a postaládámból…

  A létminimum alatt élők statisztikája azért nem hiteles, mert sokan feketén dolgoznak illetve minimálbérre vannak bejelentve (miközben a fizetésük másik részét kézbe kapják). Az iparosoknak, szerelőknek zsebbe szokás fizetni, a vállalkozók minél több költséget igyekeznek elszámolni, stb. Tehát mindenki ahol tud, ott igyekszik lefaragni a bevallott jövedelmén. Én a lakosság 5%-ára teszem a ténylegesen nyomorban élők számát, ami persze még így is jelentős szám, de a négy milliótól (40%) messze van.

 7. vitéz bihari Grün szerint:

  “Eljöhet a nap, amikor Orbán Viktor Simor Andrástól kap fejmosást
  Simor Andrást választották meg az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) egyik alelnökévé. A március elején a magyar jegybankelnöki széket elhagyó Simor vélhetően az ország- és szektorstratégiák létrehozásáért lesz felelős, megbízatása 4 évre szól. Posztja az egyik legfontosabb az EBRD struktúrájában, alelnökből összesen öt van, hasonlóan fontos pozícióban magyar szakember még nem volt. Simorhoz tartozik majd a kormányokkal történő kapcsolattartás – így ő tárgyal majd az EBRD nevében az Orbán-kormánnyal is.”
  .
  Mégse ment a zEBRD-hez?!
  Inkább engedett a csábításnak és nyitott egy jobban fizető fodrász-szalont itthon?!
  “Magyarország megújul!” ))) 😛 (((
  .
  http://hvg.hu/gazdasag/20130331_es_akkor_majd_Simor_megmossa_Orban_fejet

 8. GONDOLKODÓ! szerint:

  TTTTT. vitéz bihari Grün szerint:
  2013. április 01., hétfő – 08:54

  “Simor Andrást választották meg az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) egyik alelnökévé.”

  ISZONYÚ SOKBA került ez a magyar adófizetőknek. Akik kőkeményen fizették az extra kamatokat, jutalékokat a virtuális befektetések után!

  Lám, aki garanciát vállalt minderre, megjutalmazottá vált.
  Ez semmi féle korrupciót, összefonódást nem feltételez, hiszen az EU-által is hozott törvényeknek megfelelően biztosítottá vált a TŐKE szabad áramlása!!!
  Ez volt a fő feladata, a vele szemben támasztott elvárásoknak max. megfelelt.
  E terület, szervezet szokásai úgy kívánják, hogy bőségesen megjutalmazzák.

  MEGTÖRTÉNT!!!

 9. GONDOLKODÓ! szerint:

  TÖBBEK KÖZÖTT, EZÉRT IS ÉHEZNEK ILY SOKAN, S VANNAK MUNKA NÉLKÜL.
  A virtuális tőke szabad áramlása felgyorsította, megsokszorozta a súlyos társadalmi problémákat, eszkalálódóvá tette.

 10. felix szerint:

  T. Gondolkodó!
  Azért ezt illene kifejteni.

 11. hajós szerint:

  túróscsusza, nem a plázákban kell nézelődni, elég, ha itt Csepelen figyeled a hozzáférhető szemeteskonténereket, amelyek az utcán vannak és nincsenek lezárva (ilyenekből persze egyre kevesebb van). Folyamatos a forgalom, a guberálók jóformán egymásnak adják a “kilincset”. Hosszasan búvárkodnak, még a penészes kenyeret is elviszik.
  De elég lett volna megnézned, mekkora sor állt a tegnapelőtti ételosztáson:
  http://fideszfigyelo.blog.hu/2013/03/30/dobbenetes_tomeg_az_etelosztason

  S vajon mit szólsz te annak a nyomorék nőnek a történetéhez, aki Szegeden egy étkezdében a maradék ételt kunyerálta, s erre a rendőrök 50 ezer Ft-ra büntették? Szociális gondoskodás Fidesz módra.

 12. gyalog szerint:

  GONDOLKODÓ! szerint:
  2013. április 01., hétfő – 12:51

  TÖBBEK KÖZÖTT, EZÉRT IS ÉHEZNEK ILY SOKAN, S VANNAK MUNKA NÉLKÜL.

  Szép az, amikor egy MNB-elnök keresztülhúzza a 2/3 számításait, és a tökéletes társadalmi együttműködést a remekül kormányzó Utódpárttal. Ez a Simor egy zseni! Pláne, hogy félpénzért csinálta. Lehet, hogy félcédulás, és nem zseni?
  Hm… 🙂

  Egyszóval, vicces fiú vagy GONDOLKODÓ!

  Szeretettel, gyalog

 13. Gordon szerint:

  A csepeli Mszp anno kiírta a honlapjára, hogy “nincs ingyenebéd, mindenért fizetni kell”.

  Szolidaritásból megbuktak, most mégis visszamásznának a hatalomba, de jelenleg csak 9%-ra telik, és tudjuk: az édeskevés.

  A szegénység elleni küzdelemhez cselekvőképes kormányra és alulról jövő kezdeményezésekre van szükség. Ez ma adott, az etánsak pedig szégyelljék magukat amiatt hogy hátat fordítottak a szegényeknek.

 14. felix szerint:

  Gondolkodj el azon, hogy hány éve van kiírva és még mindig nem jöttél rá, hogy mit jelent.
  Ennyi vagy.

 15. Gordon szerint:

  Azt jelenti, hogy belerúgtatok a szegényekbe. Nem véletlenül álltatok át a melósok oldaláról a nagy- és pénztőke oldalára. Így lettetek kisdobosokból offshore lovagok.

 16. felix szerint:

  Mondom, hogy nem érted.
  Olvasgasd!

 17. Gordon szerint:

  Értem, és a társadalom is érti.
  Ezért lettetek kétharmaddal elzavarva.

 18. felix szerint:

  Talán egy két szóval kifejthetnéd.

 19. félix!
  Ne értékeld túl Röfikét!
  Kifejteni, gondolkodni?! Az fejtöréssel jár!
  Neki attól izomláza van! 😛

 20. munkás szerint:

  Munkát, kenyeret !!!

 21. felix szerint:

  v.b. Grün!
  Ilyenkor egy időre elhallgat, vagy végleg távozik az oldalról.
  Tapasztalat.

 22. félix!
  Mint a zéji bogár?!
  “Nagyot koppan azután elhallgat!” ))) 😛 (((

 23. hajós szerint:

  Magyarországon sok olyan gyerek él, aki nem látott még húst. S nem azért, mert a szülei vegetáriánusok, hanem mert olyan szegények, hogy nem futja rá. Krumplin, tésztán élnek. Milyen az, amikor a tízéves gyerek, mikor eléteszik a húst, megkérdezi, ez meg micsoda, hogyan kell ezt enni, mert ő még ilyet nem látott?

Itt lehet hozzászólni !