Egy ház foglalta el az M0-ás külső sávját

Index

Több kilométeres dugó volt csütörtökön reggel az M0-s autóúton.

A 18-as kilométer közelében, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon műszaki hiba miatt megállt egy sertésszállító teherautó, ettől nem tudott továbbhaladni egy külön útvonalengedéllyel közlekedő tréler, tudtuk meg az ORFK kommunikációs szolgálatától. A tréler egy könnyűszerkezetes kisházat szállított, amiről több fotót is kaptunk egy olvasónktól. Az Útinform tájékoztatása szerint a forgalom 8.40-kor indult meg mindkét sávon.

8 hozzászólás “Egy ház foglalta el az M0-ás külső sávját” bejegyzésre

  1. belekotkot szerint:

    Azt nem értem hogy mit csináltak órákon keresztül. A kisteherautó kb. 100m-re állt meg a lehajtótól. Ennél a lehajtónál van az autópálya mérnökség. Kb. 10 perc alatt oda lehetett volna vinni egy vontatót és eltüntetni a kisteherautót.Én 6.45-kor mentem el mellette a másik sávon és akkor még csak annyi volt hogy 2 rendőr irányította az autókat el a ház mellett, de a dugó már messze át ért a budai oldalra.

  2. Szabadságharcosok útja mindig rögös szerint:

    Hát ez kurva jó, ha nem a csepel.info-n olvasom, azt hinném román autópályán történhet csak ilyen 😉

    Jópofa az a házikó, ilyenbe is bele lehetne tenni a kilakoltatott embereket, akik felelőtlen hitelfelvételükkel elvesztették ingatlanjaikat….. kb 150 000 Ft egy ilyen kis könnyűszerkezetes vityiló, a jobb olyan 300 000 Ft

  3. Mennyit lehet fogni 150 000 forint/házon?!
    Na neeeeeeeeee! ))) 😛 (((

  4. Jeniszej szerint:

    Olvasom: 🙂

    http://www.hir24.hu/gazdasag/2013/03/28/olhet-a-husveti-sonka/

    “Ölhet a húsvéti sonka
    Az RTLII Forró nyomon stábja által bevizsgáltatott húsvéti sonkák egyharmada megbukott az ellenőrzések során. Hogy kerül Staphylococcus aureus baktérium az ünnepi tányérra?”

  5. Jeniszej szerint:

    http://www.vezess.hu/hirek/szabalyos_autosokat_buntette_rendorseg/42979/#aktualisdoboz
    Az ombudsman vizsgálata szerint a rendőrök úgy büntették meg az autósokat, hogy azok szabályosan közlekedtek.

  6. mind_the_gap szerint:

    Mostanában titkolják mikor lesz végre kész az Mhulla. Korábban idén nyár volt a határidő, de a titkolózásból kiindulva inkább jövő tavasz lesz.
    Az Mhulla felett átívelő gerincút darabról is titkolóznak..

  7. John Doe szerint:

    mind_the_gap szerint, késül egy ideje, igaz az előző kormány kezdte el, akkor még haladt is. Azt tegyük hozzá, télen inkább ne csinálják, mert még nyáron sem biztos a sikeres munka.

Itt lehet hozzászólni !