Rezsicsökkentés: Németh Szilárd az M1 Ma reggel és az ATV Egyenes beszéd című műsorának vendége volt

MTV.hu/ATV.hu

Németh Szilárd országgyűlési képviselő, Csepel polgármestere, a rezsicsökkentés végrehajtását ellenőrző munkacsoport vezetője Obersovszky Péter, továbbá Kálmán Olga vendége volt március 27-én.

Az MTV felvétele megtekinthető ide kattintva.

Az ATV felvétele megtekinthető ide kattintva.

Forrás: MTV, ATV

12 hozzászólás “Rezsicsökkentés: Németh Szilárd az M1 Ma reggel és az ATV Egyenes beszéd című műsorának vendége volt” bejegyzésre

  1. kispajtás szerint:

    A tíz százalékos rezsicsökkentés együtt jár a gáz fűtőértékének és a távfűtésbe betáplált hőmennyiségnek a csökkenésével, így ezt elektromos készülékek rásegítésével kell pótolni.
    Akkor milyen rezsicsökkentésről is beszélünk? Csessze meg a parlamenti vizsgálóbizottság a tudományát a márciusi télben!!!

    Amióta ez a rezsicsökkentéses mizéria zajlik, azóta a távfűtőművek lejjebb csavarta a fűtést, a lakásokban jó, ha 18, max. 19 fokos hőmérséklet van.
    A nagy tudományos fokozattal rendelkező nagyapó, Gordon, Bugi, Manitu és a többi csaholónak elárulom, hogy a szolgáltató sem hülye, pont annyival csökkenti a szolgáltatást, amennyivel kevesebb pénzhez jut, a fogyasztók meg dideregnek.
    Nesze, neked Fidesz kampány, ezt jól beszippantottátok!!!

    Németh Szilárd úr bizottságának azt is ellenőriznie kellene, hogy közben a szolgáltatás minősége változik-e…, egyébként egy nem túl jól sikerült kampányfogás vagy a politikai karrierépítés kudarca lesz a rezsicsökkentés históriája.

  2. Axor szerint:

    kispajtás
    Német fele pénzt fizeti gázért mint a magyar azt mégsem fagynak meg telente.
    Az áram díja fele, azt mégis van világítás minden faluba.
    Pedig négyszeresét keresik havonta.

  3. ebihal szerint:

    Axor!
    Olvasgasd az energiainfót vagy a portfoliót, ott le van írva, hogy mi mennyi!

  4. Gordon szerint:

    Kell a rezsicsökkentés!

    Kispajtitól kérdezem, hogy a záram 10 százalékkal kevésbé ráz mióta – a számla szerint – ócsób lett? /Ha szerinte igen, akkor prezentálhatná (kétújj!)./

    Továbbá kérdezem tőle, hogy a gáz háromszor jobban melegített-e, miután a szociálisan jó ideje érzéketlen nagytőkepárti etánsak háromszorosára emelték fel a zárát???

  5. John Doe szerint:

    Gordon, a gáz fűtőértéke papíron nőtt, mióta olcsóbb.

  6. John Doe szerint:

    Axor, Ön tekintse meg az EU-s árakat, ott az igazság. Google, linkeltem már eleget.

  7. "?!" szerint:

    Igen. Kell a rezsicsökkentés, de visszamenőleg azokra az évekre is kell, amely években a Fővárosi Közgyűlés tagjaként pofátlanul (vagy pancserként) Szilárdunk is megszavazta az extra profitot tartalmazó távfűtési díjat, ivóvízdíjat, szennyvízdíjat, és kéményseprő szolgáltatási díjat a Fővárosi Közgyűlésben!

    Kell a rezsicsökkentés, de legalább 3 évre visszamenőleg, a másik rezsibohóc Fónagy János minisztériuma (a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium) által az előző 3 évben pofátlanul (vagy pancserként) jóváhagyott extra profitot tartalmazó gázárak és áramárak után is!

    Ha a fent említett két rezsibohóc által korábban megszavazott, illetve jóváhagyott hatósági árak tényleg extra profitot tartalmaztak, akkor minimális tisztesség esetén is illene visszafizetni a lakosság részére a rezsibohócok hozzá nem értése miatt a lakosságtól az elmúlt években indokolatlanul beszedett extra profitot is!

    A fentieken felül az a véleményem, hogy a visszamenőleges rezsicsökkentés mellett, elrettentő összegű bírságot kellene kiszabni minden olyan személyre, akik az extra profitot tartalmazó díjakat a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumban korábban jóváhagyták, vagy a Fővárosi Közgyűlésben megszavazták!

    Szerintem ugyanis nem elég az, hogy (mint Németh Szilárd a sajtótájékoztatójukon elmondta) a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság bírságot szab ki a GDF Suezre és az ELMŰ-re a hibás számlák kibocsátásáért!
    Az extra profitot tartalmazó árakat jóváhagyó vagy megszavazó főbűnösöknek is meg kellene kapni a méltó büntetésüket a lakosság megkárosításáért!

  8. kispajtás szerint:

    Gordon, van már óriásplakát, ami előtt imára borulhatsz és elmormoghatod a hülyeségeidet.
    De ettől még a tények tények maradnak.

  9. magyar szerint:

    Rezsit kell csökkenteni,és kész!A multik meg takarodjanak ki innen!Eleget raboltak a Nemzettől!

  10. Gordon szerint:

    Kell a rezsicsökkentés!

    Mszp kormány meg nem kell, mert valójában bankárkormány lenne.

  11. hajós szerint:

    Kell a rezsimcsökkentés!

  12. Gordon szerint:

    Hajós nyitott kapukat dönget: A rezsimcsökkentés ugyanis már 2010 tavaszán bekövetkezett.

Itt lehet hozzászólni !