HÉV-baleset: Ma temetik el F. Dávidot Ózdon

Csepel.hu

Ma délután fél 3-kor temetik el F. Dávidot Ózdon. Az elhunyt fiatalember korábbi klubja, az Ózdi FC gyászközleményben számol be sporttársuk tragikus elvesztéséről.

Az Athletico 07 Budapest FC futballcsapata, amelyben a fiatal labdarúgó utoljára focizott, hétvégi mérkőzésén fekete mezben lépett pályára, s még a sérültek is játékra jelentkeztek csapattársuk emléke előtt tisztelegve. Noha a mérkőzést elveszítették, a csapat által szerzett három gólt F. Dávid csatár javára írták. „Mesterhármassal búcsúzott csapatunktól F. Dávid” – adták hírül Facebook oldalukon.

27 hozzászólás “HÉV-baleset: Ma temetik el F. Dávidot Ózdon” bejegyzésre

  1. Schneider Ádám szerint:

    remélem utána szemtanukat is keresnek, akik látták a temetést. 😛

  2. xyxyxy szerint:

    Schneider Ádám, azt kívánom neked, hogy éld át, amit most azok, akik ma búcsúztatták Dávidot!

  3. Schneider Ádám szerint:

    mármint hogy nem hagyják békében nyugodni, hanem naponta nyammognak a halálán? kösz, nem, engem nyugtat a tudat, hogy nem vagyok ilyen gusztustalan tunkoló alak.

  4. haga szerint:

    Te egy semmirekellő méltatlan ember vagy, békében nyugszik viszont a családja és mi baráti talán szeretnénk megtudni mi is lett vele.

  5. Schneider Ádám szerint:

    akkor kérdezzétek meg a HÉV sofőrt vagy a rendőrséget.

  6. Schneider Ádám szerint:

    ha meg lehet minősíteni, ismeretlenül, akkor te pedig egy fasszopó buzeráns vagy.
    csak hogy alkalmazkodjak a vitakultúrádhoz.

  7. Z.András szerint:

    “szigetország szerint:
    2013. március 07., csütörtök – 17:08 Kedves hozzátartozók, barátok, ózdiak!Azok helyett is bocsánatot kérek, akik ezt nem tették meg itt a fórumon azok után, hogy elveszítettünk egy fiatalembert. Szégyellem magam, hogy néhány fórumozónak az volt a legnagyobb baja, hogy elkéstek a munkából vagy az iskolából.Szégyellem magam, hogy néhányan ízléstelen, gyalázkodó megjegyzéseket tettek egy elhunyt fiatallal kapcsolatban. Higgyétek el, hogy a csepeliek többségéből nem veszett ki az emberség, s együtt gyászol az ózdiakkal!”
    Ez úgy gondolom mindent elmond.

  8. xyxyxy szerint:

    A semmirekellő, méltatlan és a fasszopó buzeráns nem egy vitakultúra…. Amúgy meg ha nem érdekel ne olvasd, van akit érdekel és másképp nem tud információkhoz jutni. Gratulálok Neked ismét!

  9. Z.András szerint:

    xyxyxy szerint:
    Remélem ez nem nekem szól! Ha igen, akkor nem olvastad a többi kommentet.
    Hozzám igei s közel állt Dávid, Alex, Bandi.
    És mélyen lesújtott minket a halála.

  10. Z.András szerint:

    „xyxyxy szerint:
    2013. március 09., szombat – 09:36
    A semmirekellő, méltatlan és a fasszopó buzeráns nem egy vitakultúra…. Amúgy meg ha nem érdekel ne olvasd, van akit érdekel és másképp nem tud információkhoz jutni. Gratulálok Neked ismét!”
    Én ilyeneket nem írtam!! Egyébként meg nem állok levelezésben xyz-vel.

  11. xyxyxy szerint:

    Nem, nem, ez Schneider Ádámnak szól.

  12. xyxyxy szerint:

    Elnézést ha félreérthető voltam. Hozzánk is közel álltak.

  13. Edit szerint:

    Schneider Ádám…

    “remélem utána szemtanukat is keresnek, akik látták a temetést.”….nem tudom Téged/Önt Anya szült-e erre a világra?????…undorító egy alak vagy/lehetsz!!!!!…a korod nem derül ki a hozzászólásodból,de kívánom tudd meg mit érzehetnek a szülők,
    tesvérek,barátok,nagyszülők…többet nem írnék Neked,mert félek,hogy kijönne belőlem az “állat”…szégyen,hogy ilyen nem tudom kik vagy mik élnek a Földön!

  14. Csernus szerint:

    Nem kell ezzel a schneider gyerekkel foglalkozni,fogyatékos ,mint az atom.Hagyjátok a hozzászólásait komment nélkül,majd megunja és hazamegy.Ha van neki hazája!Öt évig kezeltem,eredménytelenül.Gyerekkori pszichés zavara és üldözési mániája van.Ne bántsátok inkább segítsétek a gyógyulásban.

  15. Schneider Ádám szerint:

    ja, értem, aki nem áll be bégetni, az a rossz.
    akkor beállok én is bégetni: mennyien voltak a temetésen? sokan? vittek sok virágot? nagyon megsiratták? minden barátja elment? volt aki paiapcsot vitt? szépen felöltöztették? vagy hamvasztás volt? hányan enegdték le a koporsót? barkas vitte a gyászementen vagy puli?
    ezek a kérdések mind hagyják nyugodni békében, UGYE?
    látom a gondolkodás nehéz itt sok ember számára.

  16. Csak egy kérdés!
    Régi jó szokás szerint raktak annyit a zsebeibe amennyiért már érdemes kiásni?!

  17. xyxyxy szerint:

    És S. Ádám, ezeket a kérdéseket mégis hol olvastad????? Kérdem én…. Mivel én úgy vettem észre, hogy a megjelent cikkek alatt a kommentelők többsége azzal volt elfoglalva mi is történhetett szegény Dáviddal, nem azzal hogy hogyan zajlott a temetés. Te teljes képzavarban vagy! Nem vagy normális! Amúgy sincs ehhez a dologhoz semmi közöd.

  18. xyxyxy szerint:

    Egy gusztustalan ember vagy, írhatsz bármit, bárkinek és bárhol!!!!!

  19. Jeniszej szerint:

    Mitől is halt meg szegény fiatal ember? Már tudja valaki? 🙂

  20. Edit szerint:

    Undorító alakok vagytok…húzzatok…a p*csába….semmi közötök a dolgokhoz…szégyen,hogy embernek születtetek!

  21. Edit szerint:

    Dávid békében nyugszik…a család számára lenne fontos a miértekre a válasz!

  22. K.S szerint:

    Schneider Ádám, te kis agyatlan buzeráns azért nem tudod átérezni ennek a balesetnek a terhét, mert gondolom 1 barátod sincs a számítógépeden kívül.. A gondolkodás itt számodra a legnehezebb. Igen sokan voltak a temetésen, ellentétben majd a tieddel ilyen szánalmas ember temetésére mint te vagy még a pap is elfelejt elmenni….

  23. Gabike szerint:

    Tényleg február 28-a óta visszatérek, erre a nekem nagyon nem szimpatikus oldalra. Miért? mert Dáviddal kapcsolatos fejlemények érdekelnének. Nagyon sajnálom szegényt, még egyszer őszínte részvétem az Őt szeretőknek. De ez a fiatal ember, biztos hogy nem véletlenül halt meg. Az igazság szolgáltatásban nem igen bízom, kellemetlen a sok jelentést írni. Kényelmesebb nem kinyomozni az ügyet.
    De senki ne feledje, ha csak nem helikopterrel közlekedik, bár kivel megeshet hasonló eset, vagy a fiával, vagy az unokájával. S. Ádám remélem Te leszel a következő, érzéketlen, gonosz, emberbőrbe bújt ördög vagy.
    Nem ismertem Dávidot, de sosem fogom elfelejteni, ahogy ott a töltésen láttam.

  24. Edit szerint:

    Kedves Gabike! Az össze hozzászólásból a Tiéd volt számomra a legszimpatikusabb és úgy érzem,gondolom Te valóban a tényeket írtad le…nem tettél hozzá semmit csak őszintén amit láttál és megrendített…én napi kapcsolatban vagyok a családdal és tudom nem hozná vissza szegény fiukat,Dávidot a teljes igazság megismerése,de megnyugvást adna /egy kicsit/ a tények pontos ismerete!…köszönet,hogy EMBER vagy és valóban érdekel mi történhetett február 28.-án!

  25. Unom szerint:

    Unom az oda-vissza sértegetéseiteket, aki nem tud kulturáltan válaszolni egy kulturálatlan hozzászólásra, az lesüllyed a kezdeményező szintjére!!! Aki így támadja és hasonló hangnemben/kifejezésekkel próbálja védeni is az érintett balesetet szenvedőt, az vessen magára.
    Akinek nem célja megtudni, hogy az igazságra fény derüljön, (azaz a megannyi felsorolt igazság közül egyet bizonyítsanak), az ne pazarolja az idejét és másokét sem az idétlen, értelmetlen, kulurálatlan hozzászólásaival, mert csak saját magát minősíti le. Itt kérem F. Dávid halálának valódi okára vagyunk kíváncsiak. A többi tényferdítő nem érdekel. Bár sajnos nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy méginkább összezavarják a már eleve kusza szálakat.
    Itt az igazi egyszerűnek tűnő kérdések, hogy MILYEN TÁRGYAK TŰNTEK EL TŐLE (pl. amit nem értek, hogy a mobilját, a tárcáját sehol sem említik!! :O Pedig, ha a tárca nála volt és üres, akkor egyértelmű, ha nem volt nála, akkor még egyértelműbb), A SZERVEZETÉBEN TALÁLTAK E MANIPULATÍV SZERT, VAN E NYOMA BÁNTALMAZÁSNAK?????????? És persze a mozdonyvezető vallomása is túl ködös. Értékelném, ha megismerkedne az internettel és venné a fáradtságot, hogy a több mint száz hozzászólót és annál is több érdeklődőt felvilágosítaná… :\\
    Akartam volna ide egy linket a kulturált viselkedésről: …
    De most már nem igazán ajnálom azt sem, hogy Google-ben rákeressetek. Mivel az első találat eleve megcáfolja a tényt, miszerint kulturáltan kell viselkedniük az embereknek. Még példákat is hoz rá, hogy miért nem szabad kulturáltnak lennünk.. :SSSSSSSS Ezek után már rajtatok sem lepődöm meg. Csupán sajnállak titeket. (Tisztelet a ritka kivételnek!)

  26. Liza szerint:

    Oszinte rèszvètem a csalàdnak ès azoknak akik ismertèk ès szerettèk Dàvid! 🙁 Csak egy kèrdès amit nem èrtek mièrt Ozdon helyeztèk nyugalomba? Ozdi volt? Csak mert èn is az vagyok valamint Csepelen is èltem a pàrommal èvekig…. ès nem èrtettem hogy lehet Ozd-csepel kapcsolat ebben a dologban. Mèg 1x oszinte rèszvètem a szeretteinek! 🙁

  27. Jeniszej szerint:

    Micsurin
    – Hallotta, István gazda? Micsurin keresztezte a magyar parasztot a szederindával!
    – És mi lett az eredmény?
    – Azóta földönfutó a magyar paraszt.

Itt lehet hozzászólni !