Rezsicsökkentés: Nincs együttműködés – törvénymódosítás a szolgáltatók ellen

MTV videótár/Csepel.hu

A február 28-i Ma Reggel vendége Németh Szilárd országgyűlési képviselő, Csepel polgármestere, a rezsicsökkentést ellenőrző munkacsoport vezetője volt.

A felvételt megtekinthetik ide kattintva.

Forrás: Csepel.hu

20 hozzászólás “Rezsicsökkentés: Nincs együttműködés – törvénymódosítás a szolgáltatók ellen” bejegyzésre

  1. Jeniszej szerint:

    Végre ezek a szemetek ellen valaki fel meri emelni a szavát.
    Olyan meleget csinyáltak január hónapban, a lakásokban, hogy nyitott ablakok mellett bírtuk csak elviselni a meleget a földszinten.
    Most meg olyan hatalmas összegű számlákat küldenek, mint amire még soha nem volt példa.
    Jó nagy marhaság volt az energia ipart privatizálni, mert ezek a bankokkal együtt gátlástalanul kifosztják az országot és a szegény panellakó embereket.
    Minimál bérektől, a valóságtól elszabadult energia árakat már képtelenek az emberek fizetni akkor, amikor több ezer lakás árverezését kezdik meg az idegenek által üzemeltetett bankok és a zapek.

  2. "?!" szerint:

    Minden hólyag kidurran vagy leereszt egyszer, még az N.SZ. monogramú is!

  3. Szigetjáró szerint:

    Csak utánad púpos!

  4. Gordon szerint:

    Németh keményen bevert nekik egyet (dőlnek balra).
    Gondolom a zelmű mindent megtesz majd azért, hogy a nagytőke pártjai (MSZP-DK-Nem együtt 2013 tagjai- LMP üszkös romjai stb.) visszakússzanak egyszer a hatalomra. Aztán megint kétszer annyiba kerül majd a villany az embereknek!

    Ez volt, ilyen az MSZP és a libás Bajnai.

    Soha többet MSZP!
    Soha többet libás Bajnai!

  5. "?!" szerint:

    Kedves “Szigetjáró”!

    Abban igazad van, hogy “csak utánam” fog kidurranni vagy leereszteni, mert nekem nem sok van hátra.
    Abban azonban tévedsz kedves “Szigetjáró”, hogy én lennék púpos, mert púpos a szájbabaszott kurva anyád, és az akit Ő a személyedben a világra szart.
    Ugye elismered ezt a csekély tévedésed, kedves “Szigetjáró”?!

  6. Jeniszej szerint:

    Trágárság minősít.

  7. Jeniszej szerint:

    Ki az a “púpos”?
    Csak nem a Notre-Dame-i toronyőr – Quasimodo.
    A púpos a … vízért könyörög, de csak egyetlen személy szánja meg szenvedéseiért és itatja meg, Esmeralda. Ettől kezdve a harangozó mérhetetlen hálát és szerelmet érez a jóságos lány iránt
    )))))) 😀 (((((

  8. Jeniszej szerint:

    Bátor ember a polgármesterünk! – le a kalappal előtte, mert mer a töke ellen tenni. – Monya a Fater.
    A biztos, ha rajta múlt volna, akkor nem sajátítják ki maguknak a kommunisták a nemzetközi munkásmozgalom jelképét a zötágú vörös csillagot.
    🙂

  9. Szigetjáró szerint:

    Vigyázz Pabar, mert ez már büntetőjogi kategória!

  10. "?!" szerint:

    Pontosa annyira büntetőjogi kategória kedves “Szigetjáró”, mint álnév mögött vitézkedve olyan negatív jelzők osztogatása másokra, mint amely jelzők a tükörben általad látott személyt és körülötted lévő személyeket jellemzik!

    Ugye látod “szörnyen kedves szigetjáró”, hogy én olyan jó vagyok hozzád, mint okos apa a hülye gyerekéhez, és még ebben is egyetértek veled?!

  11. oltós szerint:

    Mielőbb vissza kéne csinálni a rezsicsökkentést, különben nagy baj lesz! Szerintem inkább az emelés lett volna indokolt, mint csökkenteni. Remélem ezt sokan is belátják. Kell a pénz a szolgáltatóknak, hogy a színvonal ne zuhanjon.

  12. Szigetjáró szerint:

    Nagyon okos vagy púpos, de én nem téged jellemeztelek, hanem az itt használt nevedet, ugyanis az olyan mint egy púp. Viszont az ezt követő reakciód után annyival módosítom állításom, hogy mégis csak te vagy a púp, méghozzá mindannyiunk seggén.

  13. csapajev szerint:

    A témáról…www.galamus.hu/index.php?option=com
    varanus.blog.hu/2013/02/27/ a kozmu paraszt ne lazadjon

  14. "?!" szerint:

    Kedves “Szigetjáró”!

    Gratulálok a 15:04-kor küldött már-már szinte filozófiai fejtegetésnek tekinthető okoskodásodhoz, de azért mégis teszek néhány észrevételt az általad leírtakhoz!

    1.) Én itt nem használok semmilyen nevet, és csak szánni tudom azokat akik az azonosításomhoz együtt használt kérdőjelet és felkiáltójelet nem ismerik fel és azokat együtt egy púpnak nézik.
    Megjegyzem, hogy az azonosításomhoz választott két írásjel azt hivatott szimbolizálni, hogy ha tehetem akkor kérdésekkel igyekszem leleplezni a sumákolást. A felkiáltójel pedig azt szimbolizálja, hogy nem hagyom szó nélkül a sumákok hazugságait.

    Például:

    Többször szót emeltem a rezsicsökkentés címén folytatott hazugságkampány ellen is, mert az ügyet átlátni képes volt árszakértőként állítom, hogy Németh Szilárdék itt egy önmagukkal folytatott harcot próbálnak úgy beállítani, mint ha a valóságban a “gaz” szolgáltatókkal folytatnának harcot a lakosság érdekében!

    Pedig a valóság az, hogy a lakossági villamosenergia szolgáltatás és gázszolgáltatás árát, és annak számlázási formáját sok év óta (az utóbbi 3 évben is) minden esetben a Nemzeti Energia Hivatal állapította meg és Nemzeti Fejlesztési Minisztérium hagyta jóvá, és az általuk megállapított árak ellen a szolgáltatóknak fellebbezési joguk nincs.

    Tehát, ha ezek az árak a lakosság érdekeinek sérelmére extra profitot tartalmaztak, akkor azért nem a szolgáltatók, hanem az ügyben Fónagy János által képviselt Nemzeti Fejlesztési Minisztérium marasztalható el!

    A probléma megszüntetése érdekében nem a Németh Szilárd által bemutatott permanens szabadságharcot kellene imitálni, hanem Orbán Viktornak már 3 évvel ezelőtt utasítani kellett volna a minisztert, hogy az extra profit mértékével csökkentsék ezeknek a szolgáltatásoknak az árait! (Feltéve, ha igaz az, hogy az árakban tényleg extra profit lett jóváhagyva!)

    A távfűtés, a víz- és csatorna szolgáltatás, valamint a kéményseprő szolgáltatás árának csökkentésével kapcsolatban Németh Szilárd által előadott szabadságharc pedig még a villany- és a gázszolgáltatás árcsökkentése kapcsán bemutatott színjátéknál is arcátlanabb mutatvány, mert ezeknek a szolgáltatásoknak az árait az a Fővárosi Közgyűlés szokta jóváhagyni, amelynek Németh Szilárd is olyan tagja, aki a közgyűlés elé előterjesztett árakat minden esetben (az idén is) megszavazta!
    Tehát most szavazatszerzés érdekében, olyan árak csökkentésén munkálkodik, amely árak megállapításában maga is részt vett!
    Ezt azonban nem vallják be, hanem a saját maguk által megállapított árak túlzott profittartalmáért kizárólag azokra a szolgáltatókra igyekeznek hárítani a felelősséget, akiknek eddig sem volt érdemi beleszólása az árak nyereségtartalmába!

    2.) A filozófiai fejtegetésed részeként közölted, hogy “annyival módosítom állításom, hogy mégis csak te vagy a púp, méghozzá mindannyiunk seggén”.
    Nos, ehhez annyi a megjegyzésem, hogy még mindig jobb dolog púpnak lenni mások seggén (mert legalább ezzel kényelmetlenséget okozok néhány idiótának), mint olyan púpnak lenni, amely az emberek segge alatt akkor keletkezik amikor székletet ürítenek és hozzád hasonló púpokat alkotnak!

    Miután fentebb már kifejtettem az elismerésemet a filozófiai fejtegetésedért, javaslom, hogy zárjuk le egymás sértegetését, és csak érdemi vitával foglalkozzunk!

  15. Fütty Imre szerint:

    Mikor lesz már 99%-os rezsicsökkentés, 3,60-as kenyér?
    Én már alig várom.

  16. John Doe szerint:

    Nem jött valami össze? Írtam már, hogy mindenki kapja elő a tavalyi számlák egyikét, tegyen mellé egy ideit és ha nem jön ki a 10%, akkor “megvilágosodik”. A szándék lehet jó, csak az igazságtartalom hamis.

  17. felix szerint:

    Dőlnek ki balra a Távfűtő Művek alkalmazottjai is rendesen az elbocsájtások miatt.
    Az meg természetes, hogy a kirúgásuknak semmi köze a rezsicsökkentéshez, csal véletlenül agymásba esnek.
    Sorra fogják elküldeni a szolgáltatok dolgozóit.
    Az üzletlánc adónak is ez lett a következménye.
    Rohamosan fogynak a fogyasztok és a kiskereskedelem árbevétele.

  18. John Doe szerint:

    felix: a cél, hogy a nagyokat bedöntsék és akkor teret kap a hazai? A negyedik mobilszolgáltató, a nemzeti, azzal mi van? Olcsóbb lesz megvenni az egyik meglévőt?!

  19. felix szerint:

    Azt hiszem, hogy az EU szólt közbe, mert sértené a versenytörvényt. A lényeg az, hogy már nem téma. Valamit mintha a Vodafone körül variálnak, talán vételi szándékkal.

  20. John Doe szerint:

    a másik posztban írtam rá.

Itt lehet hozzászólni !