Számlaegyszerűsítés és további rezsicsökkentés: Németh Szilárd a HírTV Rájátszás című műsorában

MNO

Betartják-e a cégek a 10 százalékos árcsökkentést? Hogy változna a víziközmű-szolgáltatás rendszere, és mikortól kapunk egyszerűbb számlákat? A stúdióban Németh Szilárd országgyűlési képviselő.

A felvétel megtekinthető ide kattintva

Forrás: MNO

20 hozzászólás “Számlaegyszerűsítés és további rezsicsökkentés: Németh Szilárd a HírTV Rájátszás című műsorában” bejegyzésre

  1. "?!" szerint:

    A kétballábas rezsikommandós előretolt csatár hatalmas öngólt lőtt a rákattintás után megtekinthető riportbeszélgetés 09:10 és 09:30 közötti szakaszában!

    Arra kérdésre válaszolva, hogy “mi lesz a fával és szénnel tüzelőkkel”, az előretolt csodacsatár azt állította (szó szerint idézem), hogy:
    “Én például Csepelen most több mint 350 családnak juttattam, több hónapra elegendő, fát és szenet.”

    A fent idézett kijelentéssel kapcsolatban kérdezem az itt fórumozóktól az alábbiakat:

    1.) Tud-e róla valaki, hogy Csepelen mostanában, több mint 350 családnak, több hónapra elegendő fát és szenet osztott ki a nyilatkozó előretolt csodacsatár?

    2.) A rezsikommandós előretolt csodacsatár egyesszám első személyben jelentette ki, hogy “Én például Csepelen most több mint 350 családnak juttattam, több hónapra elegendő, fát és szenet”, ezért kérdezem, hogy a csodacsatár vajon a havonként több mint 1,5 millió Ft-os polgármesteri és képviselői jövedelme terhére juttatott több hónapra elegendő fát és szenet több mint 350 családnak, vagy közpénzből?

    3.) Ha közpénzből “juttatta” ezt a nagy mennyiségű fát és szenet, akkor vajon melyik számú képviselő-testületi határozat alapján került sor erre az akcióra?

    4.) El tudják-e képzelni az itt fórumozók, hogy ha valóban sor került volna arra, hogy a
    rezsikommandós előretolt csodacsatár tényleg több hónapra elegendő fát és szenet juttatott, több mint 350 családnak, akkor ne került volna sor szalagátvágásra, továbbá a fa-szállító apparátussal a több mint 350 helyszínen való közös fényképezkedésre, valamint a csepel.hu, a csepel.info és Csepeli Hírmondó oldalain történő óriási hírverésre?

  2. hajós szerint:

    igen ?!, itt volt ez a hír, ebben valami olyasmi van:
    http://csepel.info/?p=22902

    mondjuk nem tudom, miért válasz a Némethnek feltett kérdésre, hogy ő Csepelen mit csinált.

  3. Lám, lám!
    Hatalmas pofon ez, az eddig a fityeszeseknek kiosztott jutalmak felvételéről és jótékony célra fordításáról görcsölő MSZP-és bagázsnak, élükön Álló Lándzsával!
    Remélem most méltó választ kaptak és megfelelő hasonló lépések megtételére ösztönzést!
    Elő a 160 milliós jutalmakat és irány a TÜZÉP! ))) 😛 (((

  4. hajós szerint:

    Itt Németh Szilárd egy olyan fideszes újság címlapján látható, amiben a nőkre nézve megalázó, szexista viccek és karikatúrák vannak:
    http://varosszive.blog.hu/2013/02/20/a_belvarosban_a_noket_alazzak

  5. hajós!
    Ne legyél ilyen kegyetlen a Szilivel!
    Aszondod még etika és erkölcstan oktatásra sem alkalmas?! 😛
    “Az erkölcstant az iskolákban csak olyan tanár taníthassa, aki példás családi életet él, nem elvált, nem élettársi kapcsolatban él, és legalább egy házasságban született gyermeket nevel vagy örökbe fogadott, javasolja a Magyarországi Szülők Országos Egyesülete. A szervezet szerint ezért alapos környezettanulmányt is kellene készíteni az etikát oktatni akaró tanárokról. Javaslatuk szerint “erkölcstan tantárgyat tanító pedagógus csak az lehet, akinek nincsenek káros szenvedélyei, nem dohányzik, nem alkoholizál, aki mentes a szexuális aberrációktól, otthonukban sem néznek sexfilmeket”.
    Tehát akkor megfelelő tanerő hiányában a szépreményű etika és hittan oktatás elmarad?!
    http://index.hu/belfold/2013/02/20/nem_tanithatna_etikat_aki_pornot_nez/

  6. Gordon szerint:

    Te hajós, figyel már ide!

    A Pittyinger nevű köztársasági elnökötökkel foglalkozzál. Tudod, a bordára támadóval, és ne az önkormányzati lapok humorrovatával (a régi Ludas Matyikat vedd csak elő szépen!), mert így viccet csinálsz a hölgyek megalázásából és ezzel okozod a megalázott és bántalmazott nőknek a legrosszabbat.

    Itt olvashatsz Pittyinger elvtársadról:

    http://csepel.info/?p=24721

  7. hajós szerint:

    Igen, Gordon, láttam, hogy érdekel téged ez a téma, azért linkeltem a Németh Szilárdos nőgyűlölő lapot.

    A Fidesz szerint a nő főzzön meg szüljön, de ha nem szül eleget, akkor kaphat egy-két pofont is.

  8. "?!" szerint:

    Úgy látom, hogy a 10:31-kor feltett kérdéseim lényege nem jutott el a fórumozók tudatáig, az érintett Németh Szilárd (és a beavatottak) pedig hallgatnak mint a szar a fűben, ezért mielőtt a témára vonatkozó végkövetkeztetést írásba foglalnám, adok még egy sanszot arra, hogy Németh Szilárd rezsikommandó parancsnok kimászhasson a rávetülő újabb durva hazugság árnyéka alól!

    Amint 10:31-kor is leírtam, Németh Szilárd rezsikommandó parancsnok, a Hír Tv által tegnap este két alkalommal, majd ma reggel egy alkalommal a világ minden tája felé szétsugárzott interjúban, arra a kérdésre válaszolva, hogy “mi lesz a fával és szénnel tüzelőkkel”, azt állította (szó szerint), hogy:
    “Én például Csepelen MOST több mint 350 családnak juttattam, több hónapra elegendő, fát és szenet.”

    A fenti arcátlan hazugságnak tűnő kijelentés megalapozottságának a tisztázása érdekében felteszem az alábbi kiegészítő kérdéseket:

    1.) Mikor, és hol hirdették meg, hogy a lakásukat fával és szénnel fűtő családok, támogatásként szenet és fát igényelhetnek, és mi volt az igénylések beadásának a határideje?

    2.) Melyek voltak az igénylés meghirdetett feltételei?

    3.) Hány igénylés érkezett be a meghirdetett határidőig?

    4.) Ki, illetve kik bírálták el az igényléseket, és hány igénylés felelt meg a meghirdetett feltételeknek?

    5.) Mikor hozták nyilvánosságra, hogy kik, mikor, és mennyi tűzifát és szenet kapnak?

    6.) Konkrétan, mely időintervallum értendő a “MOST” alatt, amely időintervallumon belül Németh Szilárd több mint 350 családnak juttatott több hónapra elegendő fát és szenet? Azaz: Konkrétan mikor osztották ki a több mint 350 családnak a szenet és a fát?

    7.) Mennyi szenet, és mennyi fát kapott egy család?

    8.) Összesen mennyi szenet, és mennyi fát osztottak ki a több mint 350 családnak?

    9.) Azok a jogosultak, akik nem értesültek erről az akcióról, mikor és hol jelenthetik be az igényeiket, és mikor számíthatnak az igényeik kielégítésére?

    10.) Feltétele-e az igénylésnek, hogy az illető tagja legyen a Fidesz-KDNP-nek, vagy fidesz-szimpatizánsként szerepeljen a Kubatov-listán?

    Várom a fent kérdésekre azokat az érdemi válaszokat, amelyeket tisztességes eljárás esetén már régen nyilvánosságra kellett volna hozni!

  9. felix szerint:

    “?!”
    Egy családnak több hónapra elegendő fát és szenet osztott el 350 család között.
    Ez lehet.
    De, hogy juttatott egy szem brikettet is azt nem hiszem, hacsak nem alakult át önkormányzattá,

  10. csapajev szerint:

    Barátoknak,holdudvarnak,nyalóknak biztosan jutott….

  11. Gordon szerint:

    Csipajev és Pabar!

    Ne legyetek rosszindulatúak és irigyek!

  12. "?!" szerint:

    Figyelj, Te “Gordon” álnéven böfögve röfögő zsírsertés!

    Ne engem figyelmeztess a tisztességre Te bértollnoki tevékenységért díjazott hazug jószág, hanem az általam tegnap 10:31-kor és 16:09-kor feltett kérdéseimre válaszolj!

    Ha pedig a több mint 350 csepeli családra hivatkozó durva hazugsággal kapcsolatos kérdéseimre nem tudsz értelmes és bizonyítható választ adni, akkor fogd be a mocskos pofádat!

    Tehát, ameddig nincs bizonyítható értelmes válasz, addig ne röfögj, hanem kussolj, és égjen le a pofájáról a vastag bőr az egész csepeli hazug narancsos bandának, ha nem igaz a főnöködnek az a Hír Tv kamerái előtt elmondott állítása, hogy: “Én például Csepelen MOST több mint 350 családnak juttattam, több hónapra elegendő, fát és szenet.”

    Világos, Te sötét agyú zsírsertés?!

  13. Gordon szerint:

    Pabar “?!”!

    Mondtam már: szépen beszélgessél, szépen írogassál! A stílusod ugyanis kioltja a mondandódat (ami egyébként tévedésen alapul). Mondjuk nem is értem, hogy engem ez miért izgat, magadat járatod le vele.

    A csepeli emberek viszont fát és szenet kaptak, melyről a helyi sajtó többször beszámolt.
    Azokat a híreket olvasgasd vissza, ha elkerülte figyelmedet.

  14. Péli Árpádné szerint:

    Tisztelt Németh Szilárd! Bizonyára értesült már arról, hogy az ELMÜ a számlák mellé csatol egy “kedves levelet”, amiben 10 pontban beszélnek az áram áráról feketén-fehéren. Ami bennünket felháborít, hogy ez a levél nem is tagadja, sőt büszkén vállalja, hogy uszít a rezsicsökkentés ellen.
    6. pont “Magyarországon a villamosenergia ára alacsonyabb, mint Európa legtöbb országában.” Igaz ez? A sajtóból mást olvasunk!
    8. pont “Az elmúlt évek során nagyon sok pénzt költöttünk a hálózatok felújítására. Ezért van ma fele annyi áramszünet, mint tíz éve. Az árcsökkentés után erre kevesebbet fogunk tudni fordítani.”
    Azért ez felháborító! Ez nyílt fenyegetés! Tegyük hozzá, hogy Szentendrén, ahol lakunk, az elmúlt 2 hónapban kétszer volt áramszünet! Ez évete megismétlődik! Az elektromos vezetékek cseréjét eddig se nagyon végehették el, ha ilyen sok az indokolatlan áramszünet. Mi lesz ezután? Napokra nem lesz áram?
    Nagyon kérem vizsgálják ki ezt a felháborító, a lakosságot riogató levelet! Mi fizetünk, ők meg riogatnak? Ez így nem tisztességes!
    Péli Árpádné Szentendre

  15. admin szerint:

    Tisztelt Péli Árpádné!

    Üzenetét továbbítottuk a polgármester úrnak.

  16. "?!" szerint:

    “Gordon” röfi!

    Elsőként azt kérdezem tőled, hogy szerinted hogyan lehet egy böfögve röfögő és a tényeket figyelmen kívül hagyva arcátlanul provokáló hazug disznóról szépen és szépeket írni?

    Másodszor azt kérdezem, hogy szerinted az alábbi tüzelő (szén és tűzifa) osztásokon kívül, mikor és kinek osztottak Csepelen tüzelőt, és azokról az akciókról mikor jelent meg tudósítás?

    I.) Tudósítás:
    2012. november 14. csepel.hu és csepel.info

    Cím: “Rászoruló csepeli családok kaptak tűzifát”

    “A tél közeledtével a csepeli önkormányzat folytatja a már ez év elején ELSŐ alkalommal megkezdett tűzifaosztási akcióját a szociálisan nehéz helyzetbe került családoknak és rászorulóknak.

    Csepelen november 14-én a fűtési gondokkal küszködő családoknak összesen 10 köbméter tűzifát osztott szét Németh Szilárd polgármester…
    (Tehát a 2012. évben, az éveleji első tűzifaosztási akció után, november 14-én volt a második tűzifaosztási akció.)

    Kapták:
    Murzsa Mihályné, Káté Istvánné, Forgács Sándor, Horváth Andrásné és Varga Annamária szociálisan rászoruló családjai. (Összesen 5 család.)

    II.) Tudósítás:
    2013. január 19. csepel.hu és csepel.info

    Cím: “Rászorulóknak osztottak tüzelőt”

    “Az összesen 16 mázsa német-briketet a Bonaszén Kft. ajánlotta fel, szállította Németh Szilárd polgármester jelenlétében (asszisztálása mellett) 4 rászoruló csepeli családhoz!
    (Tehát ezt a 16 mázsa szenet sem Németh Szilárd, vagy az önkormányzat adta!!!)

    Kapták:
    Jónásné Csörgő Brigitta, Kállai Józsefné, Hegyes Lajosné, és Bársony Ibolya családja.
    (összesen 4 család.)

    Most Te következel, Te rövid memóriájú böfögve röfögő arcátlan hazug disznó!
    Sorold fel azt, hogy a Hír Tv-ben említett több mint 350 családból, a fenti 9 család levonása után fennmaradó minimum 342 család részére, mikor juttatott MOST (rezsicsökkentés céljából) Németh Szilárd “több hónapra elegendő szenet és tűzifát”?!

  17. felix szerint:

    Szerinted rá jön, hogy miért 342?

  18. John Doe szerint:

    NEGYEDIK…

  19. Kis Jánosné szerint:

    Tisztelt Német Szilárd!
    Az E.ON számítása is nagyon pontatlan, de a számlázási rendszere is nagyon rossz. Van olyan hónap amikor két számlát kell befizetni és minden hónapban más a teljesítés időpontja.Az emberek általában egyszer kapnak fizetést vagy nyugdíjat (jobb esetben)minden hónap ugyanazon napján.
    A TIGÁZ-nál a 10%-os rezsicsökkentés követhetetlen,érthetetlen,pontatlan.
    A december havi számlám végösszege:21 251 Ft.
    A jan, febr, márc. stb havi:19 958 Ft. A különbség : 1293 Ft
    A TIGÁZ szerint egy havi megtakarításom : 2220 Ft
    Már kiküldték a május havi számlát is, szerintük 5X2220=11742-vel, szerintem (11100Ft)
    A környezetemben másé is így néz ki. Megérne egy ellenőrzést. Tisztelettel:Kis Jánosné

Itt lehet hozzászólni !