Rászoruló csepeli családok kaptak tüzifát

Csepel.hu

A tél közeledtével a csepeli önkormányzat folytatja a már ez év elején első alkalommal megkezdett tűzifaosztási akcióját a szociálisan nehéz helyzetbe került családoknak és rászorulóknak. A 2012. január 1-jétől érvényes új családtámogatási rendelet szerint szociális rászorultság alapján természetbeni ellátással (pl. tüzelő, élelmiszersegély, temetési segély) is segíthet az önkormányzat a hátrányos helyzetű embereknek.

Csepelen november 14-én a Vasas és Lámpás utcai, valamint a Rákóczi Ferenc úton élő fűtési gondokkal küszködő családoknak összesen 10 köbméter tűzifát osztott szét a Csepeli Városgazda Nonprofit Zrt. munkatársaival együtt Németh Szilárd polgármester, országgyűlési képviselő és Nagyné Kovács Tímea, a Humán Szolgáltatások Igazgatósága intézményvezető-helyettese. A háztartásonként kapott két köbméter tüzelő időjárás függvényében 6-8 hét fűtését biztosítja.

A Csepeli Városgazda dolgozói – a még idén hatósági engedéllyel kivágott rossz állapotú és balesetveszélyessé vált fákat tüzelőnek felaprítva – ingyen szállították házhoz Murzsa Mihályné rendszeres szociális segélyben részesülő egyedüli asszonynak, valamint Káté Istvánné, Forgács Sándor, Horváth Andrásné és Varga Annamária szociálisan rászoruló családjának. A tűzifát szállító társaság telephelyén lévő közel három millió forint értékű, mintegy 300 köbméter tűzifa a tél folyamán kerül szétosztásra.

Forrás: Csepel.hu

51 hozzászólás “Rászoruló csepeli családok kaptak tüzifát” bejegyzésre

  1. szigetország szerint:

    Jól tette az önkormányzat, hogy segített.

    De biztos vagyok benne, hogy jönnek a becsmérlő kommentek grüntől, kérdőjeltől hajóstól és társaitól. Ilyeneket fognak írni: “Osztogatunk, osztogatunk?!” “Miből?!” “Már megint elszórják a közpénzt!”

    Vajon hányan fogják helyeselni, hogy a szociálisan rászorulók némi segtíséget kaptak?

  2. Bugi szerint:

    Akiknek nem tetszik, hogy sokkal több rászoruló kaphat bérlakást, annak az se fog tetszeni, ha tűzifát kapnak.

  3. Dr. grün szerint:

    szigetország!
    Itt vagyok és figyelek!
    “Tűzifát kaptak a csepeli családok”
    Mi ez a bombasztikus cím?!
    Nem a csepeli családok, csak néhány a rászoruló csepeli családok közül! 😛

  4. szigetország szerint:

    grün!

    Ha szociálisan érzékeny vagy, te is adhatnál tüzifát néhány csepeli családnak. Vagy mondjuk apríthatnád a fát. Akkor legalább tennél valami jót is, és nem csak a számítógép előtt ücsörögnél és kötözködnél mások segítőkézsségén.

  5. "?!" szerint:

    Hát ez nem semmi!

    Majdnem leestem a székről a röhögéstől amikor elolvastam ezt a bejegyzést, amelyből megtudhattuk, hogy Szilárdunk ismét fa-szállító lett!

    Éppen ma délelőtt kérdezte tőlem egy Lámpás utcai lakos, hogy nem tudom-e véletlenül, hogy mikor lesz gázvezeték építés az utcájukban.
    Nem akartam az illetőt elkeseríteni, ezért csak annyit mondtam, hogy remélhetőleg még ebben a választási ciklusban, de bujkált bennem a kisördög, és csak nehezen tudtam megállni, hogy azzal biztassam, ettől az önkormányzattól csak tűzifára számíthatnak.

    Ezek után roppant röhejes volt látnom a fenti bejegyzésben, hogy a polgármesterünk fa-szállítással foglalkozik ahelyett, hogy követné azoknak az elődeinek a példáját (akikről azt állítják, hogy az előző 16 évben nem csináltak semmit), akik az előző ciklusban lehetővé tették, hogy megépüljön a gázvezeték Csepel-Hároson a Lámpás utcától délre eső Meggyfa utcában és Cseresznyefa utcában!

    Normális körülmények esetén, a gázvezetékeknek és csapadékvíz-elvezető csatornáknak is a földbe kellett volna kerülni a szennyvízcsatornázás után végzett útburkolat helyreállítás előtt (mint ahogy a Szilárdunk utcájában csinálták) azért, hogy ne kelljen felbontani a Hároson most elkészült mart-aszfalt útburkolatokat, ha gázvezetéket és csapadékvíz elvezető csatornát akarnak létesíteni!
    Ennek a felismeréséhez és megvalósításához azonban nem elég a fa-szállító képesség!

  6. Dr. grün szerint:

    szigetország!
    Ennyire nem lehetsz csökött agyú!
    Semmi bajom az zajándékozással, csak azt bátorkodtam megjegyezni, hogy:
    “Nem a csepeli családok, csak néhány a rászoruló csepeli családok közül!”
    Ez nem ment át Neked?! 😛

  7. vermes szerint:

    Már várom, hogy Ernő is felajánlja magát tűzifaként, mint igazi tuskó! 😀
    Szép lenne tőle!

  8. Bugi szerint:

    A sok büdös tahó megtalálta a kritikát: a cím miatt rossz minden. Én értem. Kommunisták. Írásjel meg a többiek.

  9. Perspektíva? szerint:

    Elgondolkodtató, teli fájdalommal, lelkemnek ………, de mégis, ez lenne a jövőnk?!

    ” Ők mind együtt – jók a rossz miatt –
    Egy máglya üszkén elhamvadjanak?
    Oh nem, nem! amit mondtam, fájdalom volt,
    Hogy annyi elszánt lelkek fáradalma,
    Oly fényes elmék a sár fiait
    A süllyedéstől meg nem mentheték!”(Vörösmarty Mihály: Gondolatok a könyvtártárban)

    “””2012. november 14. 06:56
    Egy fiú levele édesanyjához

    Nem is olyan régen, a múlt héten volt egy poszt, melyben egy apa búcsúzott külföldre költöző lányától. Akkor az otthon maradó szülő szempontjából láttuk a történetet. Az a levél elég nagy visszhangot keltett, többek között Lászlót is írásra késztette. Ő a másik oldalról, a külföldre költözött gyerek szemszögéből mutatja be ezt a sokszor meglehetősen fájdalmas élethelyzetet.

    „Édes Anyám,

    Elköltöztem. A határon túlra. Az Óperenciás tengeren és az Üveghegyen is túlra. Új-Zélandra. Sokáig érlelődött bennem a gondolat. Napról napra erősödött a veríték csípése Magyarországon. Ahogy a mindennapokban próbáltam helyt állni, minden óra a nehézségek által generált frusztráció leküzdésével telt. Egyre csak az éreztem, nem lehet, hogy ennyi munka és odaadás csak ennyi eredményt és megbecsülést szüljön. Kell, hogy legyen értelme a mindennapok kínkeserves gyaloglásának.

    Aztán eszembe jutott, hogy mit tanítottál. Szorgalmasan, csendesen helytállni bárhol. Mindenhol. Hogy fontos, mit mondanak rólam. De az még fontosabb, hogy én mit gondolok magamról. Meg hogy tanuljak, mert azt nem vehetik el tőlem. Igazad volt.

    Mindezt elhoztam magammal, ahogy elhoztam feleségem és két kislányom is. Az unokáidat. Akik a sok szenvedés és lemondás után örömmel tölthették volna fel napjaidat. Akik kicsi kezükkel megfoghatták volna a szoknyád szélét és vezethettek volna a kertedben. Akik segíthettek volna az édes paprikát szedni. Akik csevegésükkel mosolyt csaltak volna elgyötört és ráncoktól szabdalt arcodra.

    Elvettem őket tőled. Elvettem az egymás mellett töltött órák örömét és a csendes vagy néha néma beszélgetéseket. A kályha mellett ülést és a dió törését. A közös szőlőszedést és a téli hólapátolásokat. De ennél még többet. A nevetéseket.

    El kellett indulnunk, mert úgy éreztük megfulladunk. Megöl bennünket a frusztráció. A tehetetlenség. Hogy a szorgalom és a csendesen helytállás nem elég. Hogy a tudást is elvehetik tőlünk, ha nem értékelik, amit általa alkotunk.

    Elindultunk. Féltünk. Sokszor vissza akartunk fordulni. De inkább megküzdöttünk az ismeretlennel és alkalmazkodtunk nap mint nap, minthogy napról napra lemorzsoljanak a szívünkből. Mert itt napról napra előre léptünk. Tanultunk és alkalmazkodunk. De legalább egyenes irányban előre. Itt értékelik a csendes szorgalmat. Itt a sokszínűség érték. Itt meg tudtunk kapaszkodni. Nem pedig kapaszkodva lecsúszni.

    De a szívünkből egy jókora darab Otthon maradt. Mert az szülőhazánk továbbra is Magyarország. A csodálatos ország, amelyik eltékozolja mindazt a jót, amiért a világ többi része vágyakozik. Amit kívülről színes, kreatív és életvidám emberek hazájának gondolnak. Vágyunk haza.

    De maradunk. Maradunk mindaddig, amíg odahaza nem értékelik az alázatos munkát. Amíg biztonságban és tisztességben nevelhetjük majd a gyermekeinket. Amíg a játszótereken és parkokban odahaza is hagyhatjuk őket mezítláb szaladgálni. Amíg ha megtakarítunk, előre jutunk.

    De addig maradunk. Fájó szívvel. Haza vágyakozva. Utánatok és mindazért a jóért, amit nekünk a szülőhazánk, Magyarország jelent. Tudva, hogy nekünk ugyanígy fájni fog, ha a gyermekeink fogják magunkat, és elutaznak az Óperencián Túlra. Nélkülünk.

    Mert a mi gyermekeink is keresni fogják a megbecsülést, szeretet és biztonságot. Szeretném, ha mindez addigra Magyarország lenne. Akkor boldogan visszük haza mindazt a jót és értéket, amit itt összegyűjtöttünk. Hogy az Édes Otthonunk javára váljon. Majd akkor.

    De a távolság ellenére egy dolog változatlan marad.

    Szeretünk Téged.

    Édes Anyám.”

    229 komment”””

  10. szigetország szerint:

    Az idióta és eszelős kérdőjel mást sem tesz, mint mindent ócsárol, de kb. ezt vártam tőle.
    Nem tudom, otthon is így osztja-e a családját, úgy értem, lepofozza a párját, megrugdossa a gyerekét, éhezteti a kutyáját, mert egy ilyen eszelőstől ez telik ki.
    Mondanám, hogy utaltassa be magát egy gyógyintézetbe, de szerintem az sem használna.
    A pszichiátriai szakkönyvek szerint az ilyen alakok előbb-utóbb öngyilkosak lesznek.

  11. "?!" szerint:

    Fejtágító, a nyakán egy üres hólyagot hordó “szigetország”-nak azért, hogy a hozzászólásom újabb elolvasása után el tudja dönteni, hogy melyikünk eszelős idióta, és melyikünknek kell gyógyintézetbe menni, mert nem a valóságot, hanem a nyakán lévő hólyagba programozott hamis képet látja a szemeivel!

    Majdnem leestem a székről a röhögéstől amikor elolvastam ezt a bejegyzést, amelyből megtudhattuk, hogy Szilárdunk ismét fa-szállító lett!

    Éppen ma délelőtt kérdezte tőlem egy Lámpás utcai lakos, hogy nem tudom-e véletlenül, hogy mikor lesz gázvezeték építés az utcájukban.
    Nem akartam az illetőt elkeseríteni, ezért csak annyit mondtam, hogy remélhetőleg még ebben a választási ciklusban, de bujkált bennem a kisördög, és csak nehezen tudtam megállni, hogy azzal biztassam, ettől az önkormányzattól csak tűzifára számíthatnak.

    Ezek után roppant röhejes volt látnom a fenti bejegyzésben, hogy a polgármesterünk fa-szállítással foglalkozik ahelyett, hogy követné azoknak az elődeinek a példáját (akikről azt állítják, hogy az előző 16 évben nem csináltak semmit), akik az előző ciklusban lehetővé tették, hogy megépüljön a gázvezeték Csepel-Hároson a Lámpás utcától délre eső Meggyfa utcában és Cseresznyefa utcában!

    Normális körülmények esetén, a gázvezetékeknek és csapadékvíz-elvezető csatornáknak is a földbe kellett volna kerülni a szennyvízcsatornázás után végzett útburkolat helyreállítás előtt (mint ahogy a Szilárdunk utcájában csinálták) azért, hogy ne kelljen felbontani a Hároson most elkészült mart-aszfalt útburkolatokat, ha gázvezetéket és csapadékvíz elvezető csatornát akarnak létesíteni!
    Ennek a felismeréséhez és megvalósításához azonban nem elég a fa-szállító képesség!

    Kérdés “szigetország” részére:
    Szerinted, vajon miért nem úgy jártak el Csepel többi utcájában is, mint Szilárdunk utcájában, ahol az utca újból történő felbontásának az elkerülése érdekében, a szennyvízcsatorna lefektetése után beépítették a csapadékvíz-elvezető csatornát is annak ellenére, hogy az így lefektetett csapadékvíz-elvezető csatorna nem használható, mert a két vége nem csatlakozik semmihez azért, mert a rendszer a többi utcában nem épült ki?
    Erről mondjál véleményt, kedves “szigetország”! Ne az én egészségemért aggódj!

  12. mind_the_gap szerint:

    Bocs, hogy itt kérdezem, de tényleg érdekel, hogy mikor adják át a gerincutat! Gyanús ez a nagy hallgatás..

  13. "?!" szerint:

    Pót-kérdés a bukásra álló “szigetország”-nak!

    Először leszögezem, hogy maximálisan egyetértek azzal, hogy az akármilyen okból kivágott fákat tűzifaként kiosszák, az arra rászoruló Csepeli családoknak, DE szerintem ezt a tűzifa kiosztást a Humán Szolgáltatások Igazgatósága valamelyik szakemberének az irányításával, néhány közmunkás is el tudta volna végezni!

    Kérdezem, kedves “szigetország”!

    Nem lett volna-e hasznosabb szerinted, hogy a normál munkaidő kétharmadát országgyűlési képviselői és fővárosi képviselői feladatokra fordító polgármester, a polgármesteri feladatokra rendelkezésre álló maradék időt, fa-szállítás helyett, valódi polgármesteri feladatokra fordította volna?

    Például a polgármester fa-szállítás helyett arról gondoskodna, hogy az önkormányzat honlapján, az aktuális csatornázási munkálatokról szóló tájékoztatóban november 14.-én, ne a november 5. és november 11. között hétre ütemezett utcák legyenek felsorolva, hanem azok az utcák ahol e héten folyik a csatornázás, ennek eredményeként a Királyerdőben lakók tudják, hogy melyik utcákat kell elkerülni?

    Szerinted tényleg az a leghasznosabb, hogy a kerületre fordítható kevés idejét a polgármester közmunkások által is elvégezhető fa-szállításra fordítja, ahelyett, hogy a kerület fontosabb problémáival (gerincút, stb.) foglalkozna?

    Mesélj, kedves “szigetország”! Mesélj!

  14. szigetország szerint:

    Eszelős kérdőjel!

    Most hozzám beszélsz, vagy magadban szónokolsz?
    Egek ura, ez tényleg eszelős…

  15. "?!" szerint:

    Kedves “szigetország”!

    Összesen csak a 20:58-kor leírt választ találtad a nyakadon lévő hólyagban?

    Ettől azért sokkal több szellemi képességet feltételeztem rólad!

  16. szigetország szerint:

    ?!

    Ne feltételezd, hogy egy “nyakon lévó hólyagban” szellemi képességek lakoznak. Ez ugyanis ellentmondás.

    A hólyagról a húgyhólyag jut eszembe, ott pedig nincs ész. Ámde ha f@szfej vagy, ahol eszelős agyadat tárolod — az más!

  17. szigetország szerint:

    Egy bölcs barátom mondta, hogy nem mindegy, a hímtag melyik végén állsz. Úgy látom, eszelős kérdőjel a cuppanós végén foglalt helyet. Ezt úgy nevezik, hogy szívás — innen pedig egyenes út vezet az őrülethez.

  18. "?!" szerint:

    Jól el vagy magaddal “szigetország”! További jó szórakozást Te ütődött!

  19. lolka szerint:

    szigetország szerint:
    2012. november 14., szerda – 21:59
    “Egy bölcs barátom mondta, hogy nem mindegy, a hímtag melyik végén állsz.”-Fogadd meg a bölcs barátod tanácsait…a bölcs barátok jó tanácsaik sokszor váratlan helyzetben nagyon sokat tudnak segíteni és jó felé tudnak fordítani…

  20. Bugi szerint:

    Le mertem fogadni,hogy a sok komcsinak azzal lesz a legnagyobb baja, ha a rászorulók több segítséget kapnak. Ebből is csak az látszik, hogy a komcsik soha nem voltak baloldaliak.

  21. robi szerint:

    Látod Bugi!
    A sok tolvaj komcsi még irigy is. Olvass be nekik keményen!

  22. admin szerint:

    A címmel kapcsolatos kritikát jogosnak tartjuk, így átneveztük a cikket. Reméljük így már nem lesz baj, hogy sok rászoruló család segítséget kapott.

  23. hajós szerint:

    Változnak az idők. A szocik gázvezetéket építettek, a Fidesz hulladékfát oszt. Mi meg szívjuk a füstöt.

  24. DFK szerint:

    hajós: szerinted ezek a családok ki tudnák fizetni a gázt?

  25. hajós szerint:

    DFK: igen, ha a Fidesz nem döntötte volna őket nyomorba.

  26. nagyapó szerint:

    Ilyen butaságot is csak egy matróz írhat.
    hajós! Önkormányzati feladat a gáz-, villanyvezeték kiépítése?
    Bár emlékszem ’89-ben megépítettük a gázvezetéket, fele lakossági, fele tanácsi költségen. A vezetéket aztán átvette a Gázművek, majd a szoclibek eladták. Eladták, de engem és Csepelt nem kártalanítottak.
    hajós! Most is ezt szeretnék?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  27. Manitu szerint:

    Hajós: nekem úgy rémlik, hogy ti emeltétek az egekbe a gáz árát. Miután persze megígértétek, hogy nem fogjátok megemelni.

  28. Jeniszej szerint:

    Ez a tűzifaosztás csak egy kirakat pótcselekvés !
    Munkát, kenyeret adjanak az embereknek és ne könyör adományt, mert ez nem old meg semmit. Tudjuk olyan, hogy ingyen kaja az nincs és soha nem is létezett. 🙁

  29. Tóth Kati szerint:

    Szeretném,ha valaki megírná mikor osztott az a szociálisan igen érzékeny szocialista Tóth Mihály tűzifát,vagy bármit a rászorulóknak.Kíváncsian várom a felsorolást,mert én nem tudok ilyenről.

  30. "?!" szerint:

    Buta Kata!

    A polgármesternek nem az a dolga, hogy egy féltucat piár munkatárs kíséretében 5 (azaz: öt) csepeli háztartásba két-két mázsa tűzifa szállításával személyesen foglalkozzon, majd fénykép sorozatokat készíttessen a saját személyének a fényesítése érdekében, hanem a kerület szakszerű vezetése, amely során nem fordulhat elő, hogy az általa aláírt iratok egy részéről csak annyi fogalma legyen, hogy “valamilyen papírokat ma is aláírtam”!

    Arra a kérdésedre pedig, hogy “mikor osztott az a szociálisan igen érzékeny szocialista Tóth Mihály tűzifát,vagy bármit a rászorulóknak”, tájékoztatom azt a buta fejedet, hogy a szocialista Tóth Mihály idejében az önkormányzat fűtési támogatást adott a rászorulóknak, majd karácsonyi csomagokat kaptak a rendszeres szociális segélyben részesülők, valamint a társasházi közös képviselők által javasolt olyan személyek, akik a rászorultságuk ellenére szégyeltek szociális segélyt igényelni az önkormányzattól!

    Ezekről Te és a hozzád hasonló vér-narancsosok azért nem tudnak, mert Tóth Mihály nem alázta meg a rászorultakat azzal, hogy saját maga fényezése érdekében, újságban vagy interneten közzétett fotókkal reklámozza azt, hogy kik azok akik segélyezésre szorultak! (A segélyezett emberek többsége nem büszke erre az eseményre!)

    Azon pedig nem csodálkozom buta kata, hogy (mint írtad) Te nem tudsz ilyenekről.
    Azért nem csodálkozom, mert aki olyan buta mint Te, az csak arról tud, amit a fejébe vertek, vagy a fejébe programoztak!

  31. Bugi szerint:

    Írásjel maradjunk annyiban, hogy a szocik főként maguknak osztogattak, csak te tőlük keveset kaptál, a házatokat se voltál képes felújítani, ezért a végén lapátra tettek. Jogosan. Aztán most meg őrült módjára vagdalkozol. A házatok meg úgy néz ki mint a varacskos disznó segge.

  32. "?!" szerint:

    Mielőtt valamelyik vér-narancsos azért reklamálna, hogy miért írtam Németh Szilárd fényképezkedéséről, az nézze meg a csepel.info “Tűzfát kaptak a rászoruló csepeli családok” című bejegyzésnél közölt fotókat, amelyek között olyan is van, amelyen 5 (azaz: öt) önkormányzati hivatalnok (a polgármester, és 4 fő fa-szállító munkatárs) látható az egyik rászorult személynek szállított 2 mázsa tűzifa mellett!

    Ráadásul a fényképsorozattal ellátott tudósításnak olyan hazug címet adtak, amelyből az avatatlan személyek azt hihették, hogy “az összes rászoruló csepeli család kapott tűzifát”, miközben csak 5 (azaz: öt) esetről van szó, és az öt segélyezettből sem mind család, mert közöttük egyedülálló is!

    Több szerénységgel és több tisztességgel kellene ezeket az ügyeket intézni, és ezekről tudósítani!

  33. Bugi szerint:

    Azért írtál róla, mert egy vérig sértett, ezért gyűlölködő, bukott pali vagy.

  34. Dr. grün szerint:

    “A háztartásonként kapott két köbméter tüzelő időjárás függvényében 6-8 hét fűtését biztosítja.”
    Ilyen hideg tél lesz?!
    Gazsi húsz kiló fával megoldotta a fűtést!
    Aki legjobban fázott hátára kapta és körül szaladta háromszor a putrit! 😛

  35. "?!" szerint:

    Kedves “Bugi”!

    A 22:49-kor írt hsz-ed alapján látom, hogy nem tudsz nyugodni, ezért annak elkerülése érdekében, hogy egy vérig sértett, ezért gyűlölködő, bukott pali legyél, lefekvés előtt szentelek még rád néhány percet.

    A 21:50-kor írt hsz-edben egy olyan témát kezdtél el feszegetni, amely jelenleg a fideszes csepeli vezetésnek egy lemoshatatlan szégyenfoltja, és amellyel más narancsos cimborád is kóstolgatott már, de mivel nekik több eszük van mint neked, leállították magukat és nem provokáltak tovább ezzel a témával kapcsolatban.

    Én meg voltam olyan tapintatos eddig a főnökeiddel szemben, hogy nem “bontottam ki” az interneten ennek az ügynek a részleteit, és most sem teszem, mert még nem jött el az ideje.

    Annak érdekében azonban, hogy később ne okozzon neked túl nagy megrázkódtatást az általad forszírozott üggyel kapcsolatos tények megismerése, a figyelmedbe ajánlom az önkormányzat csepel.hu honlapján megtekinthető jelenleg is érvényes 253/2011.(III.31.)Kt. számú határozatot, amely határozatban előírt feladat határideje 2011. november 30.-án járt le, és éppen két múlva emlékezhetünk meg az egy éves évfordulójáról annak, hogy a határozat szerint kizárólagosan önkormányzati hatáskörben és felelősségi körben végrehajtandó feladatot a testületi határozatban megnevezett felelősök a mai napig nem hajtották végre!

    Ha neked ennyi most nem elég, akkor jelezd, és én nagyon szívesen beszámolok a nyilvánosság előtt az ügy összes részletéről!

  36. maminti szerint:

    Nagyon örülök, hogy kaptak tüzifát néhányan, csak azt remélem, nem ezért irtják ki a csepeli fákat. Valahogy az ősszel nagyon beindult a fakivágó program, és ez a szörnyű gyanúm támadt, nyugtassanak meg.

  37. Bugi szerint:

    Én úgy tudom, hogy több ezer fát ültetnek, lecserélik a kiöregedett fákat. Rá is fér Csepelre, a komcsik ilyet sem csináltak. Írásjel te meg az impotenciádat ne másra kenegesd. A ti házatok a legocsmányabb Csepelen.

  38. robi szerint:

    Kedves Bugi!

    Ha én segítek valakin, akkor azt belső énem adja és nem kürtölöm világgá.
    Nem hívok újságírót és nem mondom neki, hogy én milyen f@sza csávó vagyok.
    Továbbá nem szidok másokat, hogy ők miért nem segítettek.
    Vagy nem hazudom azt róla, hogy ő bezzeg nem segített senkin.

    Persze, nem vagyunk egyformák: rád – mindenesetre- nem szeretnék hasonlítani. Szánalmas bábu vagy.

  39. Dr. grün szerint:

    Bugi!
    Már készül a fityesz a legközelebbi hatalomátvételt követő tűzifaosztásra?!
    Elég sok idő eltelik addig mire azok a lecserélt fák kiöregednek és kioszthatóak lesznek! 😛

  40. kritikus szerint:

    😀

  41. felix szerint:

    Nem a komcsik ilyet sem csináltak. A kérdés az, hogy mit is cserélnek le?

  42. Dr. grün szerint:

    félix!
    Azokat a fákat amiket Bugi, Gordon, Manitu még úttörő vagy KISZ-fiúkként ültettek negyven éve vietnámi műszakban! ))) 😛 (((

  43. felix szerint:

    Szóval a komcsik.

  44. felix szerint:

    Ami a tűzifa juttatás illeti szép dolog.
    Lehet, hogy a komcsik is csináltak hasonló dolgokat. Ezeket valószínűleg azért nem őrzi az emlékezett, mert Tóth Mihály nem ováció és csinnadratta kíséretében és megfelelő szögben lefotózva adta át, hanem az tette a dolgát akinek ez munkaköre volt.
    Talán úgy mintha a közösség /Csepel/ adná és nem Ő.

  45. ebihal szerint:

    Rendesen benne vagyunk a személyi kultusz című darabban!

  46. felix szerint:

    Igen, de legalább ne a közösből lenne finanszírozva.

  47. ebihal szerint:

    Na ná! Majd saját zsebből?!

  48. Tóth Kati szerint:

    Egyébként meg a szocik uralkodása alatt minden szép volt és jó volt Csepelen.Megépült a Gerincút,nem éhezett senki,nem fázott senki,teljes volt a kánaán,csak jött ez a csúnya Fidesz és lett nyomor és pusztulat és kilátástalanság.Fujj!

  49. Haver07 szerint:

    Emberek! Nincs más dolgotok? Ez a cikk ennyire felkavarta a kedélyeket? A sok hozzászólás helyett Kedves Emberek inkább mennétek fát aprítani, vagy valami hasznos tevékenységet végeznétek!
    Elég legyen ebből a szájtépésből!

  50. Bugi szerint:

    Mint kiderült, ezt a fát korábban a szociális érzékéről híres Szenteczki Csevak vezérigazgató pénzért vitette el.

  51. Kézdi Dorottya szerint:

    Idős egyedül álló szomszéd bácsimnak szeretnék kérni tűzifa támogatást. Hol lehet?
    Üdv:
    Kézdi Dóra

Itt lehet hozzászólni !