Sakk: országos döntőben a Jedlik csapata!

Csepel.hu


Kiemelkedő teljesítménnyel, összesen 31 olimpiai pontot szerezve megnyerte a budapesti Diákolimpia középiskolás döntőjét a Jedlik Ányos Gimnázium csapata. A fiúk ezzel bejutottak az országos döntőbe, ahol ugyancsak jó esélyekkel indulhatnak.

A Horváth Dávid, Király Zoltán, Wanger Tamás, Klement Bence összeállítású gárda 17, úgynevezett csapatgyőzelmi pontot szerzett a viadalon. A fiúknál 9 fordulós körmérkőzéseken, 2×15 perces játékidőben dőltek el a küzdelmek az ELTE Apáczai Csere János Gimnáziumában.

Forrás: Csepel.hu

4 hozzászólás “Sakk: országos döntőben a Jedlik csapata!” bejegyzésre

  1. lb szerint:

    Gratulálok a diákoknak, de talán az “edzőjük” is megérdemelte volna, hogy megismerjük a nevét.

  2. alterego szerint:

    csak nem Lengyel Géza? 🙂

  3. udvarhelyi andrás szerint:

    Kedves Hozzászólók! Bizony, a többszörösen kitüntetett Lengyel Géza földrajz-biológia szakos tanár-költő, aki évtizedek óta vezeti fiait sikerre a különböző fővárosi és országos diák megmérettetéseken.
    Gratulálok a fúknak is.
    Egyébként, érdemes lenne bővebben írni Lengyel Géza különböző versenyre felkészítő tevékenységéről a csepeli médiákban. És persze az ötven év óta működő Tamási Lajos Olvasó Munkás Klub kultúra mentő munkájáról is, amelyet szintén Lengyel Géza vezet. Baráti üdv. u.a. segédfogalmazó

  4. helyi szerint:

    Minden tiszteletem Lengyel Gézáé, de ő nem a szakmai felkészítésükért felel, azzal kapcsolatban inkább Szőllősi Lászlót kellen megemlíteni a Csepeli TK mesterét…

Itt lehet hozzászólni !